HITNO MI TREBA STRUCNO MISLJENJE MOLIM VAS!! TUZNA CERKA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 15, 2012 12:08 am
HITNO MI TREBA STRUCNO MISLJENJE MOLIM VAS!! TUZNA CERKA
Pozdrav svima. Nova sam na ovom forumu. I treba mi vasa pomoc . Moj otac ima 47 god , i krajem jula otkrili su mu sasvim slucajno rak pluca. Medjutim on je povrijedio kicmu i to iskulirao i nakon mjesec dana ga je pocela boljeti,zatm je otisao da se snimi , na kicmi nisu nista nasli a na pluca da. Prje nego sto je otisao na klinicki u Bg dijagnoza je bila "Carcinoma microcellulare pulmonum". Gore je primio prve hemoterapije , i zatim se vratio kuci . Onda je otisao 29 Avgusta u klinicki u Pg i molim vas pazite me sad dijagnoza je kad se vratio "Carcinoma microcellulare (SCLC) bronchii bill et tracheae cum meta hepatis et vert Th VIII HT in cursu C34" ... Ljudi prevedite mi ovo kad vas molim.U medjuvremenu smo nabavili kapi sa Kube koje koristi otkad se vratio iz Bg mozda od 20 Avgusta. Jos neke preparate smo uzeli ,posto su pomogli nekim ljudima da se izlijece pa hajde da i mi probamo. Ima bolove nenormalne kroz kicmu,(a danas se zalio da ga citavo tijelo boli) hitna nam je cest gost u zadnje vrijeme, zamijenio je dan za noc, odmah odustaje , znaci slab je sto se psihicke strane tice .Zatim smo kontaktirali jos jednog doktora iz Kube koji garantuje izlecenje jer smo mu sve nalaze poslali, i taj lijek treba da stigne za 10 dana ... 19 Septembra ide na trecu turu hemoterapija 3 dana . I ja ljudi ne znam vise sto da mislim sto da radim , u 2 mjeseca se sve izdesavalo, jos sam u soku od svega , i ako me samu ostavi i ja cu za njim . Negdje sam procitala na ovom forumu za onu Dr. Fen Li i pokusala sam da je kontaktiram , ali kad sam krenula na send ne moze nije bilo sanse da se posalje, molim vas ljudi sto prije mi odgovorite .
-
- Novi član
Re: HITNO MI TREBA STRUCNO MISLJENJE MOLIM VAS!! TUZNA CERKA
ZAR JE MOGUCE DA NIKO NECE DA MI ODGOVORI?????????????????
Draga Katarina,
ja nisam lekar i na zalost ne mogu ti pomoci u tom smislu. Jedino ti mogu reci da sam prosla kroz sve to i da te potpuno razumem. Bez obzira na moje negativno iskustvo, ipak verujem da uvek ima nade i da je sve to individualno ma kako crno delovalo. Budi jaka zbog tate kako znas i umes, sada mu je tvoja podrska najpotrebnija. Slusajte lekare, usput probajte i alternativu, i na zalost to je sve sto mozes da uradis u ovom trenutku. Zelim vam svu snagu i srecu ovog sveta.
ja nisam lekar i na zalost ne mogu ti pomoci u tom smislu. Jedino ti mogu reci da sam prosla kroz sve to i da te potpuno razumem. Bez obzira na moje negativno iskustvo, ipak verujem da uvek ima nade i da je sve to individualno ma kako crno delovalo. Budi jaka zbog tate kako znas i umes, sada mu je tvoja podrska najpotrebnija. Slusajte lekare, usput probajte i alternativu, i na zalost to je sve sto mozes da uradis u ovom trenutku. Zelim vam svu snagu i srecu ovog sveta.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 16, 2012 6:17 pm
Jana79 napisao:Draga Katarina,
Slazem se. Meni je tata umro pre mesec i po dana, imao je 46 godina. Bori se svim silama, probaj sve od alternativne medicine. Mi smo koristili AHCC lek i mislim da je delovao, ali njemu nije bilo pomoci. Hemoterapija je strasno stetna, pa gledaj da mu ishrana bude sve zdravo, da se ojaca imunitet. Potrazi na netu, to je ona makrobioticka hrana. Zelim ti svu srecu i pitaj slobodno sta te interesuje.
[quote"Carcinoma microcellulare (SCLC) bronchii bill et tracheae cum meta hepatis et vert Th VIII HT in cursu C34".[/quote]
U pitanju je mikrocelularni karcinom koji zahvata bronh i deo dušnika sa metastazama u jetri i na telu osmog grudnog pršljena.
Šta mu se daje protiv bolova?
Ja vam o alternativi ne mogu reći skoro ništa, ali vam savetujem da se ne zalećete i kupujete mnogo preparata. Ja apsolutno razumem vaš stran, ali nemojte se zaletati i uzimati brdo preparata, ako već uzmete nešto, uzmite jedan i neka taj koristi.
Ono što nije utešno ali treba da znate, mikrocelularni karcinom pluća je veoma agresivan i obično nema dobru prognozu.
Žao mi je što ne mogu lepše da protumačim vaš post...
Pozdrav.
U pitanju je mikrocelularni karcinom koji zahvata bronh i deo dušnika sa metastazama u jetri i na telu osmog grudnog pršljena.
Šta mu se daje protiv bolova?
Ja vam o alternativi ne mogu reći skoro ništa, ali vam savetujem da se ne zalećete i kupujete mnogo preparata. Ja apsolutno razumem vaš stran, ali nemojte se zaletati i uzimati brdo preparata, ako već uzmete nešto, uzmite jedan i neka taj koristi.
Ono što nije utešno ali treba da znate, mikrocelularni karcinom pluća je veoma agresivan i obično nema dobru prognozu.
Žao mi je što ne mogu lepše da protumačim vaš post...
Pozdrav.
-
- Novi član
Protiv bolova mu se daje trodon, diklofenak , ranisan, rapidol, presolol i bromazepam. Od alternative koristi evo mjesec dana vidatox koje su direktno sa Kube nabavljene, tibetansku gljivu , i jos neke biljne preparate, u petak nam stize isto direktno s Kube (jer se tamo non stop cujemo s doktorima), vakcina cimavax egf ,koje jos nema u Srbiji i Crnoj Gori , nama je doktor salje ovamo i oni garantuju da ce da zaustavi bol i metastaze koristi se 3 mjeseca i onda se nabavlja ponovo , nema sto necemo da probamo zaista.On posle hemioterapije dosta dobro podnosi ali evo sad 3 dana prije ne moze se u kucu ostat koliko ga boli . Hvala svima koji ste mi odg.
-
- Novi član
E i sta vi mislit o ovom lijeku s Kube o ovoj inekciji koje jos nema kod nas na prodaju nego se tamo kupuje ?Mislim ja sam cula sve najbolje, doktori garantuju ali evo i vas da pitam
-
- Novi član
Da, uzima i tibetansku gljivu i b17 preparate .znaci sve zivo uzimamo. ova inekcija sto u petak stize sa kube je 500e mislim koristi se tri mjeseca ako pricamo o istoj , mislim da je to to. sto sam procitala sam foruma .
Zao mi je zbog vas i vaseg oca,nazalost i mi prolazimo kroz isto i verujem koliko vam je tesko,ova bolest je jako nepredvidiva i verujem da moze samo da se zaleci,nadam se da gresim
.mom muzu se kancer vratio posle cetiri godine i to na pluca ,ranije je imao na kolenu kada mu je ugradjena proteza do sada je primio 10 HT,i prolazili smo kroz razne faze...nekad mu je super a nekad ne ustaje iz kreveta..imao je jake bolove ramena i ledja.. za bolove koristi oramorph 6 kapi na svaka 4 sata... trodon i diklofenak mu nisu pomagali... i ja sam se raspitivala za kapi sa kube ,misljenja su podeljena tako da ih imamo ali nikada nije koristio..koristio je razne preparate ali nista nije pomagalo...a i on se zasiti svega pa prekine.. pre dva meseca je poceo koristiti varumin i kapi od jednog travara i za to jedino mogu da kazem da mu trenutno pomaze...mislim na njegovo opste stanje ima jaci apetit,mnogo manje bolove dosta je aktivniji..u bolnici su nam rekli ako s bolovi povecavaju ne valja a kad se smanjuju navodno se i tumor smanjuje pa HT ima efekat.ja sam vec postavila na forumu temu za varumin i iskustva ali mi se niko nije javio pa smo resili da ipak pocne sa tim..i nadam se da nismopogresili...zelim vam svu srecu u ovoj borbi i da svi iz njeizadjemo kao pobednici..pozdrav

Tina na
Katarina89Tivat otidjite do Svetog Vasilija Ostroskog ako ste iz Tivta tu vam je blizu.
-
- Novi član
Tina da vas pitam gdje ste nabavili Varumin , imate li neki kontakt i mi bismo to da uzmemo , kako djeluje i kako ga vas muz podnosi ? Moj otac pocinje sa ovom inekcijom s kube u petak. I vidjecemo sta ce biti samo ta bol da se ublazi posle je on i pozitivniji i zeza se i nije nervozan ali kad ga boli ne moze nikog na oci vidjet.
Ako me secanje ne vara, o ovoj vakcini smo pisali vec, postoji tema posebna, ali cini mi se da ona ne deluje na mikrocelularni karcinom.. i to su i sami Kubanci tvrdili. Pronadji tu temu i procitaj o njoj.Katarina89Tivat napisao:Protiv bolova mu se daje trodon, diklofenak , ranisan, rapidol, presolol i bromazepam. Od alternative koristi evo mjesec dana vidatox koje su direktno sa Kube nabavljene, tibetansku gljivu , i jos neke biljne preparate, u petak nam stize isto direktno s Kube (jer se tamo non stop cujemo s doktorima), vakcina cimavax egf ,koje jos nema u Srbiji i Crnoj Gori , nama je doktor salje ovamo i oni garantuju da ce da zaustavi bol i metastaze koristi se 3 mjeseca i onda se nabavlja ponovo , nema sto necemo da probamo zaista.On posle hemioterapije dosta dobro podnosi ali evo sad 3 dana prije ne moze se u kucu ostat koliko ga boli . Hvala svima koji ste mi odg.
-
- Novi član
Ma Boze oprostite mi, u pitanju su Escozul kapi , mi smo doktorima na Kubi poslali sve nalaze , od prvih do zadnjih i oni su rekli da moze kapi da koristi i da ce one da saniraju bol,mene najvise brine sto nece da jede, nece nista non stop ga boli,dzabe i tablete i sve. I molim vas zna li ko gdje tacno da nabavimo Varumin ? Da nije prevarantski kao sto ih ima dosta. I Liky nova sam na forumu nisam bas sve prelistala od A do S , pa prastaj sto nisam sve procitala!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 16, 2012 6:17 pm
Katarina89Tivat napisao:Ma Boze oprostite mi, u pitanju su Escozul kapi , mi smo doktorima na Kubi poslali sve nalaze , od prvih do zadnjih i oni su rekli da moze kapi da koristi i da ce one da saniraju bol,mene najvise brine sto nece da jede, nece nista non stop ga boli,dzabe i tablete i sve. I molim vas zna li ko gdje tacno da nabavimo Varumin ? Da nije prevarantski kao sto ih ima dosta. I Liky nova sam na forumu nisam bas sve prelistala od A do S , pa prastaj sto nisam sve procitala!
A sto ne vidis sa doktorima za one flastere? Mnogo su efikasni.
Ma ne brini, pa tu smo svi da ti pomognemo koliko možemo i znamo.Katarina89Tivat napisao:Ma Boze oprostite mi, u pitanju su Escozul kapi , mi smo doktorima na Kubi poslali sve nalaze , od prvih do zadnjih i oni su rekli da moze kapi da koristi i da ce one da saniraju bol,mene najvise brine sto nece da jede, nece nista non stop ga boli,dzabe i tablete i sve. I molim vas zna li ko gdje tacno da nabavimo Varumin ? Da nije prevarantski kao sto ih ima dosta. I Liky nova sam na forumu nisam bas sve prelistala od A do S , pa prastaj sto nisam sve procitala!