Udaljilii se od teme... Analiza intolerancije na hranu se radi u jednoj privatnoj ordinaciji na Dorcolu, iz jedne kapi krvi se kompjuterski odredjuje ako postoji intolerancija na neku do stotinak namirnica koje se uobicajenoi koriste u ishrani. Analiza kosta 3000 dinara i na rezultat se ceka nedelju dana. Ako nekog zanima, mogu da saznam broj telefona.
Moje devojke, samo da vas obavestim da sam prekinula sa Nerom, ovoga puta mi nije *legla* nikako. Skinula sam par kg i pokusacu da ih odrzim dok ne dobijem rezultate sa testa, a onda sam sa vama i u dobru i u zlu, nadam se od utorka. sutra cu da pocnem da vozim trenazer i gledacu u zid... hehehe, ali dala sam sebi zadatak da napravim dobruuuuuuuu zensku od ove babe koja vam pise. ljubim vas
Pa Grazza ja ti cestitam sto si izdrzala i toliko dana.Ja stvarno ne bih mogla.Ja taman pomislila da imamo novu drugaricu po intoleranciji,kad ono grdnja.A mi se tako lepo bodrimo i salimo.Devojke,jel nastavljamo dopisivanje na isti nacin?
Ja nastavljam da se ponasam hehe jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj al cu da se napravim zenska od ove babeeeeeeeeeeeeeeeeee ovde prisutneeeeeeeee samo da iscekam taj famozni UTORAK. a jel ja dobijam rezultate u utorak ili sredu?
Ako su ti rekli 5.onda ocekuj da ti stigne mail uvece,bar je meni bilo tako.Samo da znas koliko sam ja bila uzbudjena ,jedva sam otvorila mail da procitam.A onda olaksanje jer sam mislila da ce mi ukinuti svu mogucu hranu .Sad cu da jedem ribu i zelenu salatu i razane hlbcice i puding od jagode i da i dalje mrsavim .Hvala bogu da si se skinula sa nere pa da mogu kao covek da pricam o klopi
I polako sa trenazerom,nemoj prvi dan da zapnes pa da dobijes upalu misica.Dok treniras i gledas u zid zamisli jednog zgodnog dasu.To ces moci sve dok ti ne stigne lista a onda ces samo o pripremi klopice da razmisljas dok vozis. Ja danas pauziram od bicikle,neko mi rekao da je najbolje voziti svaki drugi dan a ja jedva docekala takav savet pa prihvatila.