Biotta Brojsov sok za Totalnu terapiju

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Ja u bubanj, Vi u ploču :)
Zemunka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 02, 2007 11:35 pm

Post od Zemunka »

? Nisam skapirala ovo poslednje...
A sok bih prodala jer para nemam, mesec i po dana nisam bila zaposlena već sam gladovala...
Nije mu istekao rok, niti će skoro,do 2008, oni Švajcarci imaju neki poseban-zdrav način konzervisanja - sa surutkom. Ja sam, međutim, zbog svog problema sa limfotokom izbacila mlečne proizvode iz ishrane, posle ove terapije, tako da taj sok ne mogu piti, u suprotnom bih rado pila i malo podigla svoj imunitet, što mi je posle gladovanja i te kako potrebno...
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

malo podigla svoj imunitet, što mi je posle gladovanja i te kako potrebno...
Е, коначно смо се сложиле да гладовање смањује имунитет!!!

Јесте ли из Београда, претпостављам да јесте из корисничког имена
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Danas sam išla da dam krv, sutra su rezultati pa ćemo videti...
Jedno je sigurno, osećam se dosta slabo, slabije nego za vreme gladovanja, užasno mi je nizak pritisak...Ne znam ima li to neke povezanosti sa imunitetom...U knjizi se govori da se terapija jača imunitet...Ne znam kako se to dešava kad organizam slabi,jako slabi. Ali mislim da definitivno rak prestaje da se razvija i raste tokom terapije jer ne dobija hranu..
Da iz Zemuna sam,sa keja!!
ivan22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 7:25 pm

Post od ivan22 »

U mojoj porodici je dosta ljudi umrlo od raka niko nije preživio a svi su se lecili hemoterapijama,zracenjima....niko nije ni pokušao prirodno,slucaj moje bake je da se samo patila po bolnicama godinu dana :(
Mom tetku je pomogla terapija brojsa također,ali nije imao rak...ipak mu je dosta pomogla...
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Mojoj prijateljici (koja ima kancer hrskavice kolena)je već posle 5.dana gladovanja otok skroz spao sa noge!! Obe smo bile presrećne!! Nešto se definitivno tu pozitivno dešava!! Nikako ne možemo tvrditi suprotno!!
Činjenica da organizam jako slabi kazuje da oni koji su već puno oslabili i ne počinju ovu terapiju, pogotovo ako je već reč o metastazi, jer teško da će uspeti da je dovrše!! Problem je kao što sam već rekla što je većina započinje baš tad, kad je snaga već na izmaku...kad doktori više nemaju šta da im ponude...a to nikako nije dobro. Ako i izguraju 42 dana treba i za posle imati snage...Jako je teško!! Mesec i po dana nije mnogo vremena kada je kancer tek otkriven, i savetujem da ako već želite da probate ovu terapiju da to uradite tada,kada imate dovoljno snage!! Oslabila sam 16 kg prvih 20 dana, a posle ni gram! I po završetku terapije, po povratku u grad oslabila sam još 1 kg!! Tek sad-8.dan privikavanja na hranu se malo vraćam u formu i počinjem da fumkcionišem..
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

Molim administratora da zaključa ovu temu. Ipak je ovo Forum na sajtu doktor.rs , ne kako-ja-mislim-da-se-leči-rak-vrlo-jeftino.co.yu! Pozz
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Ipak je ovo Forum o tome kako ljudi misle da se nešto leči!! Zar ne?!
Bilo da je jeftino ili skupo!! I Mislim da možda nekom mogu pomoći stvari o kojima pričamo na ovoj temi!!
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

A ako vam naziv teme baš toliko bode oči možemo ga i promeniti u nešto ispirativnije!!
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

obrlati_i_prozderi.co.yu
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

Zemunka, odoh ja sada na neki razgovor za posao. Nešto malo honorarno, preko leta. Pitaću da li im treba još neko. To je tamo blizu vas. Čujemo se ovih dana.
jovanche
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 10:18 am

Post od jovanche »

Molim administratore da se napravi podforum "Alternativa" i da se tu lepo upisuju ovakve teme.

Niko nikom ne brani da pokusa, ali Zemunka, Vasi argumenti su:
"predajem jeftino"
"slaba sam"
"mojoj drugarici je pao otok"

i nista vise.

Pa bi bilo lepo da se svi ti ljudi koji prodaju/kupuju svasta nesto i svi oni koji misle da se mogu izleciti alternativom druze na jednom podforumu.

Ovde sa dva ozbiljna doktora, tartufom i ivicom nema smisla rspravljati na tu temu.
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Jefimija!!
Nemam nameru nikog da obrlatim!! Samo da pričam o iskustvima..
Jovanča, zar moram da imam nešto spektakularno da bih pričala na nekom forumu? Da, posle svega što sam doživela od lekara naravno da prelazim na alternativne i prirodnije metode lečenja!!
Eto,sve sam manje slaba, proradila su creva posle nedelju dana!!
( Za one koje interesuje Totalna terapija)
jovanche
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 10:18 am

Post od jovanche »

Zemunka napisao: Jovanča, zar moram da imam nešto spektakularno da bih pričala na nekom forumu? Da, posle svega što sam doživela od lekara naravno da prelazim na alternativne i prirodnije metode lečenja!!
Eto,sve sam manje slaba, proradila su creva posle nedelju dana!!
( Za one koje interesuje Totalna terapija)

Ovde su ljudi ozbiljno bolesni. Ili imaju nekog bliskog ko je ozbiljno bolestan, ili su imali nekog ko je ozbiljno bolestan.

A ti nemas ama bas ni jedan argument konkretan. pored svega nisi sama bolesna...
Eto zato...

Ne moras imati nista spektakularno, ali ipak....
Zemunka
Stalni član
Stalni  član

Post od Zemunka »

Oh, pa imam i ja spektakularnih bolesti zbog kojih sam čitav svoj život zanimljiv slučaj u medicini, da ne kažem lab. pacovče...A sada imam i priraslice na plućima, zbog čega idem na skener na pola godine, proveravamo da ne postanu slučajno maligne, valjda...
A nemam dijagnozu jer nisu shvatili šta mi se desilo, posle mesec i po dana ležanja u bolnici...
Mislila sam možda će Totalna terapija nešto pomoći oko toga...al i dalje su tu...Verovatno je i nemoguće otkloniti ih, osim operativno...Samo mi se poboljšao kapacitet pluća...
Što se rezultata krvi tiče poredeći stanje pre i posle Totalne terapije-trigliceridi su mi se povećali, leukociti smanjili, krvna slika se jako poboljšala!! Ostalo je sve u granicama normale!!
Jefimija, to znači da mi jeste malo opao imunitet, ali ništa jako strašno!!
Već je sve jako bolje, počela sam normalno da funkcionišem!!
Odgovori