Petre, nemoj da me pogresno shvatis, nisam zenski sovinista, ali za muskarca si stvarno veoma osecajan i svestan. Ne da ponizavam muski rod, daleko bilo, ali muskarci obicno ne dosezu tako visok stepen senzibilnsti. Smatram da je to jako dobro za tvoj duhovni rast i razvoj.
Sashice, pa stvarno reci i sama, zar mesojedi nisu davez jedan? Misle da nije normalan svako ko nije kao oni. Stvarno ne polemisem s takvima, obicno odrezem da svak ima pravo da misli sta hoce i prekinem diskusiju. A stvarno je ta prica s proteinima vise nego precenjena, i da patim od teorije zavere rekla bih da iza te price stoji mesna industrija. Ozbiljno ti kazem, cula nisam za neki slucaj da je covek oboleo od manjka proteina. Osim mozda u krajevima gde ljudi, nazalost, umiru od gladi, pa je tamo manjak svega.
Padme, draga, ja se na tvom mestu ne bih toliko opterecivala razmisljanjima da li ovo da li ono. Ako vec imas kozne cipele, zasto bi ih bacala? Taman posla! Molim te, ne opterecuj se time. U zivotu toliko ima stvari koje jesu za opterecivanje, ne treba ti i to. Jeste da zivimo u groznom svetu i treba da prihvatimo odgovornost za to, ali nemoj sad da silujes sebe za sitnice.
Konacno, hocu da vas, s moralne strane, podsetim na jednu od istina koje je Isus rekao - ne pogani coveka ono sto ulazi u usta, nego ono sto izlazi iz njih, jer sta iz usta izlazi, to iz srca izlazi, i to je ono sto pogani coveka.
I Petre, jedi i dalje ponekad ponesto mesano. Sto bi stavljao sam sebe u mengele? Bas nema potrebe za tim. Opusti se, Uspeh samo hoce da prodiskutuje, znam ga, sjajan tip, moze od njega mnogo da se nauci, bas je prosao u zivotu kroz pakao. Samo je hteo da ti skrene paznju da nema potrebe za tako striktnim odredjivanjem

.