i mene je bolest natjerala da googlajuci nabasam na vas i natasin topic
prije otprilike dvije sedmice meni se otvorilo dno pod nogama i sva sigurnost je u trenu nestala kad mi je mami utvrden rak na karlicnoj kosti a prekljuce i metastaze na kicmi,plucima i ja mislim desnoj nozi

rak je bio nesto sto se dogada drugima i sad kad imam u obitelji osobu i to onu koja nikada nije bila bolesna i koja je najcvrsci oslonac uvik bila svima ja sam sva u shoku

je da je meni 42 godine i sa svojim muzem i dvoje krasne djecice zivim daleko ( u svedskoj) ipak sam u stanju nevjerice i shoka

moja mama je od danas u splitskoj bolnici i prima agresivno zracenje 24h ( ja cu sigurno brkati pojmove jer se ne snalazim kao vi u svim ovim medicinskim izrazima vezanim za rak) i tu ce ostati do ponediljka.
i njoj su poput natasine mame pronasli prekasno mada je vec mjesecima po doktorima zaleci se na bolove ( a doktorica je samo sopala najjacim tabletama protiv bolova ne trazeci uopce uzrok)
ona je odmah pocela i sa travama ( nesto kao iz bozje ljekarne a sve na bazi prirode)
kupila sma i kartu i sljedecu srijedu cu je iznenaditi ( rekla je da ne trebam doci jer kao dolje je zima a ja imam malu bebu i da ce se ona snaci)
kao sto vidite post mi je zbrckan jer se tako i osjecam i neznam uopce sta da trazim na netu.
kako su se vasi osjecali nakon trodnevne bolnicke terapije? sto je najvaznije da bi im se pomoglo?
natasa saljem puno vibri tvojoj mami ( i svim drugima naravno)