rak pluca, molim za savet

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Re: rak pluca, molim za savet

Post od vtnns »

Nakon dve godine od kad je ustanovljena metastaza tumora na plucnom krilu, kostima i drugim organima, izgubili smo borbu za nasu majku. Pre 32 godine operisala je tumor dojke i od tad do pre dve godine i par meseci zivela je normalno, premda su joj tada, davno, davali lose prognoze. Nakon 32 godine, ponovo je ustanovljen tumor na limfnoj zlezdi koji je matastazirao na levo plucno krilo, na rebra i kasnije verovatno i po celom telu. Kao neko ko je posvetio svo vreme, energiju i sva sredstva da bi pomogao majci da se izbori sa ovom okrutnom bolescu mogu samo da kazem sta sam koristio sve. majka je popila sigurno 5 bocica vidatoxa, DCA iliti sodium dihloroacetat, pa sodu bikarbonu bez aluminija, terepaije c vitaminom, pravio sam je pravo ulje od kanabisa, koristila je b17 vitamin, zdravu i kvalitetnu ishranu, i na posletku aparat sa kiseonikom, izbegavajuci citostatike i ostale lekove koje prepisuju onkolozi u tom slucaju, sto sama nije htela od pocetka da uzima. Mogu da se utesim da sam je produzio zivot za makar 6 meseci, jer sadijagnozom koju je imala, da je tumor prisutan po celom telu tesko je da se moze dugo opstati.
Jedno je sigurno, NE SMETE dozvoliti da vas otac ili bilo ko ko boluje od tog zla oseti imalo da nema nade za ozdravljenje. Morate mu omuguciti sve sto pozeli, sto cesce izlaziti napolje, sto cesce se nalaziti sa dragim ljudima, rodbinom, sto vise smeha, muzike i svega lepoga sto u zivotu mozda i niste imali u vecim kolicinama dok se to zlo nije pojavilo. Mojoj majci su pre oko godinu dana vrhunski strucnjaci davali 3 do 6 meseci maksimum zivota. Eto, uspeli smo, ako nista vise, da izguramo to na 12 meseci. Koliki je to "uspeh" ne znam, ali jedno znam, nakon svega nje vise nema.
Ako je nekom potrebno, ostale su mi tri boce Vidatoxa, sa racunom, nabavljeno u Albaniji pre mesec dana, i oko 35ml visokokvalitenog ulja od kanabisa sa visokim procentom THCa koji sam sam pravio, po recepturi Rika Simpsona, sode bikarbone bez aluminija i drugih stvari. takodje imam i drugih lekova, mozete se javiti na private porukom, na zalost, meni vise nece trebati. Sve cu dati po ceni po kojoj sam nabavljao iliti po pravim cenam koliko sta vredi. Vidatox sam placao oko 500eu tri bocice, imam i racun. Ulje od kanabisa je bilo nesto skuplje, zbog zelje da se prvo nabavi visoko kvalitetni kanabis sa dosta THCa. Ulje je idealno sredstvo kada hocete da podignete pacijenta, da mu otvorite apetit i da mu generalno bude bolje, koliko moze da bude bolje kada je ceo ogranizam zahvacen. Koliko leci, ne znam, ali da pomaze bolesnicima u teskom stadijumu, pomaze, smanjuje bolove i generoalno covek se bolje oseca. Takodje uz ove ostale lekove dacu gratis xelodu, citostatik koji je mama digla a koji nije korstila sa datumom trajanja do 04 meseca 2013 godine, velika kutija sa dosta pakovanja, opijumski flasteri protiv bolova, veci i manji, mozda fale samo tri komada trodoni cela kutija, takodje nekorisceno. Kome mogu da pomognem neka se slobodno javi, imacu vremena da ljudima dam neki savet, barem od onog sto sam sam nalazio da moze pomoci u borbi protiv ove lude i pokvarene bolesti. Premda, na zalost, ovu bolest je tesko savladati. Sa nekim sredstvima mozete ljudima dati nesto kvalitetniji zivot, sto se nama desilo sa mamom, ali ne verujem da je neko uspeo da pobedi oblik tumora koji je zahvatio sve organe i druge delove tela.
Odgovori