Opet o leukemiji...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 7:11 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mico,kod moje mame ista stvar-primljena je sa 115.000 leukocita da bi posle 4 dana davanja terapije pali na 1000.Trombociti su na jucerasnjem nalazu bili takodje 6!Ja sve gledam,ma da li je neka greska ali ispada da nije.Danas je ostala u bolnici,na svu srecu nadjose joj mesto inace ne znam sta bi.
Hvala ti puno na svim informacijama,mnogo mi znace.
A tebi draga Eveilina saljem najveci poljubac zato sto si uvek sa mnom,tu negde...O cemu god mi pricali.
Hvala ti puno na svim informacijama,mnogo mi znace.
A tebi draga Eveilina saljem najveci poljubac zato sto si uvek sa mnom,tu negde...O cemu god mi pricali.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Zdravo! It iz I Lekler
Polako Eve, korak, po korak, kao po minskom polju sta smo se dogovorili.
Moj muz je imao uzas krvnu sliku HGB 83 Gvozdje 2,00 posle transfuzije HGB 102 FE 4,8 da li je ovo moguce?
A devojke i severusa da pitam, da li bi pomogli EMLA flasteri kod lumbalne punkcije to su, koliko sam citala lokalni anestetik flasteri sa lidokainom.Zalepe se 15-ak minuta i anesteziraju lokalno.
Izvinjavam se unapred ako sam lupila
zelja mi je da vam pomognem.
Hvala
Moj muz je imao uzas krvnu sliku HGB 83 Gvozdje 2,00 posle transfuzije HGB 102 FE 4,8 da li je ovo moguce?
A devojke i severusa da pitam, da li bi pomogli EMLA flasteri kod lumbalne punkcije to su, koliko sam citala lokalni anestetik flasteri sa lidokainom.Zalepe se 15-ak minuta i anesteziraju lokalno.
Izvinjavam se unapred ako sam lupila

Hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Stvarnost
Draga Jana,
Tacno znam o cemu pricas.Kada sam se razbolela desavalo mi se je da ponekada sanjam da imam karcinom, pa u snu pomislim kako ne treba da se plasim jer je to samo san, i kada se probudim pomislim "uf, kakav san", a nakon par sekundi stvarnost me samelje.
Jedna od bitnih stvari kada je karcinom u pitanju je prihvatiti dijagnozu. Po mom misljenju to je ono sto coveku daje tu strasnu snagu da se bori.
Na pocetku sam i ja tvrdila da sam prihvatila dijagnozu, medjutim tek kasnije sam postala svesna da nisam. Dijagnozu sam prihvatila kada mi je gospodja patolog
u Narodnom Frontu telefonom saopstila da je njoj "jako zao ali da ona ne moze da utvrdi da je meni primarni karcinom bio na jajniku ili je to bila samo metastaza". To je bio moj najveci trenutak uzasa! Kada sam pozelela da, ako vec imam karcinom, to bude taj na janiku koji je odstranjen u toku operacije.
Pitaj njenog sobnog lekara da ti da vise informacija. Pripremi se na njihovu neljubaznost, ali sta te briga! I sestre mnogo znaju pa mozes i njih pitati.
Pozdrav
Tacno znam o cemu pricas.Kada sam se razbolela desavalo mi se je da ponekada sanjam da imam karcinom, pa u snu pomislim kako ne treba da se plasim jer je to samo san, i kada se probudim pomislim "uf, kakav san", a nakon par sekundi stvarnost me samelje.
Jedna od bitnih stvari kada je karcinom u pitanju je prihvatiti dijagnozu. Po mom misljenju to je ono sto coveku daje tu strasnu snagu da se bori.
Na pocetku sam i ja tvrdila da sam prihvatila dijagnozu, medjutim tek kasnije sam postala svesna da nisam. Dijagnozu sam prihvatila kada mi je gospodja patolog

Pitaj njenog sobnog lekara da ti da vise informacija. Pripremi se na njihovu neljubaznost, ali sta te briga! I sestre mnogo znaju pa mozes i njih pitati.
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 7:11 pm
Ako ovo procita neko od doktora molila bih da mi odgovori-moja mama zavrsila je drugi deo terapija i sad je u onoj fazi kad se ceka da li ce doci do remisije ili ne.Krvna slika joj je ocajna,a ona sama jos gore-da li je normalno to sto se tako lose oseca,sto ne moze da govori,povraca,ima temperature,jako smo uplaseni,pomozite!
Re: Opet o leukemiji...
Pozdrav,
Ja trenutno bolujem od akutne leukemije,nalazim se u bolnici u toku mi je 3 terapija gdje primam svaki dan po 3400mg citozara ali danasnja doza se povecala tako da cu primiti 6800mg citozara. Dvije predhodne terapije sam dobro podnijela,nije bilo nekih nezeljenih efekata osim blaze temperature i blage upale desnih. Pocetkom Januara tacnije 7 sam pocela terapije,sokirala sam se kad su mi rekli sta je u pitanju ove godine trebala sam da se udam i u ovo vrijeme bi trebala da pripremam sve detalje za moju svadbu imam 24godine cekam na transplataciju kostane srzi ako Bogda docekat cu i zelim da uspijem zbog sebe,zarucnika i moje porodice.
Za moju transplataciju treba izdvojiti nekih 250.000eura sto je za nase uslove jako skupo,ali eto to je jedini izlaz da bih vodila normalan zivot i da ne bude nekih komplikacija.
Vidjela sam ovu temu pa reko da se ukljucim pomoci ce i meni da zaboravim na trenutno stanje.
Lijep pozdrav
Ja trenutno bolujem od akutne leukemije,nalazim se u bolnici u toku mi je 3 terapija gdje primam svaki dan po 3400mg citozara ali danasnja doza se povecala tako da cu primiti 6800mg citozara. Dvije predhodne terapije sam dobro podnijela,nije bilo nekih nezeljenih efekata osim blaze temperature i blage upale desnih. Pocetkom Januara tacnije 7 sam pocela terapije,sokirala sam se kad su mi rekli sta je u pitanju ove godine trebala sam da se udam i u ovo vrijeme bi trebala da pripremam sve detalje za moju svadbu imam 24godine cekam na transplataciju kostane srzi ako Bogda docekat cu i zelim da uspijem zbog sebe,zarucnika i moje porodice.
Za moju transplataciju treba izdvojiti nekih 250.000eura sto je za nase uslove jako skupo,ali eto to je jedini izlaz da bih vodila normalan zivot i da ne bude nekih komplikacija.
Vidjela sam ovu temu pa reko da se ukljucim pomoci ce i meni da zaboravim na trenutno stanje.
Lijep pozdrav
Колико?! Четврт милиона евра?!?!?!?!
Вероватно без икакве гаранције.
Погледај ово овде: http://www.curenaturalicancro.com/2-1st ... tient.html
ne lupaj gluposti - transplantacija je akutne leukemije dovela do izlecenja
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
aa_aca napisao:Колико?! Четврт милиона евра?!?!?!?!
Da,preskupo je. Kod nas u BIH se ne moze izvesti transplatacija jedino u nekoj izozemnoj klinici u mom slucaju mi smo se odlucili za Njemacku jer je najpouzdanija i puno madih osoba je izlijeceno cak i od hronicne leukemije.
Novac se prikuplja pokrenute su razne akcije .. Ovu sumu mi prosjecni gradjani samo mozemo sanjati .
Како ако умре од глади и сви њени?! Треба да вас је срамота. Обични фармакодилери! Толике паре! Срамота, безобразлук, лоповлук и богаћење на туђој несрећи.drbgd napisao:ne lupaj gluposti - transplantacija je akutne leukemije dovela do izlecenja
Само ти погледај онај линк и текстове. Свакако вреди пробати нешто од неколико хиљада евра пре нечега од неколико стотина хиљада тих истих евра. Нарочито ако то можеш да урадиш следећег месеца. Надам се да не верујеш као неки болиди на форуму да имам дил са др Симонцинијем.Aldina24 napisao:Da,preskupo je. Kod nas u BIH se ne moze izvesti transplatacija jedino u nekoj izozemnoj klinici u mom slucaju mi smo se odlucili za Njemacku jer je najpouzdanija i puno madih osoba je izlijeceno cak i od hronicne leukemije.aa_aca napisao:Колико?! Четврт милиона евра?!?!?!?!
Novac se prikuplja pokrenute su razne akcije .. Ovu sumu mi prosjecni gradjani samo mozemo sanjati .