nije u pitanju nikakva sumnja ili provera, prvo sam radila jedan test (obzirom da nisam iz bg-a, poslala sam krv u ''Analizu'', tako mi bilo najlakse) ali obzirom da se kod njih testira samo hrana (za manju sumu novca), zbog alergije koja je pocela povremeno da se pojavljuje, otisla sam i u ''Centar za eliminaciju alergija'' posto se kod njih testiraju i razni aditivi, prasina, smog, poleni...
i tako ja na kraju dobih razlicite rezultate. prema ovima iz ''analize'' morski plodovi i limun su mi idealni, sto i jedem skoro svaki dan, obzirom da trenutno zivim na moru vec duze vremena, ali pak prema ovima iz ''CEA'' to ne bih smela (mada ako sam ja doktorku iz ''CEA'' dobro razumela, ponekad se pokaze da smo na neku namirnicu osetljivi iz razloga jer smo je u poslednje vreme suvise konzumirali, preterali, pa se neki deo nje natalozi u organizmu, jetri i onda nam ispada da nam to smeta)...
lastunicorn
nisam ni mislila da je intolerancija isto sto i ishrana po krvnim grupama, samo sam primetila da npr. meso, povrce, zitarice (sem belog brasna) sve vrste su mi dozvoljene ali su ga u ''Analizi'' ipak razvrstali sta mi vise ili manje odgovara isto kao sto je i u ishrani prema krvnim grupama...mozda se i samo potrefilo, ali ipak je to dosta namirnica, nije 10-ak.
malo sam u zbunu kojih rezultata da se pridrzavam