Molim sve da ovo procitaju! Hvala!

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

belosvetskianita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 30, 2013 11:08 pm

Re: Molim sve da ovo procitaju! Hvala!

Post od belosvetskianita »

Опасност од лекова са црног тржишта

Све више лекова који се на пијацама, преко огласа или интернета продају на црно. Директор Агенције за лекове и медицинска средства Саша Јаћовић каже за РТС да постоји опасност да се таквим леком у организам унесе нека токсична супстанца. Према подацима СЗО, сваки десети лек фалсификат.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B0.html

Read more: http://www.doktor.rs/forum/onkologija/u ... z2dv5WMkWg
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2013 1:47 pm

Post od BoskoB »

Vidim da svakim postom potvrđujete vaš manjak inteligencije i veliki višak površnosti. Takozvani administratori foruma su posekli malo više nego što je trebalo da urade. Zbog tog isključivanja i ja ne mogu sa posla da pristupim forumu. Ko zna koliko još je ljudi onemogućeno da mu pristupi jer "administratori" isključiše proksi. Vi očigledno nemate pojma ni sa medicinom kao ni sa osnovnim pojmovima informatike. Treba da Vas je sramota gluposti koje ste napisali na ovom forumu. Bilo je mnogo bolje bez vas tih nekoliko meseci gde god da ste bili.
drbgd napisao:nikada ne treba "rusiti vec posecena stabla", ali moram da primetim da volsebno nestade i toboznji "milannm"... :roll:
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član

Post od BoskoB »

Bobilica napisao:Hvala administratorima!
A ovo je klasičan primer nikakvog integriteta ličnosti i zluradog karaktera. Jadno.
Bojanbgrd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 24, 2013 11:04 pm

Post od Bojanbgrd »

Kad je već naziv teme takav kakav je...
Danima prelistavam ovaj forum u potrazi za nekim informacijama, odgovorima ili nekom utehom, čitam iskustva drugih ljudi koji su imali slične muke i prosto ne mogu da se načudim da skoro na svakoj temi dolazi do nekakvog varničenja, čini mi se iste grupe ljudi, koji s oproštenjem premeravaju čiji je duži :roll:

Mislio sam da je forum ovakvog tipa donekle rasterećen tih beskrajnih i potpuno sumanutih rasprava, a koje su sadržinom uglavnom veoma daleko od naslova teme. Očito sam se grdno prevario :/
Počnem da čitam temu, pročitam 3 ok posta, a onda sledi 10 postova prepucavanja sa tu i tamo nekim "masnim" pridevima, potom opet 2-3 informativna posta, pa opet nešto besmisleno. Ne znam da li i drugi ljudi slično doživljavaju ili je do mene, ali me ta prepucavanja baš uznemire, baš sve deluje vrlo ružno i negativno.

Znam , znam, ako mi se ne sviđa, mogu da se okrenem i odem. No, trebalo bi zaista da se forum rastereti takvih stvari. Ovo nije društvena mreža za zezanje i blejanje u časovima dokolice, već mesto gde dolaze zabrinuti, skrhani, napaćeni i bolesni ljudi i trebalo bi ipak da svoj bes, nezadovoljstvo i/ili frustracije praznimo drugde.

Nije mi bila namera da pametujem, već samo da pozovem na zdrav razum i malo manira. Hvala
Sanda Drobnjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 2:42 pm

Post od Sanda Drobnjak »

Koliko ruznih reci na ovom mestu.
Zbog cega ste ovde...
Zbog bliznjih, Vas licno ili psovanja...
Razmislite.
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član

Post od BoskoB »

Nažalost, neki su ovde samo zbog para. Trude se da namaknu pacijente u svoje ordinacije. Kada neko počne da im mrsi račune, počne pljuvačina. Razlog je jednostavan, samo treba dublje sagledati pojavu.
BoskoB
Aktivan član
Aktivan član

Post od BoskoB »

Gledam šta se dešavalo na forumu i sada već postaje očigledno da je bokily napravila dupli nalog pod imenom bobilica samo da bi odradila jedan prljav posao. Inače bokily je administrator sajta a takođe i vlasnik, tek toliko da se zna. U pitanju su motivi i tako to, da se ne bih ružno izražavao i spominjao pare.
Bobilica napisao:Hvala administratorima!
milannnm
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 10:09 am

Post od milannnm »

Glupsone debilni, ko ti dade dozvolu da sereš po forumu? Pojma ti nemaš!
drbgd napisao:nikada ne treba "rusiti vec posecena stabla", ali moram da primetim da volsebno nestade i toboznji "milannm"... :roll:
Pazite se foliranata.
Odgovori