TUMOR NA DESNOM CEONOM DELU MOZGA

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Iam Shicaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 16, 2012 10:28 pm

Re: TUMOR NA DESNOM CEONOM DELU MOZGA

Post od Iam Shicaa »

Ljudi kada su bolesni, i kada im treba pomoc, zaista nemaju vremena ni zivaca da se bakcu sa "neobicnim pojavama i ponasanjem" doktora, kod kojih treba da razmisljaju sta su oni hteli da kazu i na koji nacin, (kao sto je slucaj sa Dr. Joksimovicem - procitano iz predhodnih postova), vec im treba konkretna dijagnoza i konkretni odgovori na pitanje "sta dalje". Ne mozemo svi da znamo svaki segment medicine i nase bolesti da bi znali sta da pitamo i sta moze sve da nas ocekuje, pa zato i idemo kod doktora od kojih ocekujemo da nam sami sve kazu i predoce sta moze da bude dobro, sta lose.

Ja sam bila kod Dr. Ljube Minica proslog meseca na pregledu, i mogu vam reci da mi je naterao suze na oci od njegove dobrote i ljubaznosti, i beskrajne ljudskosti. Odusevljena sam i imam sve reci hvale za njega. Vrstan je! Bitno mi je da mi je "prostim recima" rekao o cemu se radi, objasnjavao mi i rukama i nogama sta se kod mene desava i predocio sve moguce dobro i lose sto mi moze biti pre i posle operacije.

Dobila sam velike preporuke i za Dr. Joksimovica, ali za dve godine prosla sam trnovit put kroz kojekakve lekare i kvazi lekare, stresirala se i nervirala zbog njihove bezobzirnosti, brzine rada i uvek od njih dobijala samo upute za "jos ovo uradite pa dodjite", tako da sam izgubila razumevanje za "neobicne pojave i ponasanje" doktora, a pored Dr. Minica mi i ne treba niko drugi :D

Pozdrav!
Odgovori