Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Rok trajanja jogurta je 7 dana,pa ne preteruj sa kolicinama.Videces super su.
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobro jutro devojcice, kkako ste mi danas? uh jedva cekam rezultate pa da i ja krenem. Od sutra krecem sa trenazerom i vezbama :wink: l
annemarie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2007 7:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od annemarie »

Udaljilii se od teme... Analiza intolerancije na hranu se radi u jednoj privatnoj ordinaciji na Dorcolu, iz jedne kapi krvi se kompjuterski odredjuje ako postoji intolerancija na neku do stotinak namirnica koje se uobicajenoi koriste u ishrani. Analiza kosta 3000 dinara i na rezultat se ceka nedelju dana. Ako nekog zanima, mogu da saznam broj telefona.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

annamaria, sve smo to uradile, ja cekam rezultate u utorak, a priznaces nije na odmet malo sale :lol:
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

E,grazza jedva cekam da nam se pridruzis, prosto ulivas optimizam :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Moje devojke, samo da vas obavestim da sam prekinula sa Nerom, ovoga puta mi nije *legla* nikako. Skinula sam par kg i pokusacu da ih odrzim dok ne dobijem rezultate sa testa, a onda sam sa vama i u dobru i u zlu, nadam se od utorka. sutra cu da pocnem da vozim trenazer i gledacu u zid... hehehe, ali dala sam sebi zadatak da napravim dobruuuuuuuu zensku od ove babe koja vam pise. ljubim vas
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Pa Grazza ja ti cestitam sto si izdrzala i toliko dana.Ja stvarno ne bih mogla.Ja taman pomislila da imamo novu drugaricu po intoleranciji,kad ono grdnja.A mi se tako lepo bodrimo i salimo.Devojke,jel nastavljamo dopisivanje na isti nacin? :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ja nastavljam da se ponasam hehe :lol: jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj al cu da se napravim zenska od ove babeeeeeeeeeeeeeeeeee ovde prisutneeeeeeeee :lol: samo da iscekam taj famozni UTORAK. a jel ja dobijam rezultate u utorak ili sredu? :cry:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ako su ti rekli 5.onda ocekuj da ti stigne mail uvece,bar je meni bilo tako.Samo da znas koliko sam ja bila uzbudjena ,jedva sam otvorila mail da procitam.A onda olaksanje jer sam mislila da ce mi ukinuti svu mogucu hranu :D .Sad cu da jedem ribu i zelenu salatu i razane hlbcice i puding od jagode i da i dalje mrsavim :P .Hvala bogu da si se skinula sa nere pa da mogu kao covek da pricam o klopi :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Uh sto je dobra klopa, ja cu sutra ribu i salatu a uvece cu voce da probam da odrzim kilazu do utorka :evil:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

I polako sa trenazerom,nemoj prvi dan da zapnes pa da dobijes upalu misica.Dok treniras i gledas u zid zamisli jednog zgodnog dasu.To ces moci sve dok ti ne stigne lista a onda ces samo o pripremi klopice da razmisljas dok vozis. :D Ja danas pauziram od bicikle,neko mi rekao da je najbolje voziti svaki drugi dan a ja jedva docekala takav savet pa prihvatila. :P
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hehe Martat ti si genije, sta bih ja bez tebe :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Grazza,

Jos 3 dana!!!!!!!!Jedva cekam :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ja jedva cekammmmmmmmmmmmmmm :lol:
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

Cuj grazza, nemoj previse da se radujes, ko zna sta ce sve da ti zabrane, mozda ti i nera bude gozba :lol:
Odgovori