Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ja ako skinem jos 3 ili 4 ,a do sada skinula 3,bicu prezadovoljna.Ali kod mrsavljenja na ovaj nacin zanimljivo je sto se kg ravnomerno skidaju.Nije kao kod klasicnih dijeta da ti se prvo vidi na licu i rukama.Meni to odgovara jer su mi se kg ravnomerno i natalozili.A skinucemo sigurno,pa svi su uspeli.Zasto ne bi i mi?Ima i starijih od nas i to dosta,evo mojoj mami spadaju sve pantalone,i jakne su joj velike 

joj sto je dobra vodaaaaaaaaaaaaaaaa, ma nebi mi verovaliiiiiiiiii
ma super je (to ja tesim samu sebe) danas mi je 4 dan, ne merim se do subote, pa cu da vidim. Meni bi odgovaralo jedno 10kg ako mogu da biram.
videcu da probam da povezem sa rezultatima oni ce biti gotovi 5.2.
trebalo bi da se drzi 5 ili 10 dana, videcu sta cu. Mrtva sam gladna, a voda sto je dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bljak
ma super je (to ja tesim samu sebe) danas mi je 4 dan, ne merim se do subote, pa cu da vidim. Meni bi odgovaralo jedno 10kg ako mogu da biram.

trebalo bi da se drzi 5 ili 10 dana, videcu sta cu. Mrtva sam gladna, a voda sto je dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bljak

Ti si samo malcice sa godinicama ispred mene pa te nikada necu zvati tetka.Ti si draga grazza i jako duhovita i popravis mi raspolozenje.Ja se tebi divim kako izdrzavas neru,a milica m bi na svojih 60,a ja na svojih 66 iako sam te kg imala a govorili mi da sam premrsava(jer sam visoka),ja bih tu kilazu i tacka.Vozim bajs po 10 km ali ne mogu duze jer mi je u stanu jako vruce i sva se skuvam i smorim.Valjda je i to dovoljno?
Znas onu staru:bez starca.....hahahahah.Ih sto prija kada ti neko kaze da si devojcica a ja pored sebe imam jednu malu koja raste u devojku
.Nije nam bas najbolja prica o godinama,bolje o provodu,vodi.....Jedva cekam 5 februar pa da startujes.Pijem jogurt od ovsa i veruj mi da je fantastican,mozda cak i lepsi od klasicnih kravljih.A kada odem na test posle 3 meseca verujem da ce mi zabraniti kukuruz,ubih se od proje.Nisam nikada ni sanjala da ce mi postati naaaaajbolja drugarica. 

Pa nadamo se da ces uskoro postati SUPER BAKA,ja malopre vozila biciklu i skuvala sam se.Uspela sam da izdrzim 15 km.Jeeeee za mene.Gledam seriju pa mi tako lakse da izdrzim.Na foxu-ne daj se nina.Kaze ona "vezbala sam",a kolga joj kaze"sta,hoces da umres zdrava?".Tu ti ja umrem od smeha i izdrzah trening.
Milice m,jogurt mi kupuje sestra negde u takovskoj.Neka prodavnica poput biospaiza.Tu imaju specijalne proizvode zam ljude alergicne na mleko,mlecne proizvode,brasno i ostalo.Sutra cu je pitati pa cuti javiti.Znam samo da se prucuju par dana u napred a utorkom ih isporucuju.Sve cu ti sutra javiti.Bas su ukusni.
To je oko 35 minuta,za to vreme sprzim 300 cal,a brzina je u proseku oko 25 km/h.Ako je to sto displej pokazuje tacno.Uglavnom sva se preznojim,umorim a noge kada sidjem sa bicikle same idu,drhte,ma ne pitaj.Ali zato spavam kao beba.Samo je uzasno dosadno ako ne gledas tv ili bar da slusas muziku.A posebno dejstvo ima na savest,znas ono kao uradila sam nesto korisno.Vec su ukucani poceli da me zezaju kako se spremam za olimpijadu a ja tek pocela da treniram.Videcu koliko ce me ovo drzati.Da sam ja bas toliko disciplinovana ne bi imala kg za skidanje