Molim sve da ovo procitaju! Hvala!

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Molim sve da ovo procitaju! Hvala!

Post od Bobilica »

Dragi ljudi,
vecina vas se nasla na ovom forumu zbog bolesti, svoje ili bolesti neke bliske osobe... Pored ljudi koji su ocajni, uplaseni, nesrecni i traze pomoc, postoje i ljudi koji pokusavaju da zarade na tudjoj nesreci i to na taj nacin sto nude i prodaju razne preparate... Oni su mahom skoro svi teski prevaranti i moja poruka za te ljude je: SRAM VAS BILO!!! Naravno, moje kritikovanje nece imati apsolutno nikakvog efekta... Ne verujte u nesto sto nije naucno dokazano... Ne tvrdim da svi proizvodi ne pomazu, ali u svakom slucaju, nece vam neko magnetno polje ubiti celije raka, ili nesto slicno... Tacno je da hemoterapija ubija i zdrave celije, ali to je, nazalost, najbolji nacin koji je medicina izmislila... Duboko verujem da pored standardnih medicinskih procedura svakako pomaze da se zdravo hranite, da ne jedete stetne stvari... Ali molim vas da ne verujete travarima, vidarima, magicnim biljkama, ogrlicama, narukvicama... Redovno idite na preglede, kontrolisite se, bavite se sportom, hranite se zdravo... To je najbolji nacin, prevencija... Ukoliko je vec doslo do bolesti, ne dopustite da vas nemoralni ljudi uvuku u svoje sarene laze... Svako dobro! :-?
finikoko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 9:55 pm

Re: Molim sve da ovo procitaju! Hvala!

Post od finikoko »

Mene te trotačke vređaju koliko i pomenuti ljudi. Poradite malo na stilu pisanja, zaboga; da ne bi izgledalo kao da se borite za dah dok pišete. :o
Bobilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 11:24 pm

Post od Bobilica »

Ne dajte se tako lako uvrediti! :) Borim se da dodjem do daha kada pisem o stvarima koje me toliko nerviraju... :D
Drazenbg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 4:19 am

Post od Drazenbg »

Bobilica napisao:Dragi ljudi,
vecina vas se nasla na ovom forumu zbog bolesti, svoje ili bolesti neke bliske osobe... Pored ljudi koji su ocajni, uplaseni, nesrecni i traze pomoc, postoje i ljudi koji pokusavaju da zarade na tudjoj nesreci i to na taj nacin sto nude i prodaju razne preparate... Oni su mahom skoro svi teski prevaranti i moja poruka za te ljude je: SRAM VAS BILO!!! Naravno, moje kritikovanje nece imati apsolutno nikakvog efekta... Ne verujte u nesto sto nije naucno dokazano... Ne tvrdim da svi proizvodi ne pomazu, ali u svakom slucaju, nece vam neko magnetno polje ubiti celije raka, ili nesto slicno... Tacno je da hemoterapija ubija i zdrave celije, ali to je, nazalost, najbolji nacin koji je medicina izmislila... Duboko verujem da pored standardnih medicinskih procedura svakako pomaze da se zdravo hranite, da ne jedete stetne stvari... Ali molim vas da ne verujete travarima, vidarima, magicnim biljkama, ogrlicama, narukvicama... Redovno idite na preglede, kontrolisite se, bavite se sportom, hranite se zdravo... To je najbolji nacin, prevencija... Ukoliko je vec doslo do bolesti, ne dopustite da vas nemoralni ljudi uvuku u svoje sarene laze... Svako dobro! :-?
Хвала вам. Чим сам се учланио приметио сам једног који је у свакој чорби мирођија. Назвао се aa_aca alep ако сам правилно написао. Тај се у све разуме.
Као неки универзални доктор. Мора да има бар 30 факултета. Најбоље му иде кардиологија (тахикардија, аритмија, пролапс и остали лонци и шерпе), затим улцерозни колитис и како чајем од камилице излечити канцер за три дана (објавио на ту тему брдо књига које су довољно тешке за убијање бубашваба).
Магнети и привесци, ланци и оковратници су му већ специјалност из електротехнике, механике итд."Оковратници" се могу користити и за "пригушивање" мишљења које је супротно од његовог. Написао је и велику књигу под насловом "како гледати више дана у пасуљ а да исти не проклија.
Све то можете наћи на његовом сајту, по веома повољним ценама. Само му оставите број свог банковног рачуна и он ће узети само онолико колико му треба.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Не дао Бог да Bobilica некоме лечи аритмију јер ће му лечити тахикардију и тако га убити.

А немојте да купујете чајеве од 10 евра јер вам је много боље да од Drazenbg купите цитостатике по 10.000 евра који ће вам решити све животне проблеме, ослобађајући вас од живота.
Drazenbg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 01, 2013 4:19 am

Post od Drazenbg »

aa_aca napisao:
А немојте да купујете чајеве од 10 евра јер вам је много боље да од Drazenbg купите цитостатике по 10.000 евра који ће вам решити све животне проблеме, ослобађајући вас од живота.[/size]
Ево мутим нову количину цитостатика. Немам варјачу, па морам кашиком. Убрзо ће бити готови па ћеш моћи да их дегустираш.

Нису лоши ни твоји чајеви и јефтини су, али их треба више тона, па му дође на исто.Ја убијам једним леком а не као ти постепено.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Е немој тако да их мутиш. Испарења су отровна. Зато ти је варјача и пропала.

Па да! Сада ми је јасно зашто си тако побенавио - од испарења.

Ево да ти дам савет да моје чајеве не треба одједном да попијеш - сву количину. Пије само по једна шоља, а не десетак литара на сат.
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Primetio sam ja tebe skote lažljivi.

Drazenbg napisao:
aa_aca napisao:
А немојте да купујете чајеве од 10 евра јер вам је много боље да од Drazenbg купите цитостатике по 10.000 евра који ће вам решити све животне проблеме, ослобађајући вас од живота.
Ево мутим нову количину цитостатика. Немам варјачу, па морам кашиком. Убрзо ће бити готови па ћеш моћи да их дегустираш.

Нису лоши ни твоји чајеви и јефтини су, али их треба више тона, па му дође на исто.Ја убијам једним леком а не као ти постепено.
[/size]
Izvinjavam se administratorima foruma.
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Vidim da te spominju neki "dobri" ljudi. Ja na tvoj prvi post a ono govno. Koji si ti skot od žene, pička li ti materina. MARŠ!
Izvinjavam se administratorima foruma.
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2011 10:42 pm

Post od m.defranzza »

Ljudi moji dali vi uopšte vidite šta radite i da na forumu širite mržnju i vređate se ,pitam se zbog čega toliki bes ?
Takođe se pitam dali ima na forumu administratora da ove postove briše jer niko nije ovde što mu se sviđa eto forum o karcinomu nego zato što ili ima on ili neko od njegovih .
Ovo napadanje i vređanje mislim da su stvarno neprimereni nije im ni mesto ni tema da se pišu .
Zato molim administratore sajta da reaguju ako to neurade ja se odjavljujem jer sa ljudima kojima bes izvire iz svakog slova u postu nemam šta da tražim i da se potresam još bolesna od karcinoma .
Drugarski pozdrav od Mire.
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član

Post od m.defranzza »

Podpuno si u pravu i jedna velika podrška od mene .Pozdrav od Mire
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Post od BoskoB »

Naravno, ali neargumentovano etiketiranje i hajkaško prozivanje, govore u prilog vrlo lošem motivu.
m.defranzza
Stalni član
Stalni  član

Post od m.defranzza »

Dali će vam ova moja priča pomoći i dali ćete verovati u nju neznam ali možete i da se uverite lično bar oni koji su iz Beograda da malo prošetaju i vide o tome čemu se ovde piše i radi .Prošetajte do Višnjice i potražite vilu Marice iz Mostara koja je i tamo imala vilu .
Naterala je moju koleginicu da dovede svoju sestru bolesnu od karcinoma pluća u Mostar da je ona vidi i da joj donesu sve izveštaje lekara .
To je moja koleginica i uradila maltene polumrtvu sestru je vodila kod nje u Mostar i papreno platila nekoliko čajeva koji njenoj sestri normalno uopšte pomogli nisu .
Marica je pare stavila u dzep ,koleginicina sestra je ubrzo posle toga i umrla i nikada neću zaboraviti koleginicino kajanje što je maltretirala svoju sestru .
Znam i onu narodnu poslovicu da se davljenik hvata za slamku ,ali vas molim neverujte u sve što se priča i piše .
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Post od BoskoB »

Kao što se ne može verovati u sve što se pročita, još manje se može pljuvati na sve. Onaj ko veruje u sve što pročita, najveća je budala. Onaj ko pljuje po svemu, veliki je čovekomrzac.

Ja sam svedok mnogih vila čiji su vlasnici upravo razni lekari, doktori, da ih tako nazovem. Odakle im? Zar je moguće da to nikome ne smeta? Farmakomafija drma svetom i to nikome ne smeta?

Velika većina lekara predstavlja zaglupljenu pešadiju farmakobosova. To isto nikome ne smeta? Nikome ne smeta što nam se deca truju vakcinama? Nikome ne smeta što SVE osobe brzo umiru ako se "leče" citostaticima? Nikome ne smeta hajka na davaoce organa kako bi se možda spasila jedna osoba godišnje, a ostatak potrošio na razne bosove?

I sada Vam smeta neka Marica?! Molim Vas da budete objektivni.
Odgovori