HITNO MI TREBA STRUCNO MISLJENJE MOLIM VAS!! TUZNA CERKA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 15, 2012 12:08 am
Re: HITNO MI TREBA STRUCNO MISLJENJE MOLIM VAS!! TUZNA CERKA
Ma on dok je bio u bg na klinicki taj flaster su mu stavili i on kaze da mu nije pomagao. Nije nam vala problem opet ga uzet i pokusat . Vjerujte mi ljudi znam da nisam jedina, ali jos uvjek je ovo sok za mene i prosto ne znam kako da se postavim i sta raditi.. Pokusavamo sve, i uzimamo sve , misljenja su podijeljena , ali negde mora postojati rjesenje da se makar ta bol ublazi jer je i on onda drugaciji i raspolozeniji. Ja sam zvala u Mk i narucila ove Varumin kapi, kad se vrati sa hemioterapije stici ce i Escozul kapi, i Varumin, i eto ne znam vise. Pisite mi o vasim iskustvima ,ne zanima me zbog kurioznosti nego da podijelimo misljenja,savjete i sl.... Svaka pomoc je dobrodosla .
-
- Novi član
Zelim da se zahvalim svima koji su mi dali makar jedan savjet ili bilo sta drugo. Otac mi je umro , svijet mi se srusio , da mogu i ja ziva bi u grob otisla .... Nista uspjelo nije , sve smo zivo probali, od medicine , do alternative i svega sto smo culi, ali nazalost nije izdrzao .
Molim te primi moje najiskrenije saučešće. Baš mi je žao, zaista. Tako mlad čovek.Katarina89Tivat napisao:Zelim da se zahvalim svima koji su mi dali makar jedan savjet ili bilo sta drugo. Otac mi je umro , svijet mi se srusio , da mogu i ja ziva bi u grob otisla .... Nista uspjelo nije , sve smo zivo probali, od medicine , do alternative i svega sto smo culi, ali nazalost nije izdrzao .
Drži se. Nije lako, nikako, ali moraš da nastaviš dalje.
-
- Novi član
Hvala Lyki , i svima ostalima ... Jos nisam svesna sta se desilo , ko zna i ocu li ikad bit.
Primi i moje saucesce draga Katarina. Sta da ti kazem.... nista se ne moze reci.. Znam tacno kako ti je. Drzi se.
katarina ostavljam zagrljaj podrske jer smo obe izgubile roditelja u oktobru 

-
- Novi član
Hvala vam svima dragi ste . Utjehe nema , niti ce je bt ali moramo dalje, ja sam se posvetila fakultetu i to je ono sto me sad maksimalno zanima.
katarina ostavljam veliki zagrljaj... idemo dalje