MELANOM,MOLIM SVIMA UPOMOC

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

maja23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 20, 2012 4:08 pm

Re: MELANOM,MOLIM SVIMA UPOMOC

Post od maja23 »

Ej tu sam ja, bila sam na letovanje,pa nisam imala mogucnost da odgovorim.
Sta se tice moga zdravlja,ja sada sam super,kako ponovo da sam se rodila,koristila sam 2 terapije,brojsove dijete i ulje canabisa,hvala vam neizmjerno jos jednom svima na pitanja i savjete.
Hirem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 2:20 pm

Post od Hirem »

Kakve su ovo amaterske lazi?
pravnica91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 23, 2012 11:03 pm

Post od pravnica91 »

Ja sam Sanja,imam 21.god i otkriven mi je melanom na petak 13.7.2012. posle cega sam isla na jos jednu operaciju gde su mi dublje i sire isekli podrucje ispod mladeza na listu na kome je utvrdjen melanom,pa potom "oderali" kozu sa butine i presadili je na list. Srecom melanom se nije prosirio tako da nemam nikakvu terapiju,kontrole na svaka 3 meseca... u pitanju je Clark III Breslow III,nadam se na se ovo sranje vise nikada nece vratiti! Javljam vam se sa zeljom da jedni drugima pomognemo,razmenimo iskustva...Cula sam da je dobar PETROLEJ,tacnije tablete petroleja iz Nemacke,jer prijateljica je imala cak metastaze i od kako pije tablete ni traga od njih..Zatim moja baba je imala rak dojke,isla na zracenja i godinama pije tablte petroleja i ziva je,zdrava,vesela..Takodje sam cula da je dobar zeleni SOK OD ZITA (tako ukucajte na google-u),pa se malo vise raspitajte,u Novom Sadu ima da se kupi u ulici Narodnog fornta 22,prodavnica se zove Moj Salas.
Fortuna43
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 8:38 am

Post od Fortuna43 »

majo23 gdje si? kako si?
Odgovori