Biotta Brojsov sok za Totalnu terapiju

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zemunka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 02, 2007 11:35 pm

Biotta Brojsov sok za Totalnu terapiju

Post od Zemunka »

Sprovodila sam Totalnu terapiju sa prijateljicom koja je odustala na pola, tako da nam je ostalo 20 boca Biotta Brojsovog koktela.
Mi smo uspele da ga nabavimo po prilično povoljnoj ceni od 450 din. po boci, tako da bih ga ustupila nekom po istoj ceni, ukoliko neko želi pokušati na ovaj način izlečiti rak! Ja nemam rak,ali sam prošla celu totalnu terapiju od 42 dana.Danas mi je 6.dan privikavanja na hranu.
Ako nekom treba savet u vezi sa Totalnom terapijom rado ću odgovoriti na sva pitanja i podeliti svoja iskustva!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Mozete li navesti i dokumentovati jedan primer da je neko izlecen od raka takvom terapijom? Rado cu proslediti informaciju Randi James fondaciji, pa neka proizvodjacima isplate milion dolara nagrade.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Ja lično ne znam nikog!! Postoje priče o izlečenjima, ne mislim na knjigu nego neko zna nekog ko zna nekog...
Meni cela Brojsova Totalna terapija zvuči jako logično!! Da se ćelije raka hrane čvrstom hranom, i ako im ukinemo tu hranu one će prestati da se razvijaju, a naš organizam hraniće se sokom od povrća, masnim naslagama i na kraju i tim stranim ćelijama i na taj način ih izbaciti iz organizma!! Mislim da je najveći problem što ljudi isprobavaju ovu metodu kad su već sve moguće isprobali i više ništa ne može da pomogne, i kad im je već toliko oslabljen organizam da ne mogu da izguraju do kraja...
Takođe je jako bitno da se način života ljudi koji su imali kancer,pa ga izlečili, bilo putem Totalne terapije ili na neki drugi način, iz osnova promeni!! Počev od vođenja računa o zdravijoj ishrani!! Ukoliko se ne promeni velika većina ljudi ponovo dobija rak, na istom ili nekom drugom mestu na telu!!!
Zato je bitno uzimati što više sirove hrane-svežeg povrća i voća i isklijale žitarice i leguminoze! Isto tako ja lično nemam dokaze,ali priča se da su se mnogi izlečili 100% sirovim načinom ishrane!! A u svakom slučaju, ko god da se na taj način hrani rekao mi je da se mnogo bolje oseća!!
Što se moje prijateljice koja je samnom gladovala tiče, mislim da je bila suviše slaba za terapiju, ali se i nije pridržavala svega...i to joj se nije jednostavno radilo zato je i prestala. Ipak posle samo par dana gladovanja kod nje su se već videle pozitivne promene!! Otok,koji je bio na celoj oboleloj nozi, je skoro skroz opao. U većini svedočenja rak se tokom Totalne terapije povlači tek krajem terapije,posle 35.dana gladovanja. Moja prijateljica je stigla do 29.dana i nažalost odustala...
Homeopata od koga je 2 meseca pre terapije uzela lek joj je rekao da odmah prestane sa gladovanjem, ako misli da lek deluje... Eh, kome verovati i šta učiniti u takvim situacijama?
Samo sebi izgleda!! Pokušajte raditi na unutrašnjem samoizlečenju!! Jer kažu da većina bolesti dolazi baš iz glave!!
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

Poštovana gospođo, kupujem-prodajem oglase ne treba trpati u Onkologiju! Imajte malo poštovanja! Pozz
ivan22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 7:25 pm

Post od ivan22 »

Kod mene se ne radu o kako vi kažete kupovini-prodaji oglasa,poznam majku i kći koje su izlecije tumor dojke sa pomenutom terapijom brojsa...Zato bi molio neke da barem poštuju razlicita mišljenja a da ne uvažavaju samo svoja!
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

O.K. Tartufa, ali nije mi prodaja tog soka jedina namera!! Možda je ipak nekome potreban sok,a u prodaji teško da ga može naći ispod 500din. Cene se kreću i do 750 dinara po boci i znam da bi onom kome je sok potreban sigurno značila moja ponuda!! Jer znam kako je meni bilo dok sam se spremala za terapiju i jurila da sve izađe što povoljnije...
Sa druge strane, upravo sam završila sa Totalnom terapijom i možda neko koga zanima taj način lečenja želi da priča na temu!!
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Brojsova Totalna terapija

Post od Zemunka »

Bila sam danas kog moje doktorke sa grudne hirurgije na Bežanijskoj kosi, na kojoj sam ležala prošlog leta mesec i po dana..Dr. Nataša Vešović-veoma je poštujem i smatram za jednog od pravih i veoma posvećenih doktora,kojih je, moram priznati, u današnje vreme strašno malo!! Ona radi sa kancerom pluća, jako dobar hirurg..Dakle, poštujem njeno mišljenje!! Mada ga ne moram uzeti zdravo za gotovo, kao i ništa u životu JER JE SVE INDIVIDUALNO!!!
Dakle, doktorka kaže, valjda iz iskustva: Brojsova Totalna terapija je jedino posebno delotvorna KOD KANCERA TRBUHA!!!! Sve ostalo jaaako slabe šanse za izlečenje na taj način!!!
Mada eto ipak!!! postoje i svedočenja o izlečenju raka i na drugim delovima tela!
Stvarno je sve individualno!
Nekom čak pomogne i hemoterapija...
A nekog tumor jednostavno isisa...i nema spasa...nažalost!!
Zato nemojmo, ljudi, biti kivni jedni na druge!! Ovde smo zbog iste stvari, zbog humane stvari!
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

Gospođo, koliko sam shvatila vi nemate karcinom. Prema tome, ne možete nastupati sa iste pozicije kao neko ko, na žalost, od njega boluje. U vašu humanost ne sumnjam ali Vas ipak molim da sa prodajom probate na drugom mestu.
P.S. Usput, vrlo je neetički pominjati imena doktora naročito ako ih pravilno niste shvatili.Probajte ponovo sa objašnjenjem od doktorke!
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Humane stvari, po ceni od 5O0 din, po flaši... :-? Bez ikakvog dokaza da deluje... umirućim ljudima... Humano nema šta
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Ne mogu sada,nažalost, obrisati ime doktorke...jeste loše što spominjem ime,nisam razmišljala...Ali sam 100% sigurna da je rekla: Delotvorno kod kancera trbuha, sve ostalo slaba vajda! Zašto mislite da sam je pogrešno shvatila?!
Ne određujem ja cenu soka ljudi!! To proizvode Švajcarci,ne znam zašto je toliko skup!! Osim što se radi o organski gajenom potpuno čistom, termički neobrađenom soku od povrća...A što je još gore to je boca od pola litre!! Ne znam zašto mene napadate zbog toga!!
Kao što sam već napomenula kada sam se ja pripremala za Totalnu terapiju tražila sam svuda pomoć,čak i ovde na forumu, i tada nije nikom smetalo što ja hoću da kupim sok bez obzira što košta 500 dinara jer možda mogu da spasim nečiji život, tj.osobe koju volim koja ima31 godinu!! Sada kad nam je preostalo soka bilo mi je logično da ovde pitam da li je nekom potreban, ne znam zašto je to tako jako strašno!!
ivan22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 7:25 pm

Post od ivan22 »

Zmunka,potpuno te razumijem i podržavam u tvom ustrajanju za terapijim!
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Hvala ti Ivane, puno mi znači tvoja podrška!!
Stvarno ne znam šta je to sa ovim ljudima!! Zašto zrače tolko zlo iz sebe?!
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

Humano ne znači prodavati bez zarade. Humano znači poklanjati. Jer vi ništa niste učinili ako ste kupili za 500 dinara i prodali za istu cenu, onda kada vam nije trebalo :-? Još uzeti u obzir da je to organski proizvod, da ima vek trajanja :-? Ne napadam ja vas. samo mislim da kad nešto nije lek, i niko živi nije dokazao da je to lek...ne treba se podavati kao lek. Ljudi koji boluju od neizlečive bolesti bi sve probali, i sve platili, ali to ne znači da im je sve na korist. Ako je neko našao lep način da zaradi na ljudima na kojima je najmanje moralno da se zarađuje, a na kojima se najviše zarađuje...mi mu moramo stati na put, a ne još i reklamirati. Vi ovde propagirate sistem lečenja..koji ne samo da ne pomaže, već i šteti. I ovde se ne radi samo o vaših 20 flaša čarobnog napitka.

Tim ljudima vreme je sve. Ako oni počnu gubiti vreme na razne napitke, kristale sa Kavkaza...hokus-pokus varijante...a ne preuzmu pravo i dokazano lečenje na vreme... može ih odneti.
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

Humano ne znači prodavati bez zarade. Humano znači poklanjati. Jer vi ništa niste učinili ako ste kupili za 500 dinara i prodali za istu cenu, onda kada vam nije trebalo :-? Još uzeti u obzir da je to organski proizvod, da ima vek trajanja :-? Ne napadam ja vas. samo mislim da kad nešto nije lek, i niko živi nije dokazao da je to lek...ne treba se podavati kao lek. Ljudi koji boluju od neizlečive bolesti bi sve probali, i sve platili, ali to ne znači da im je sve na korist. Ako je neko našao lep način da zaradi na ljudima na kojima je najmanje moralno da se zarađuje, a na kojima se najviše zarađuje...mi mu moramo stati na put, a ne još i reklamirati. Vi ovde propagirate sistem lečenja..koji ne samo da ne pomaže, već i šteti. I ovde se ne radi samo o vaših 20 flaša čarobnog napitka.

Tim ljudima vreme je sve. Ako oni počnu gubiti vreme na razne napitke, kristale sa Kavkaza...hokus-pokus varijante...a ne preuzmu pravo i dokazano lečenje na vreme... može ih odneti.
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Jefimija, nije to nikakav čarobni napitak već sok od korenskog povrća koje se inače vodi kao zdravo-cvekla,šargarepa,celer, rotkva i krompir. Cvekla kako kažu obnavlja krv i jača imunitet... Bez obzira na Totalnu terapiju mislim da bi oboleli od raka trebalo da povedu dosta računa o svojoj ishrani i načinu života, i mogli bi malo to da propagirate a da se ne svodi sve samo na zračenje i kljukanje hemijom, koja kolko znam nije ni malo jeftina a niko ne garantuje da će da pomogne al opet se daju silne pare na to trovanje i mučenje organizma...
Totalna terapija se može izvoditi i bez tog famoznog soka od povrća,ali je sa njim daleko lakše jer se bar nečim hrani organizam!! Postoji takođe Ruska metoda lečenja raka gladovanjem SAMO NA PROKUVANOJ VODI!! Eto, to ne košta ništa, a nekom je čak i pomogla... Takođe se može koristiti i svežeceđeni sok od pšenične trave koji je isto tako dobar kao Brojsov koktel, jer u sebi sadrži sve što je potrebno organizmu da preživi!! I to sam probala!!
Odgovori