prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: prijatelji

Post od aa_aca »

drbgd napisao:zaista se postavlja pitanje da li takvom agresivnom primitivizmu i pohlepi treba oponirati?
mislim ipak da da. pogotovo argumentovano na evidentne gluposti, jer uvek postoji sansa da nekoga zatruje.
Да ли је аргументовано опонирање то што ме називате говедом као овде доле?
.......eto, npr. ode obican korisnik ovog foruma na vas sajt, jer je inspirisan toboznjim zdravim zivotnim stilom, i - u gornjem levom uglu sajta vidi prikazu za koju ne moze da oceni da li je tovno govece ili sta je vec u pitanju? ima li tu logike, pricati o prirodi i zdravoj hrani a imati 350 kg???.......
Read more: http://www.doktor.rs/forum/kardiologija ... z2P8FjCAM1
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

@aa_aca,
jesam, nazvao sam vas tako.
kad covek pogleda vas habitus na fotografiji...mnoge stvari koje pisete ovde su jasnije... :lol:
vlada79
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 27, 2012 1:16 pm

Post od vlada79 »

Sta da kazem,tezak si primitivac Aco. Jasno mi je kakav si mentalni sklop,tebi je ovo terapija i dusevna hrana,nemam nameru da na tebe trosim energiju. Kad sajt nema adekvatne administratore,pisi sta god ti volja,truj....zavrsio sam sa tobom prepiske,nebitan si.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

drbgd napisao:@aa_aca,
jesam, nazvao sam vas tako.
kad covek pogleda vas habitus na fotografiji...mnoge stvari koje pisete ovde su jasnije... :lol:
Ју наопако, не би ваљало да и овако нешто негирате, када је очигледно да сте написали. Ц ц ц ...

Јаснија је само једна ствар - да сте слепи код очију. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

vlada79 napisao:Sta da kazem,tezak si primitivac Aco. Jasno mi je kakav si mentalni sklop,tebi je ovo terapija i dusevna hrana,nemam nameru da na tebe trosim energiju. Kad sajt nema adekvatne administratore,pisi sta god ti volja,truj....zavrsio sam sa tobom prepiske,nebitan si.
Баш сте нашли лепу тему "Пријатељи" у којој ћете да пишете такве бљувотине и увреде. Вас двојица се баш лепо слажете, осим ако се не ради о подвојеној личности - једна особа са два корисничка имена. :lol:

О примитивизму нема потребе да говорим, јер је очигледно из текстова које сами пишете.

Још да вам напишем да ће Мастер Администратор (да не кажем Root :D ) вас двојицу да трпи док не претерате. Верујем да знате на код Мастер Администратора мислим. Или не?
ENIV
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 11:14 am

Post od ENIV »

Dragi moji,
tesko mi je i napisati.. Deo mene je u petak otisao.Izgubili smo bitku i moj heroj je 29.03. zauvek ostavio svoje dve princeze.
Tina na
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Draga Eniv,primite iskreno saucesce.Mnogo mi je zao
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

Mila ENIV,
primi moje iskreno saucesce :(
gile52
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 30, 2009 9:28 pm

Post od gile52 »

Драга Енив,
читала сам твоје постове, али се нисам укључивала, било ми је тужно што је твој муж имао тек једну годину више од мог сина када је умро. Нисам могла ништа лепо да ти кажем, па сам само пратила твоју причу. Жао ми је што је овако тужно завршила ваша борба и што је твој муж морао толико да пропати пре смрти. Прими моје искрено саучешће. Пошто сам, нажалост, прошла тај исти пут - од наде, стрепње, ишчекивања до оног најјачег бола, знам како ти је и жао ми је што пролазиш кроз то. Ипак, остаје ти твоја принцеза, како ју је твој муж звао, па ћеш с њом то лакше пребродити. И увек ће те подсећати на њега, што је лепо. Волела бих, јако, јако, да је мени остало нешто иза мога сина, неко мало детенце, да га волимо најјаче што можемо. Почетак је страшан, требаће ти времена да се помириш са чињеницама, али видећеш и сама - твоја мала принцеза ће ти много помоћи.
Желим ти да сву ту тугу и бол пребродиш некако,
Мила
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Жао ми је Енив.
ENIV
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 11:14 am

Post od ENIV »

Hvala vam :cry: sto ste tu,koja rec utehe...ali nevredi nije moralo biti ovako.
Da smo bar bili losi,losi roditelji,svi su nas znali kao jednu sloznu i lepu porodicu ..Tuzno,ja i dalje neverujem. Kazem cerkici on je nasa zvezda,trazi da se vrati,pita sta je poneo gore na nebo od odela...A ja je lazem kazem docice on,samo da nadje lek..Mozda gresim,al treba prvo ja da shvatim.Kako reci detetu kad ,mozda zvuci ludo,ja neverujem.
Kako sam samo postizala sve i posao,vrtic,nega oko njega....a sad nemogu da se mrdnem.Nemam snage smejati se njenim salama,pa mi lakse otici u sobu i biti sama.
Gledala sam kako odlazi,a mislila sam samo malo da ga sto oni kazu isciste od slajma i vraticemo se kuci.Gledas sve i ne prihvatas!!!Valjda kad nekog volis,ne vidis kraj.Meni deluje iznenada..Znam koliko se mucio i koliko je tesko stanje bilo a opet iznenada!
Mislim da najteze tek dolazi..Samo odem na groblje i brze se vracam kuci,da ne sretnem nekoga ko ce me pitati.Plasim se zaspati,jer sve mislim docice a ja spavam.Mozda ludo al tako je.
Kada smo ga ispracali,nijednog prolaznika sve pusto samo duga kolona iza nas.Ceo grad je dosao se oprostiti sa njim.
Budite mi pozdravljeni,cuvajte svoje najmilije...
Tina na
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

ENIV,
било би добро да се што више ангажујеш разним обавезама, како би што мање размишљала. Не знам за неки други "лек". Не могу сада да нађем у Библији стих који сам хтео да ти цитирам, па могу само да ти предложим да читаш Приче Соломонове и Књигу проповедникову не би ли се мало утешила. Можда би ти и Псалми Давидови пријали.
vlada79
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 27, 2012 1:16 pm

Post od vlada79 »

ENIV moje iskreno saucesce,ne daj se !
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

ENIV moje najiskrenije saucesce.
LaSorella
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 05, 2013 9:42 pm

Post od LaSorella »

Molila bih da me utešite: za tri nedelje rak u stomaku mog oca je toliko napredovao: od momenta kad je lekar na ultrazvuku opisao stanje do danas......stomak mu je naduvan, ima bolove......za samo tri nedelje! U pitanju je pankreas... jetra.... pluća....u bolnicu ga ne primaju.
Želela bih Vaše razmišljanje o tome na koji način sudbina odredi kraj za čoveka: na osnovu dobrote, na osnovu ishrane, na osnovu postupaka u toku života, na osnovu čega neko zaspe i umre a nekoga boli jako i sporo mu teče vreme....teško mi je da gledam muke ......molim da me utešite
Odgovori