jel ti to pises o doktorima na onkoloskoj klinici?posto da znas koliko oni i farmaceutska industrija zaradjuju nebi bilo moguce da pricas o rosu.a sta je on to "propagirao" znas li uopste sta ta rec znaci?covek je jedino rekao istinu sto pricaju i razni doktori tipa autor knjige "hemoterapja leci rak i zamlja je ravna ploca"kojekude napisao:Moje je mišljenje da se opet piše o pogrešnim stvarima.
Nije problem to šta je taj lik propagirao, već što je to debelo naplaćivao.
dr. roso
Re: dr. roso
Ma daj bre Matija, cak i da jeste istina to sto je on pricao, mnogi ljudi koji su se "lecili" kod njega su umrli! Da li je ta prica koju je od nekog pokupio istinita ili ne, to je vec druga tema nevezana samo za njega.
Glupanderu, autor knjige "Hemoterapija leči rak i Zemlja je ravna ploča" nije lekar.
Pročitao si par knjiga i sad prosipaš pamet, vređajući kako lekare, tako i sve diskutante.
Ne vidim da si išta napisao, osim ostavljanja linkova i vređanja.
Veliku si svetsku zaveru otkrio i sad je predstavljaš ljudima kroz vređanje i nipodaštavanje.
Kako ljudi da stave prst na čelo i razmisle o postavci lečenja, alternativama itd kad se pojave nebaždareni, polupismeni likovi poput tebe?
Ako imaš neko svoje mišljenje o tome što si shvatio, naučio, iskusio - izvoli, ako ne - onda SIKTER!
Pročitao si par knjiga i sad prosipaš pamet, vređajući kako lekare, tako i sve diskutante.
Veliku si svetsku zaveru otkrio i sad je predstavljaš ljudima kroz vređanje i nipodaštavanje.
Kako ljudi da stave prst na čelo i razmisle o postavci lečenja, alternativama itd kad se pojave nebaždareni, polupismeni likovi poput tebe?
Ako imaš neko svoje mišljenje o tome što si shvatio, naučio, iskusio - izvoli, ako ne - onda SIKTER!
“Čvrsto sam uveren da kad bi ukupno medicinsko znanje koje se danas primenjuje mogli baciti na dno mora, to bi bilo u korist čovečanstva i na štetu riba.“ - Oliver Wendell Holmes
"Virusi ne postoje" - kojekude
"Virusi ne postoje" - kojekude
on mu dodje reprezentativni uzorak coveka koji se bavi alternativom.....Kako ljudi da stave prst na čelo i razmisle o postavci lečenja, alternativama itd kad se pojave nebaždareni, polupismeni likovi poput tebe?
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
a sta si ti napisao sem sto govoris ljudima da se truju,zrace i sakate,mozes ti da stavis ne prst nego obe sake na celo nikada i neces biti u stanju da razmislis jer mozak i nisi u stanju da koristis.a ja lekare uopste ne vredjam.samo kazem sta rade a ako njima i budalama kao sto si ti smeta istina e to je onda tvoj problem zato i ti i drbgd idite pa se lecite uzajamno,a dejane umrli su zato sto su kod njega na kraju dosli tj, posle trovanja hemoterapijom.kojekude napisao:Glupanderu, autor knjige "Hemoterapija leči rak i Zemlja je ravna ploča" nije lekar.
Slavko_slavko izvinjavam se,greska je u pitanju, trebalo je pisati matijaBG(koji se prepoznao)matijaBG napisao:pretpostavljam da ne predlazes slavku vec menisrpkinja napisao:matijaBG napisao: doktori-truju,sakate i ubijaju ljude.
Slavko_ slavko ja ti predlazem neki drugi forum(koji???)
Slavko_ slavko ja ti predlazem neki drugi forum(koji???) [/quote]
pretpostavljam da ne predlazes slavku vec meni [/quote]
Slavko_slavko izvinjavam se,greska je u pitanju, trebalo je pisati matijaBG(koji se prepoznao)[/quote]
kasno je sada ja mislim da se slavko vec poceo pripremati da i tebe okaci na knez mihailovu
pretpostavljam da ne predlazes slavku vec meni [/quote]
Slavko_slavko izvinjavam se,greska je u pitanju, trebalo je pisati matijaBG(koji se prepoznao)[/quote]
kasno je sada ja mislim da se slavko vec poceo pripremati da i tebe okaci na knez mihailovu
Cuh da mi je Roske u apsu, al nista preko toga, pa svratih na forum, u nadi da cu naci detalje na tu temu, kad ono nista. Missim, bas ste neki... mozda covek nema cigare, a ovdasnji razgovori ista meta - isto rastojanje...
Zivo me interesuje kako ce to s Nenadom Brkicem da prodje.
Zivo me interesuje kako ce to s Nenadom Brkicem da prodje.