hi, ljudi, eto pade mi na pamet da potrazim nesto na ovu temu i naletim na ovaj forum i registrujem se...ovako, meni se to pojavilo jos davno,bas davno , cak u vreme kada je internet bio moguc samo preko fiksnog telefona,onaj spori...ne znam, ajde da lupim npr pre 15god...bilo me je strah da idem kod lekara, da mi ne bi rekao ej, oslepeces, gotov si....tako ja to drzim samo za sebe sve vreme! ne znam jel neko radi isto tako?! posle sam na takvom netu malo guglao i video kao da nije strasno itd...eto, do sada sam i zaboravio da to imam,slucajno se setih da malo proguglam. prvo se pojavilo par tackica na desnom oku, pa na levom, pa mali koncic i to je sve.inace sto neko rece , mnogo ih vidim u tim osvetljenim marketima, kaficima itd pa se trudim da izbegavam ta mesta.leti naravno...puno ih ima i kad sam neispavan i napoljuvsam, ali oguglao sam vec na to. i dalje nikom nisam rekao, niti sam isao kod lekara, bas da me ne bi zezali i plasili....kao poludeo si i tako to:...nekako mi je lakse sto nisam usamljen slucaj

. elem, jel zna neko da li je to nasledno, da li sam ja nasledio i da li ce moja deca nekada to imati? inace imam 35god i dobio od kompa i crtanja itd verovatno. 2. da li se zna kako je to nastalo i zasto? 3. da li mogu isceznuti kao sto su se i pojavili? za sad toliko....i da, da li se moze izglubiti ili pogorsati vid? ne nosim naocare ,vidim dosta dobro, cak i previse...vidim sve sto pise na reklami prekoputa ulice dok niko od 5 kolega ne vidi .....pozzzzzzzzz