Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
Ja vam se svima pridruzujem za jedno nedelju dana- radila sam test jos u junu, ali mi je delovalo nemoguce da se drzim te vrste ishrane (ni soja, ni secer, ni mlecni proizvodi, ni psenica, kvasac...plus ja ne jedem meso), ali sam se odlucila da jedno vreme probam...Zajedno sa limfnom drenazom, anticelulitom i refleksologijom, nadam se da ce mi ubrzati metabolizam, a da ce to voditi mrsavljenju.
-
- Stalni član
@ Martat- Kakvi su ti rezultati sa limfnom drenazom? Bas me interesuje.
Ja vec odavno idem na anticelulit, tako da to nije nista novo.
Moj problem su naravno visak kilograma, ali nazalost ne toliko usled apetita ili slicno, nego mi je metabolizam besmisleno spor a jedem pod stresom, tako da i dalje skidam kilograme koje sam dobila pre oko 2 godine- skinula sam oko 16kg i to vvvrloo sporo- ukljucujuci Neru i to dva puta (nikakvi rezultati, cak sam se ugojila!)
Sada bi da skinem jos oko 10kg.
Ja bih na limfnu jer mi je receno da zadrzavam vodu, pa reko ako ubrzam izbacivanje vode i toksina, mozda i dijete budu efektivnije.
Imate jos predloga?
Ah, da, uvek drzim dijetu po mesecevim menama (trenutno sam na Vitaplex programu).
I HVALA svima na dobrodoslici!!!
Ja vec odavno idem na anticelulit, tako da to nije nista novo.
Moj problem su naravno visak kilograma, ali nazalost ne toliko usled apetita ili slicno, nego mi je metabolizam besmisleno spor a jedem pod stresom, tako da i dalje skidam kilograme koje sam dobila pre oko 2 godine- skinula sam oko 16kg i to vvvrloo sporo- ukljucujuci Neru i to dva puta (nikakvi rezultati, cak sam se ugojila!)
Sada bi da skinem jos oko 10kg.
Ja bih na limfnu jer mi je receno da zadrzavam vodu, pa reko ako ubrzam izbacivanje vode i toksina, mozda i dijete budu efektivnije.
Imate jos predloga?
Ah, da, uvek drzim dijetu po mesecevim menama (trenutno sam na Vitaplex programu).
I HVALA svima na dobrodoslici!!!
Bravo grazza na karakteru,a kda ti stigne lista onda moze slatko
Orchid,ja nemam problem sa bas velikim viskom kg,ali znas kakve smo mi zene,uvek bi jos koji kg manje.Ja imam sopstveni anticelulit aparat kojim se vrsi i limfna drenaza(ovo nije reklama,jer niko ne zna u kom gradu ja zivim).To su elektrode koje se postavljaju na odredjene delove tela i elektrostimulacijom se deluje na iste.Naravno,ni ovaj aparat nije carobni stapic,pa ako se ne pridrzavas pravilne ishrane(bez mnogo soli)i ako ne unosis dosta vode(koja ce ti pomoci da iz sebe izbacis toksine),onda ti ni to nece pomoci.Zaista utice na ubrzavanje metabolizma,a u kombinaciji sa dozvoljenim namirnicama ce bas biti extra.

Orchid,ja nemam problem sa bas velikim viskom kg,ali znas kakve smo mi zene,uvek bi jos koji kg manje.Ja imam sopstveni anticelulit aparat kojim se vrsi i limfna drenaza(ovo nije reklama,jer niko ne zna u kom gradu ja zivim).To su elektrode koje se postavljaju na odredjene delove tela i elektrostimulacijom se deluje na iste.Naravno,ni ovaj aparat nije carobni stapic,pa ako se ne pridrzavas pravilne ishrane(bez mnogo soli)i ako ne unosis dosta vode(koja ce ti pomoci da iz sebe izbacis toksine),onda ti ni to nece pomoci.Zaista utice na ubrzavanje metabolizma,a u kombinaciji sa dozvoljenim namirnicama ce bas biti extra.
-
- Stalni član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kod mene nista novo, vaga se nije maklamartat napisao:Milice m,
Kako napredujes?Jesi li se merila?Bas sam radoznala,ali cini mi se da je proslo 7 dana od kada si nam se pridruzila,pa da pitam jel spao koji kg?