prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Anjso
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2012 2:03 pm

Re: prijatelji

Post od Anjso »

:(
Slavko, ti si veoma hrabra osoba, zelim ti sve najbolje!
sara1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 12, 2012 10:03 am

Post od sara1 »

Primite moje najiskrenije saucesce, vasu majku sam upoznala ovde na forumu kad sam prvi put ovde pisala prva mi se javila i dala reci utehe i savete kao i mnogima drugim ovde, neka pociva u miru, ostace ovde uvek zapamcena!!!
bili84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2012 9:10 pm

Post od bili84 »

Poydrav prijatelji, interesuje me da li je neko imao problema posle operacije raka prostate sa mokrenjem....mom tati su pre mesec dana otstranili prostatu i sad ima curenje i jako je nervoyan zbog toga, interesuje me da li je jos neko imao te probleme i da li je to dugotrajno ili privremeno....hvala unapred
Anjso
Novi član
Novi član

Post od Anjso »

sara1 napisao:Primite moje najiskrenije saucesce, vasu majku sam upoznala ovde na forumu kad sam prvi put ovde pisala prva mi se javila i dala reci utehe i savete kao i mnogima drugim ovde, neka pociva u miru, ostace ovde uvek zapamcena!!!

Hvala, nadam se da hoce, a vama sve najbolje!
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Anjso,primite iskreno saucesce.Mnogo sam se rastuzila kada sam procitala da vasa mama nije vise sa nama.Bila je veliki borac.Neka je andjeli cuvaju.Imali ste divnu mamu.
Anjso
Novi član
Novi član

Post od Anjso »

Medicina, hvala na divnim recima, stvarno jeste bila veliki borac i veliki covek. Svet je ostao bez jedne divne osobe...
Hirem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 2:20 pm

Post od Hirem »

Dragi prijatelji,
Volela bih da vas pozovem na promociju moje knjige ''Šifra Ceremonyal'', koja će se održati 15.10.2012 u 19h u zadužbini Gojković, ulica dubljanska 10.
Naime, moj roman je započet baš ovde, na ovom forumu, medju vama. Za više informacija pp ili fb,ne bih da zauzmem previše mesta.
Hvala Vam
Fortuna43
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 8:38 am

Post od Fortuna43 »

hirem kako je prosla prezentacija knjige i gdje se moze naruciti?
Hirem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 2:20 pm

Post od Hirem »

Promocija je prosla super!! Posebno mi je drago sto su dosli i rodjaci tajne adrese a zao mi je sto Mila (gile) i njena porodica nisu mogli doci a moram priznati da sam se nadala jos nekom od forumasa.
Knjiga se zove ''Šifra Ceremonyal'' a mozete me kontaktirati na pp pa da se dogovorimo o detaljima
pozdrav
:wink:
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Post od medicina77 »

Pozdrav svima.Odavno nisam pisala na ovoj temi.Moja mama se hvala Bogu dobro oseca,mada odskora nije isla na kontrolu,i to me plasi.Teram je da ode,ali ona sve nadje neki razlog da ne ode.Kako ste vi dragi prijatelji.Pisite
bety
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 20, 2012 9:14 pm

Post od bety »

Puno pozdrava i mnoooogo zdravlja u 2013. godini svima koji,na zalost, samo svracaju na ovaj forum. Od kako sam se razbolela i operisala iscitala sam sve stranice ovog foruma i cini mi se kao da svakog i licno poznajem. Zbog toga mi je jako zao sto se niko ne javlja da nastavimo da razmenjujemo iskustva. :D
Emica64
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 19, 2012 9:49 pm

Post od Emica64 »

Evo i ja da se prikljucim ovom forumu i mnogo mi je drago sto ste pokrenule ovu temu.ako nisam bolovala kancer svako od nas je prosao sa nekim svoim kroz to. Meni je majka imala na pankreas tezak je period dok to svatite kako,zasto i eto dodje kraj.al sam imala veliko strpljenje nadala sam se da se nece to desiti meni jer sam samo nju imala.hvala Bogu nije dugo bila bolesna.zelim da svi budu dobro. Pozdrav od mene
gile52
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 30, 2009 9:28 pm

Post od gile52 »

Драги пријатељи,
срећно Бадње вече, Христос се роди!
Онима који се боре са опаком болешћу желим да је победе како знају и умеју, и да не посустају у својој борби, онима који су изгубили своје вољене желим да покушају да нађу мир у души, како би могли да наставе даље.
Шта је са старим пријатељима - Кат, Бобанс, Евелина, Биљаа, Верица, Слађа, Дупла бака ... јавите се...
Поздрав свима,
Мила
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

Ваистину се роди!

Срећан Божић

Slika
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

VAISTINU SE RODI

SRECNA NOVA 2013 GODINA

Zelim vam sve najbolje.
Moj muz ,koji ima karcinom prostate,koji je zavrsio glavnu terapiju(operaciju,zracenje),pre vise od pet godina,je dobro.Prima terapiju,ima nuz pojave,najvise smeta depresija,ali u svemu funkcionise i dobija penziju u februaru i presrecan je,jel je mislio da nece stici do nje. Resenje za penziju mu je bilo novogodisnji poklon.
Pozdrav svima,Mila draga ,procitala sam tvoj pozdrav i javila sam se,retko posecujem ovaj forum,mada ima puno interesantnih stvari.Sada smo u nekoj mirnoj fazi ,pa ne jurim nove informacije.
Volela bih,draga Mila, da se tvoja situacija stabilizovala.
Sve Vas voli Kat :lol:
ko otrpi do kraja, spasice se
Odgovori