HITNO MI TREBA STRUCNO MISLJENJE MOLIM VAS!! TUZNA CERKA

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Katarina89Tivat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2012 12:08 am

Re: HITNO MI TREBA STRUCNO MISLJENJE MOLIM VAS!! TUZNA CERKA

Post od Katarina89Tivat »

Ma on dok je bio u bg na klinicki taj flaster su mu stavili i on kaze da mu nije pomagao. Nije nam vala problem opet ga uzet i pokusat . Vjerujte mi ljudi znam da nisam jedina, ali jos uvjek je ovo sok za mene i prosto ne znam kako da se postavim i sta raditi.. Pokusavamo sve, i uzimamo sve , misljenja su podijeljena , ali negde mora postojati rjesenje da se makar ta bol ublazi jer je i on onda drugaciji i raspolozeniji. Ja sam zvala u Mk i narucila ove Varumin kapi, kad se vrati sa hemioterapije stici ce i Escozul kapi, i Varumin, i eto ne znam vise. Pisite mi o vasim iskustvima ,ne zanima me zbog kurioznosti nego da podijelimo misljenja,savjete i sl.... Svaka pomoc je dobrodosla .
Katarina89Tivat
Novi član
Novi član

Zelim da se zahvalim svima koji su mi dali makar jedan savjet ili bilo sta drugo. Otac mi je umro , svijet mi se srusio , da mogu i ja ziva bi u grob otisla .... Nista uspjelo nije , sve smo zivo probali, od medicine , do alternative i svega sto smo culi, ali nazalost nije izdrzao .
lyki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 9:25 am

Post od lyki »

Katarina89Tivat napisao:Zelim da se zahvalim svima koji su mi dali makar jedan savjet ili bilo sta drugo. Otac mi je umro , svijet mi se srusio , da mogu i ja ziva bi u grob otisla .... Nista uspjelo nije , sve smo zivo probali, od medicine , do alternative i svega sto smo culi, ali nazalost nije izdrzao .
Molim te primi moje najiskrenije saučešće. Baš mi je žao, zaista. Tako mlad čovek.
Drži se. Nije lako, nikako, ali moraš da nastaviš dalje.
Katarina89Tivat
Novi član
Novi član

Hvala Lyki , i svima ostalima ... Jos nisam svesna sta se desilo , ko zna i ocu li ikad bit.
Jana79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 20, 2012 12:04 pm

Post od Jana79 »

Primi i moje saucesce draga Katarina. Sta da ti kazem.... nista se ne moze reci.. Znam tacno kako ti je. Drzi se.
Fortuna43
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 8:38 am

Post od Fortuna43 »

katarina ostavljam zagrljaj podrske jer smo obe izgubile roditelja u oktobru :cry:
Katarina89Tivat
Novi član
Novi član

Hvala vam svima dragi ste . Utjehe nema , niti ce je bt ali moramo dalje, ja sam se posvetila fakultetu i to je ono sto me sad maksimalno zanima.
Fortuna43
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 8:38 am

Post od Fortuna43 »

katarina ostavljam veliki zagrljaj... idemo dalje :cry:
Odgovori