Ma, ispao sam kreten sto ceo razgovor nisam lepo snimio
Stvarno, jedno je citati text na engleskom, a drugo razgovarati o tako ozbiljnim stvarima sa amerom, u kuci sa decom, upaljenim televizorima..., i hvatati beleske
Ali evo: prevrteo sam sve svoje beleske, prosetao sam po cancertutor-u opet i po njihovom sajtu (
www.essence-of-life.com ) i rekonstruisao valjda celu pricu tog coveka.
Postojanje kancera na mozgu je veliki problem za njih, rizik od upala koje uzrokuju celije kancera koje su u raspadu je tu veci neko bilo gde drugo, i zato je tretman drugaciji od svih ostalih.
Drugi rizik, ali mnogo manji, je sto je pacijent srcani bolesnik, a nedostatak kalijuma moze da vodi u tegobe sve do srcanog udara. Ipak, merenje kalijuma u krvi se izvodi i zato je to manji problem: lakse se hendluje.
Zbog navedenog, njegov predlog je "razvodnjavanje" terapije, u smislu da se uzme "MAX PH THERAPY PACK" kao osnovna terapija, a kao suplementi idu "LifeOne formula" (immune enhancer) i "X Protocol", koji je njihov set enzima. Ovo poslednje bi trebalo uporediti sa vitalzimom ko je "pri sutu".
Sledece sto mi je rekao je da kolicina CsCl koji bi se unosio, zbog price o mozgu, mora biti mnogo manja od nominalnih vrednosti, koje se krecu izmedju 3 i 6 grama dnevno, verovatno ispod pola. Zato je i vazno da se koriste ovi kompleksni protokoli koji na mnoge druge nacine deluju na kancer.
Zatim, priprema me da ocekujem da lecenje potraje godinu dana, ne manje, prvenstveno zbog male dnevne doze.
A sad dijeta: kaze covek da u ovim paketima ima toliko svega da prestanak pusenja, odricanje od industrijske hrane i izbegavanje svinjetine je dovoljno. Cak su, dakle, sve druge vrste mesa ok, samo da nisu przene niti pohovane! Znaci, moze piletina, moze riba, moze jagnjetina. Preporuka je, naravno, kao sto i znamo: sto vise voca i povrca, sto vise sirove hrane (bez termicke obrade), sto vise prirodnih sokova, sto vise vode, i umereno zeleni caj, jer neki njegovi vazni sastojci vec postoje u LifeOne.
Pocetna cifra je, kao sto vec napisah, ozbiljno skocila, sa 180 na 1800 dolara, ali to je samo prvi udar, jer mnogo stosta tu traje i po 3 meseca pri "default" unosu, a nas bi mogao biti manji.
Moji ukucani kazu da smo razgovarali bar 20 min.
Na kraju me je uputio da iscitam sve sto mi je rekao, preispitam svoje mogucnosti i volju i saglasim se sa troskovima, pa ako sve bude ok, da se javim voice sa nekom kreditnom karticom, pa da udjemo u kupovinu. Da, upozorava me da bi troskovi slanja tako velikog paketa mogli biti nekoliko stotina dolara, a o nasim troskovima, naravno, ne zna nista. E, da, znao je okvirno gde se nalazimo, tipa, jugoistok evrope, blizu mora i blizu Italije!
Eto. To je kompletan set podataka.
A sad malo ja:

U najkracem: prepadnut sam. Sam cezijum mi je delovao dovoljno komplikovan i opasan, a sad, koliko ja umem da citam i razumem, predamnom ce se naci 33 flasice, kutijice, tubice ili sta vec! Ej, kao omanja apoteka! Pa uz to ovi nasi vitamini i to, pa jos njegovi stari kardio lekovi... A od pomoci bi mi bio, inace, eto, vrlo predusretljiv, agilan i ljubazan Leri, doduse u Americi i telefonom. U radno vreme, svaki dan sem vikenda... Nema sanse, ljudi:( Ovo mora da, ako ne bas sprovodi, onda bar da svakodnevno prati i prisustvuje pravi doktor.
Dakle! Ima li na forumu zainteresovanih za mandat?

Naravno, svi saveti i misljenja su mi znacajni, od svih vas.
Pozdrav!