E i moja mama je to mislila za flastere,ali ubedih je da je to lek koji se polako ispušta u krvotok i koji joj neće ošteti želudac kao silni lekovi koje je pila. Danas smo promenili posle 72 sata i super je,sama je tražila da joj menjam.Svašta je radila danas,kuvala,stavljala breskve,naravno uz moju pomoć,ali nju jadino taj rad i svest da je korisna drži. Ako mi legne u postelju baš skroz,stalno,e to ne znam kako ćemo prebobati!Ajde zlatiborac,drži se,srećno!zlatiborac napisao:Joj,mnogo me plase flasteri ali izgleda da smo blizu. Najgore sto majka flastere poisovecuje sa konacnim krajem...Natasa,jesi nastavila sa rastavicem? Dejane,ima li kakvih propratnih problema sa upotrebom katetera za izbacivanje tecnosti kod tvoje majke?Ljudi,bodrite svoje najmilije!
metastaze u stomaku
E i moja mama je isto to mislila o flasterima ali sam je ja polako,mesecima ubeđivala kako je to lek koji se polako ispušta u krvotok i koji joj neće uništiti želudac kao svi silni lekovi koje pije i zamisli,tražila sama. Dobro je podnela ,juče smo zamenili posle 72 sata i dobro je.Obloge od rastavića i dalje stavljam 3 puta dnevno ,a sada bih trebala da uvedem i od švedenbitera jednom dnevno 4 sata ,ali ne znam gde to da učačkam,odlepiće od mene i obloga,čajeva,aloje,surutke,kad god ulazim u sobu uvek nešto nosim i muka joj je od mene.Znam da zna da se ja posle nje najviše borim,ali nekad joj bude zlo od svega toga!Držite se i probajte sve moguće! Pozzlatiborac napisao:Joj,mnogo me plase flasteri ali izgleda da smo blizu. Najgore sto majka flastere poisovecuje sa konacnim krajem...Natasa,jesi nastavila sa rastavicem? Dejane,ima li kakvih propratnih problema sa upotrebom katetera za izbacivanje tecnosti kod tvoje majke?Ljudi,bodrite svoje najmilije!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm
Ne znam da li si dobio moje dve poruke,nemam u prozoru ništa pa nemam utisak da su ti stigle. Ako nisi,javi pa da ti ponovo odgovorim. Pozdrav,držite se...zlatiborac napisao:Joj,mnogo me plase flasteri ali izgleda da smo blizu. Najgore sto majka flastere poisovecuje sa konacnim krajem...Natasa,jesi nastavila sa rastavicem? Dejane,ima li kakvih propratnih problema sa upotrebom katetera za izbacivanje tecnosti kod tvoje majke?Ljudi,bodrite svoje najmilije!
Da,bolji su,i moju majku je trodon skroz ošamutio,dva puta je pala. Ipak joj uveče pred spavanje dam i jedan trodon od 50 jer joj se bolovi pojačavaju.Sutra mi dolaze lekari iz kućnog lečenja pa će mi dati jaču dozu verovatno.Ali,dobri su stvarno,što je najvažnije ne kljuka se šakom lekova. Ajd,srećno,vidim da si dobio moje poruke,tek sad su se pojavile.Pozdravzlatiborac napisao:Natasha,posto sam i ja nabavio flastere i to one najslabije od 25mg,jesu li oni stvarno bolja solucija od recimo trodona koji moju majku naprosto osamucuje 24 sata?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 21, 2008 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
natasha,zlatiborac
kada procitam vase poruke nekako mi lakse pada sva ova borba jer vasa borba mene jaca i podstice da jos vise guram napred.danas vise nisam mogao da cekam i odveo sam majku u bolnicu novavita pa cemo narednih 5/6 dana da vidimo reakciju na njihovo lecenje.ja se nadam pomaku pa cemo videti ako bude nesto javljam.moja majka ima problema sa zeludcem i izbaci sve sto pojede pa dobija infuziju.a od flastera bar ja tako mislim skroz je malasksala jedva je nateram da se malo prosetamo.ako je neko od vas resio problem sa zeludcem(naravno ako ga je imao)i resio ga neka mi javi kako.usput cuo sam za neke gljive shitake sta ste o njima culi?pozdrav i glavu gore
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 2:26 pm
flasteri
Pozdrav svima,
moja majka vec dva mjeseca koristi Durogesic 50. Inace ima mikrocelularni Ca pluca. Tako da znate da koristenje flastera nije kraj. Molim vas da javite ima li kakvih poboljsanja od terapije klinike Nova Vita? Moja majka odbija sve vidove alternativnog lijecenja inace, cak vise ni caj od nevena ne pije,sve joj se smucilo. Vec dva mjeseca nije ni pokretna, ima stalno trzanje nogu, spazam, kako rekose da se zove to trzanje nogu. Uzasava me i sama pomisao da cu je izgubiti. Kako neko na forumu napisa, udari me tamo gdje sam najosjetljivija. Osoba koju volim najvise na svijetu, a gledam kako odlazi, a pomoci ne mogu. Ima li veceg zla. Izvinite sto kukam. Plakati sam davno prestala. Sad samo osjecam tupu prazninu, i razmisljam kako je njoj. Uzas.Izvinite jos jednom.
moja majka vec dva mjeseca koristi Durogesic 50. Inace ima mikrocelularni Ca pluca. Tako da znate da koristenje flastera nije kraj. Molim vas da javite ima li kakvih poboljsanja od terapije klinike Nova Vita? Moja majka odbija sve vidove alternativnog lijecenja inace, cak vise ni caj od nevena ne pije,sve joj se smucilo. Vec dva mjeseca nije ni pokretna, ima stalno trzanje nogu, spazam, kako rekose da se zove to trzanje nogu. Uzasava me i sama pomisao da cu je izgubiti. Kako neko na forumu napisa, udari me tamo gdje sam najosjetljivija. Osoba koju volim najvise na svijetu, a gledam kako odlazi, a pomoci ne mogu. Ima li veceg zla. Izvinite sto kukam. Plakati sam davno prestala. Sad samo osjecam tupu prazninu, i razmisljam kako je njoj. Uzas.Izvinite jos jednom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 21, 2008 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
kako je zajebano rekao bih nesto ali se toliko osetim prazno da nemam volje da napisem bilo sta.vise od svega zelim da pomognem majci vsasta cujem i vise neznam u sta da verujem.majka mi je trenutno na infuziji jer sve sto pojede kasnije povrati.u novaviti nismo imali puno srece iz tog razloga. voleo bih da pocne da jede normalno jer onda nesto moze da se desi pozitivno. ovako u iscekivanju ispitivanja lekara nisam nacisto u kom pravcu idem.verujem da ni vama nije lako da pisete pa se zato niko ni nejavlja. sto vise pricam sa lekarima to vise shvatam da su sve to laici koji o bolestima malo znaju sve se svodi na pokusajima i istrazivanjima.jedni kazu kako je taj doktor mogao to da prepise drugi isto to za ovog prvog. kada ih slusam pobesnim jer to su kao najbolji lekari.zavezu ti mozak da neznas gde si otupis. pozdrav svima i sve najbolje. 

Re: natasha,zlatiborac
Dragi moji,pored sve borbe,zelje,ogromne energije,ljubavi,moja divna majka juce je preminula!a .Danas smo je ispratili i imam potrebu da vam se javim.Nista vise nije moglo da pomogne,ni flasteri,ni trodoni,ni metedoni, a poslednja dva dana su bila strasna,ne daj Boze nikome.Svu srecu vam zelim i borite se kao ja, do poslednjg daha!dejanar napisao:kada procitam vase poruke nekako mi lakse pada sva ova borba jer vasa borba mene jaca i podstice da jos vise guram napred.danas vise nisam mogao da cekam i odveo sam majku u bolnicu novavita pa cemo narednih 5/6 dana da vidimo reakciju na njihovo lecenje.ja se nadam pomaku pa cemo videti ako bude nesto javljam.moja majka ima problema sa zeludcem i izbaci sve sto pojede pa dobija infuziju.a od flastera bar ja tako mislim skroz je malasksala jedva je nateram da se malo prosetamo.ako je neko od vas resio problem sa zeludcem(naravno ako ga je imao)i resio ga neka mi javi kako.usput cuo sam za neke gljive shitake sta ste o njima culi?pozdrav i glavu gore
-
- Aktivan član
Puno hvala dobri ljudi!Tesko je ziveti od uspomena i gutati ovu tugu.Mnogo mi znace vase reci utehe i nisam mogla da verujem da cu se toliko zbliziti sa nepoznatim ljudima ,a nazalost zblizila nas je ista borba,ljubav,snaga,bol...Drzite se,borite se,a ja cu vec nekako preziveti!Veliki pozdrav i hvala za zlatiborca i Dejanazlatiborac napisao:Natasa,primi moje iskreno saucesce i odajem ti priznanje na velikoj borbi. Neka tvoja majka pronadje Vecni mir i blazenstvo.