Kontaktna sociva, prvi put
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 07, 2010 10:11 pm
Re: Kontaktna sociva, prvi put
Pozdrav svima, da ne otvaram novu evo ovde da pitam.
Sociva sam pocela da nosim pre manje od pola meseca. Nosim meka sociva koja mi je doktorka rekla da se menjaju na mesec dana, medjutim juche i danas jedno sochivo nikako nisam uspela da stavim u oko i da se ono "zakachi"... Svaki put kad ga tek stavim i pokusam da trepnem ono ide po oku dok ne ispadne, dok drugo stavljam iz prve bez ikakvog problema. Posto su mi prva sociva ne znam u cemu je problem, da li u njima ili u chemu vec? posto mi je chudno da su se istroshila nakon pola meseca iako bi trebala duplo duzhe da traju... Da li da nabavim nova? hvala puno!
Sociva sam pocela da nosim pre manje od pola meseca. Nosim meka sociva koja mi je doktorka rekla da se menjaju na mesec dana, medjutim juche i danas jedno sochivo nikako nisam uspela da stavim u oko i da se ono "zakachi"... Svaki put kad ga tek stavim i pokusam da trepnem ono ide po oku dok ne ispadne, dok drugo stavljam iz prve bez ikakvog problema. Posto su mi prva sociva ne znam u cemu je problem, da li u njima ili u chemu vec? posto mi je chudno da su se istroshila nakon pola meseca iako bi trebala duplo duzhe da traju... Da li da nabavim nova? hvala puno!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 12, 2009 10:54 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Verovatno naopacke stoji. Probaj da ga izvrnes. Inace socivo ne moze da se istrosi tek tako, mozes da ga pocepas noktom, ali to se vidi na njemu. Obicno ako te zulja kad ga stavis najbolje je da ga izvadis odmah, isperes i ponovo probas.
Voici ma signature.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 07, 2010 10:11 pm
Mislila sam da sam probala da ga izvrnem, a mozhda sam pogresila posto me nista nije zhuljalo... U svakom slucaju probacu to sutra posto je sad kasno. Nikakvo oshtecenje nisam videla na njemu pa sam se zato i chudila. Hvala puno na brzom odgovoru! 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 06, 2013 11:32 am
Moguce je da se sociva "istrose" od nepravilnog stavljanja i da se na taj nacin deformisu. Ipak, ta meka sociva jesu napravljena da traju samo mesec dana... Zato oprezno sa stavljanjem i naravno sa ciscenjem sociva. Detaljnije o tome moze se videti ovdekontaktna sociva info