MELANOM,MOLIM SVIMA UPOMOC

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

maja23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 20, 2012 4:08 pm

MELANOM,MOLIM SVIMA UPOMOC

Post od maja23 »

DOBAR DAN SVIMA,ZOVEM SE MAJA,STUDENTICA SAM,23 SU MI GODINE!PRIJE NEKOLIKO MJESECI KAD SAM BILA NA FAKULTETU IMALA SAM NEKIH PROBLEMA SA ORIJENTACIJOM.NEKI DAN SAM IZGUBILA SVIJEST,ALI SU MI PAR KOLEGA POMOGLI TE ME SA VODOM OSVIJESTILI...NASTAVILA SAM ICI NA FAKULTET KAD MI SE OPET NAKON NEKOLIKO DANA DOGODILA ISTA SITUACIJA DOMA,IZGUBILA SAM SVIJEST I KAD SAM SE PROBUDILA VIDJELA SAM SEBE U BOLNICI,NITKO NIJE ZNAO ŠTO SE DOGAĐA SAMON,UZELI SU MI KRV,NAPRAVILI MI SVE ANALIZE,I NA KRAJU SU ME SNIMILI PREKO CT-A,GDJE SU DIJAGNOSTICIRALI TEŠKI MELANOM,IMALA SAM I BOLOVE ISPOD STOMAKA ALI ONI NISU BILI TOLIKO JAKI,ALI KAKO SU PROLAZILI DANI BOLOVI SU JAČALI,DOKTORI SU MI PREDLOŽILI OPERACIJU ALI SU MI DALI NA ZNANJE DA OD 2000 PACIJENATA MOŽE PREŽIVETI SAMO JEDAN,TAKO DA SMO JA I MOJA PORODICA ODLUČILI DA NE IDEM NA OPERACIJU,DO SAD SAM IMALA DVA CIKLUSA KEMOTERAPIJE,ALI JA VIDIM DA VIŠE NEMOGU IZDRŽATI SVE TO,TRENUTNO NEMAM NI APETITA I CIJELO VRIJEME LEŽIM NA KREVETU,I NEMOGU NIŠTA JESTI,STVARNO SAM OČAJNA,BILA SAM TAKO BLIZU ZAVRŠETKU STUDIJA ALI EVO SUDBINA JE TAKVA I DOGODILA MI SE OVA TEŠKA BOLEST,ALI UNATOČ TOME IMAM NADU DA NA OVOM SVIJETU IMA JOŠ ŽIVOTA ZA MENE.

AKO NETKO IMA KAKVU INFORMACIJU,BILO KAKVU,U STANJU SAM BILO ŠTA PROBAT,SAMO NE ŽELIM IĆI NA OPERACIJU,ZATO ŠTO SAM UVJERENA DA NEĆU IMATI USPJEHA,MOŽDA SAM VAS MALO UMORILA SA OVIM DUGAČKIM TEKSTOM ALI NADAM SE DA SHVAĆATE DA SAM PSIHIČKI JAKO SLABA I OČAJNA,TRENUTNO SRCE ODRŽAVAM SA TABLETAMA PROTIV BOLI I SA SVAKONDEVNIM INFUZIJAMA DOMA.

BILA BIH VAM JAKO ZAHVALNA KADA BI ME NETKO POMOGAO/POUČIO,HVALA VAM SVIMA
smederevac66
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 03, 2011 8:09 pm

Re: MELANOM,MOLIM SVIMA UPOMOC

Post od smederevac66 »

Maja,
Morate i pored svega da ostanete jaki i ne predajete se,Mislim da je to jako bitno.Ne opterecujte se i ne verujte previse statistikama.Budite pozitivni,znam koliko je to tesko u ovakvim situacijama,ali na taj nacin svoj organizam podsticete da se jos vise bori.Pobedite!
zivim svoj san
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

majo, znam da je nama lako govoriti da budes jaa ali doista to moras biti, moras da skupis snagu, da zaboravis crne misli i da se boris...
sta mozes da uradis, probaj da potrazis drugo misljenje, nemoj gubiti vreme, salji papire raznim lekarima, trazi misljenja, povlaci veze ako ih imas...
moras ceprkati i boriti se...sto se same operacije tice ne znamo sta bi se radilo, kako, ko bi radio...
uz tebe smo, drzi se... :)
maja23
Novi član
Novi član

Post od maja23 »

HVALA VAM PUNO ŠTO STE NAŠLI VREMENA ZA MENE,ALI PROBLEM JE ŠTO JE DANAŠNJA MEDICINA MAKNULA RUKE OD MENE,SLALA SAM SVE SNIMKE PREKO FAXA U BOLNICE DILJEM EUROPE,KAO NPR. AUSTRIJI,KANADI,FRANCUSKOJ ALI POZITIVNIH ODGOVORA NEMA,JAKO SAM OČAJNA,ZNAM DA TREBAM BITI JAKA,ALI ŠTO DA RADIM KAD KAKO PROLAZE DANI JA SAM SVE MRŠAVIJA,MOJA BOLEST SVAKI DAN NAPREDUJE I OSTAVLJA METESTAZE NA MOJIM ORGANIMA.

AKO ITKO ZNA BILO KAKAV LEK,MOLIM VAS SA SVIM SRCEM DA MI PIŠETE,OPROSTITE ŠTO VAS UMARAM OVIM DUGAČKIM TEKSTOM,ALI NEMAM DRUGOG NAČINA OSIM OVOGA,HVALA VAM MNOGO!
maja23
Novi član
Novi član

Post od maja23 »

dobro vece svima,opet ja!najnovije sto mi se dogodilo je bilo danas ujutro kad sam isla u kupatilo,pozlilo mi je i pala sam u nesvijest,mama mi je rekla da me nisu mogli probudit oko 15 minuta,neznam zašto mi se ovo događa ovako često da gubim svijest?tata mi je kontaktirao prijatelja doktora koji radi u jednoj bolnici u hamburgu u njemačkoj i on je rekao da je moguče da se bolest proširila
na mozak i da moram ici napravit ct mozga da se vidi da li je moja bolest napravila metastaze i na mozgu(odnosno na tam djelu)ako je ostavilo svoje tragove onda moram što pre iči napraviti zračenje mozga i reko je da je moguče da mi se od toga gubi svijest.Meni osobno kad vidim belu kutu odmah me asocira na teške bolesti,vjerujte da mi se pojavljuju i u snovima doktori sa belim kutama,dobila sam veliki strah,jel ima netko nekakav predlog zašto gubim svijest?dali je moguče zbog infuzije i zbog nedostatka hleba?ako netko ima nekakav sličan slučaj molim vas napišite,IMAM JAKU ŽELJU DA POBEDIM OVU BOLEST,zahvaljujem se svima što ste me podupreli ovdje sa privatnim porukama,iskreno mi dajete veliku hrabrost da se ne zaustavim i da ne gubim nadu,i da za mene još ima života.
maja23
Novi član
Novi član

Post od maja23 »

Pozdrav svima,jako sam počašćena što sam u ovom forumu sa izvanrednim ljudima,zahvaljujem vam svima iz dubine srca za svu vašu pomoć i upute koje ste mi slali preko vaših privatnih poruka,stvarno sam uvjerena da još na ovom svetu postoje dobri ljudi,moram vas informirati da smo moja porodica i ja odlučili da ćemo nakon svih probanih terapija od strane aktualne medicine i alternativne medicine
kod mene se nisu dogodile nikakve promjene,i odlucili smo se da probamo i canabis oil,a za ovaj vidatox moje mišlenje je da je beskorisno,a sam vidatox koristila blizu 64 dana i nisam primetila nikakve promjene,još uvek imam velike bolove i koristila sam i kapsule protiv bolova,apetit mi se nije vratio osim što koristim infuziju kod kuće koju uzimam svaki dan.
svi znamo da vidatox proizvode kubanci,i svi znamo da predsednik Kube Fidel Castro je imao maligni tumor u stomaku,ali nažalost on jos boluje,doktori sa Kube su koristili vidatox za predsjednika države za koga drugoga to je logično!Ja imam vjere u ovo canabis ulje,da vam kažem iskreno moja obitelj i ja nismo još čuli za ovaj oblik liječenja,ali smo dobili neke informacije i kontakte ovdje na forumu.Pogledali smo nekoliko videa na internetu,i uverili smo se da probamo canabis ulje,naručili smo ga i ovih dana nam treba stići,ja kad ga dobijem izvještavat ću vas s vremena na vreme dali ima nekih pozitivnih ili negativnih promena!Nadam se da sam ovaj put napravila pravi korak prema pravoj putu za ozdravljenje,još jednom hvala puno iz dubine mog srca za vaše poruke ohrabrenja i za to što ste našli vremena za mene.
maja23
Novi član
Novi član

Post od maja23 »

dragi moji,moram vas informirati da je danas 3. dan moje terapije sa ulje canabisa,prvi dan kad sam počela uzimati ulje bilo me malo strah,prvi dan simptomi su bili da sam više spavala nego što sam bila budna,dan mi je prošao bez ikakvih bolova,kapsule protiv bolova uopće nisam upotrebila,malo me zaljuljalo ulje ali opet se držim.za nekoliko dana još ću vam javljati negativne ili pozitivne promijene,
za sve one koji su mi slali privatne poruke i pitali kako reagira ulje.
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

Majo ,pisi nam nesto vise o melanomu i tome da li se bolest prosirila,na kom mestu se nalazio kad se tesko operise,dijagnozu da bi mogli da shvatimo dejstvo ulja.Hvala i zelim ti svo zdravlje ovog sveta!!!
maja23
Novi član
Novi član

Post od maja23 »

Melanom prvicno pojavio mi se na lijevoj podkoljenici. PHD: Melanoma Malignum Clark IW,Bresow V.

Evo moji nalaz.

Maja Fridrih, 1987.g.
PET/CT obrada pokazala postojanje meta promjena u lijevoj ingvin.regiji.

U vremenu od 6 mj2011 do 8 mj 2011 primila imunoterapiju Inteferon 1 x 18 MIU 1 x tjedno.
U 7 mj 2010 obavljeno i zračenje lijevog ingvinuma , primila 7 x 600 cgy po Owergardu.

U9 mj 2011.g. pojava više kutanih čvorova po koži, citopunkcija potvrdila da se radi o metastazama melanoma .
PET/ CT obrada - osim kutanih lezija drugdje u tijelu nije bilo meta promjena

U 11 mj 2011.g. započeto liječenje kemoterapijom ,po DBDT protokolu , primila 3 ciklusa, poradi progresije bolesti planirano uključenje u studijsko liječenje s Vemurafenibom ili Ipilimumabom( ukoliko bude negativno V600 testiranje )

DG obrada iz 1 mj 2012 pokazala multiple meta promjene u pluićima do 2 cm, u jetri do 5 cm, u desnoj dojci promjena 5 cn, desni jajnik 4,4 cm, desna aksila ly 1,8 cm te brojni subkutani čvorovi po tijelu od kojih najveći u desnoj glutealnoj regiji vel. 4 cm.
CT mozga iz 2 mj 2011.g. multiple presanice u mozgu te je obavljeno zračenje mozga , primila 6 x 400 cGy uz antiedematoznu th.

Stanje bolesnice je stabilno, nema neurološkog deficita , ali je došlo do dalje progresije bolesti -pojava novih čvorova po tijelu , te povećanje veličine ranijih čvorova.CT obrada mozga iz 2 mj 2012-multiple presadnice .

Evo moji nalaz.
Maj70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 29, 2011 3:11 pm

Post od Maj70 »

Hvala ti ,mislila sam samo poyrsno da bi mi koji razmisljamo o upotrebi ulja razmenimo iskustva, sad mi je zao sto sam bilo sta pitala jer si ti bila bas opsirna .IZVINI I NEKA TE BOG CUVA I PODARI TI ZDRAVLJE !!!
maja23
Novi član
Novi član

Post od maja23 »

Hvala ti puno maj70.

Pozdrav svima,danas je 8. dan moje terapije sa uljem,promjene sa snom nema,ja opet nastavljam večinu svog vremena provest spavajući,ali kad se probudim gladna sam,neki put se dogodi da se nemogu ni prejesti,apetit mi se vratio 100%,sa kućnim infuzijama smo prestali prije 3 dana,problem koji se sad pojavio je novi osip na tjelu,ovo me jako zabrinjava,ali se nadam da će s vremenom nestati,od kemoterapije koje sam primila za sad sam i bez kose,nadam se da će mi brzo narasti nova.Trenutno nemam bolova uopće,i apetit mi se vratio,ovo daje mojoj obitelji i meni veliku nadu,od sutra počinjem povečavati dozu sa uljem,nastavljat ću vas informirati za svakakvu promjenu,hvala vam svima od srca što me podržavate.
markpop24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2012 8:32 pm

Post od markpop24 »

Pozdrav Maja23! Jako mi je žao što te je zadesila ta bolest, recimo da imam nekog iskustva s tim...supruga je u pitanju...i to još traje pa bi možda mogli razmjeniti iskustva.
Oprosti što ću možda grubo zvučati ali nešto mi u ovoj tvojoj priči nije jasno...na početku si napisala da si padala u nesvjest i da te bolio trbuh prije par mjeseci i da si odbila operaciju, a onda u nalazu piše da se melanom pojavio na potkoljenici i da si 2010. bila na zračenju????
I što je bilo sa tim studijama?
Oprosti što gnjavim, ali eto volio bi se upoznati malo više s tvojim stanjem.
svako dobro.
gagi0101
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 11:53 am

Post od gagi0101 »

:lol: draga maja!
neznam koliko pratis ovaj forum-ja sam vec pisao o lecenju raka prirodnim preparatima.
i da nebih stalno gnjavio ostale ucesnike jednim istim stvarima-javi mi se e-majl:[email protected].
dobices moju pomoc-naravno samo za jedno hvala!
glavu gore pozdrav!
vladoja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2012 5:57 am

Post od vladoja »

Pozdrav svima!

Koga interesuje ulje od MARIHUANE (ovo naglasavam posto u bio-shopovima mozete naci konopljino ulje, koje lici, ali je od obicne nase :) konoplje, tako da ga ne mesate sa Sipsonovim, iako je zdravo i svasta nesto, nema lekovito dejstvo o kojem ovde pricamo) OVO je TO sto treba pogledati:

http://www.youtube.com/watch?v=cudiHYX5OhM

a ovo je sajt Ricka Simpsona na kojem mozete naci detalje o upotrebi ulja, ishrani i ostalom sto vas interesuje u vezi ulja INDIJSKE konoplje:

http://phoenixtears.ca/

pa ko zeli neka proba, tesko da moze skoditi..

a u vezi spavanja tokom uzimanja ulja.. to je sasvim normalna reakcija jer ulje ima i sedativno dejstvo. A to je objasnjeno i na filmu i na sajtu.

Inace na netu postoji jos jedan dokumentarac koji se zove "What If Cannabis Cured Cancer" iz 2010god, pa eto i to se moze pogledati, posto je tu malo "naucnije" objasnjeno delovanje THC-a na organizam.
Sandra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 19, 2002 1:00 am

Post od Sandra »

Maja kako si?
Nadam se da si dobro?
Kako se odvija tvoje lečenje?
Imam u porodici problem sa melanomom pa me interesuju šta ti je najviše pomoglo u borbi sa ovom bolešću.
Želim ti sreću i ozdravljenje!
Odgovori