Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ja ako skinem jos 3 ili 4 ,a do sada skinula 3,bicu prezadovoljna.Ali kod mrsavljenja na ovaj nacin zanimljivo je sto se kg ravnomerno skidaju.Nije kao kod klasicnih dijeta da ti se prvo vidi na licu i rukama.Meni to odgovara jer su mi se kg ravnomerno i natalozili.A skinucemo sigurno,pa svi su uspeli.Zasto ne bi i mi?Ima i starijih od nas i to dosta,evo mojoj mami spadaju sve pantalone,i jakne su joj velike :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Grazza,

Jesi nam ziva od te voooode?Koliko dana jos imas,izgleda kao vecnost.Koliko ti treba da skines?
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

joj sto je dobra vodaaaaaaaaaaaaaaaa, ma nebi mi verovaliiiiiiiiii
ma super je (to ja tesim samu sebe) danas mi je 4 dan, ne merim se do subote, pa cu da vidim. Meni bi odgovaralo jedno 10kg ako mogu da biram. :wink: videcu da probam da povezem sa rezultatima oni ce biti gotovi 5.2.
trebalo bi da se drzi 5 ili 10 dana, videcu sta cu. Mrtva sam gladna, a voda sto je dobraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bljak :cry:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

uh koliko to vas dve imate godina? zajedno kao ja :-? Tetka da me zovete, a moze i bakica :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ti si samo malcice sa godinicama ispred mene pa te nikada necu zvati tetka.Ti si draga grazza i jako duhovita i popravis mi raspolozenje.Ja se tebi divim kako izdrzavas neru,a milica m bi na svojih 60,a ja na svojih 66 iako sam te kg imala a govorili mi da sam premrsava(jer sam visoka),ja bih tu kilazu i tacka.Vozim bajs po 10 km ali ne mogu duze jer mi je u stanu jako vruce i sva se skuvam i smorim.Valjda je i to dovoljno?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

martat sine, ti si dobra devojcica, ali ja sam bakica, doduse duhovita bakica koja juri dekicu hehehhehe. jadan deka kada ga stignemmmmmmmmmm!!!!!! :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Znas onu staru:bez starca.....hahahahah.Ih sto prija kada ti neko kaze da si devojcica a ja pored sebe imam jednu malu koja raste u devojku :D :D :D .Nije nam bas najbolja prica o godinama,bolje o provodu,vodi.....Jedva cekam 5 februar pa da startujes.Pijem jogurt od ovsa i veruj mi da je fantastican,mozda cak i lepsi od klasicnih kravljih.A kada odem na test posle 3 meseca verujem da ce mi zabraniti kukuruz,ubih se od proje.Nisam nikada ni sanjala da ce mi postati naaaaajbolja drugarica. :P
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja se smrzoh ruke i noge mi kao led, a radijatori rade. ne znam ima li to veze sa neerom, odoh da obucem rukavice. ma prezivecu samo mi mnogo hladnoooooooooooo, treba mi taj deda da me greje hehe ( moje cerke imaju 28 i 24, ali jos nisam baba_hehe)
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

Izvini martat, gde nabavljas taj jogurt od ovsa, ne pitam za sebe jer ja ne smem ovas, vec za mog klinca koji je alergican na kravlje mleko.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Pa nadamo se da ces uskoro postati SUPER BAKA,ja malopre vozila biciklu i skuvala sam se.Uspela sam da izdrzim 15 km.Jeeeee za mene.Gledam seriju pa mi tako lakse da izdrzim.Na foxu-ne daj se nina.Kaze ona "vezbala sam",a kolga joj kaze"sta,hoces da umres zdrava?".Tu ti ja umrem od smeha i izdrzah trening.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Milice m,jogurt mi kupuje sestra negde u takovskoj.Neka prodavnica poput biospaiza.Tu imaju specijalne proizvode zam ljude alergicne na mleko,mlecne proizvode,brasno i ostalo.Sutra cu je pitati pa cuti javiti.Znam samo da se prucuju par dana u napred a utorkom ih isporucuju.Sve cu ti sutra javiti.Bas su ukusni.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hej Martat, tih 15 km koliko je to vremenski, posto moj trenazer meri minutazu, a ne km, i kojom brzinom vozis? a drugo zgurala sam ga u sobu pa ne vidim TV, pa mi dosadno da ga vozam, ali moracu samo da sidjem sa ove neera, totalno me iscrpela :cry:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

To je oko 35 minuta,za to vreme sprzim 300 cal,a brzina je u proseku oko 25 km/h.Ako je to sto displej pokazuje tacno.Uglavnom sva se preznojim,umorim a noge kada sidjem sa bicikle same idu,drhte,ma ne pitaj.Ali zato spavam kao beba.Samo je uzasno dosadno ako ne gledas tv ili bar da slusas muziku.A posebno dejstvo ima na savest,znas ono kao uradila sam nesto korisno.Vec su ukucani poceli da me zezaju kako se spremam za olimpijadu a ja tek pocela da treniram.Videcu koliko ce me ovo drzati.Da sam ja bas toliko disciplinovana ne bi imala kg za skidanje :D :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Uh Martat, pa ti se stvarno spremas za tour de France. Znam pored TV je mnogo lakse, ali ja imam mali stan pa sam uglavila u spavacu sobu pa mi dosadno da vozim, gledam u zid. Mozda da zakucam nekog tipa na zid, sta mislis?? :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat draga, jedva cekam da dobijem rezultate i da se skinem sa ove neere. Sva sam kao slogirana, gladna, spava mi se, jojjjjjjjjjjjjjjj :cry:
Odgovori