Primate li me u drustvo:-)

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
PC NENSI napisao:Posle svih mogucih kombinacija, definitivno su mi najukusnije projice i mogu komotno da se jedu i sa slanim i sa slatkim/npr. eurokremom-domace intolerantne proizvodnje/...
Taman sam se obradovala za 3kg koja su odletela od mene..kad jutros 1kg vise nego juce..kad nisam pala u nesvest...ZASTO???
...Ima li jos koga kome se desilo isto???...
Naravno da nema panike i najbitnije da sam zaboravila sta je to glavobolja-Ja koja sam patila od uzasnih migrena..ali bolje da stoje kg u mestu, nego da ide skala na gore...Pomagajte, gde gresim?...Voce za dorucak, 2 manja obroka-uglavnom povrce sa mrvicom mesa i vode do 2l...
Mslim da je MarijanaP pisala o slicnom zastoju u mrsavljenju..PC NENSI napisao:Posle svih mogucih kombinacija, definitivno su mi najukusnije projice i mogu komotno da se jedu i sa slanim i sa slatkim/npr. eurokremom-domace intolerantne proizvodnje/...
Taman sam se obradovala za 3kg koja su odletela od mene..kad jutros 1kg vise nego juce..kad nisam pala u nesvest...ZASTO???
...Ima li jos koga kome se desilo isto???...
Naravno da nema panike i najbitnije da sam zaboravila sta je to glavobolja-Ja koja sam patila od uzasnih migrena..ali bolje da stoje kg u mestu, nego da ide skala na gore...Pomagajte, gde gresim?...Voce za dorucak, 2 manja obroka-uglavnom povrce sa mrvicom mesa i vode do 2l...
Mislim da je neko ranije na temi pominjao kako im se rezultati ne poklapaju iz dve razlicite laboratorije? Ovo sto je crnogorka77 napisala, ukoliko je tacno, prakticno znaci da radili test u ''Holitimed''-u ili u ''Analizi'' imacete iste rezultate, jer ih prakticno jedni izradjuju.crnogorka77 napisao:Test sam radila u laboratoriji "Holitimed" u Beogradu, kostao je 3.000 dinara i rezultate sam dobila za 7 dana. Cula sam da oni krv nose u laboratoriju "Analiza" na Novom Beogradu, iza Zepter-ove zgrade. U "Holitimed"-u je veliki red, ceka se po 2 i vise nedelja, a u "Analizi" se moze zakazati odmah, za par dana. Jedina razlika je sto u "Holitimed"-u se razgovara sa lekarom (uzimaju kompletnu anamnezu, daju savete, pitaju zbog cega radis analizu i sl.), a u "Analizi" samo uzimaju krv.