Hajde, iskusne intolerantkinje dajte neke ideje ( recepte ) za ishranu tj. za prezivljavanje!

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
ja sam prvi put i probala indijski orah kad sam uradila test intolerancije.MIILLA napisao:Zdravo svima. Dobila sam rezultate ovog testa pre sedam dana ali su mi neke stvari ostale ne razjasnjene pa sam zelela da pitam nekog od vas da mi pomogne s' obzirom da bi verovatno dugo cekala odgovor od doktorke a jako mi je bitno. U mom rezultatu testa pise da smem indijski orah pa me zanima da li mogu da kupim onaj slani peceni ( posto se u vecini prodavnica takav prodaje) ili je bitno da bude sirov?Plz pomozite..
i ja sam radila kontrolni test.meni su vecinu namirnica vratili sem onih za koje sam i sama znala da mi smetaju.konfetica napisao:Juce su mi stigli rezultati kontrolnog testa i bas sam se razocaralaUveli su mi par namirnica i to uglavnom one lekovite biljke i ribu. I dalje su mi zabranjeni secer, kvasac, mleko, kozje mleko, psenica, med...Ma nemam pojma sta mi je vise dozvoljeno. Smorila sam se ! Zaboravila sam da pitam u Holitimedu da li se mrsavi i pridrzavanjem ovog rezima iz kontrolnog testa. Da li neko to zna ili ima iskustva? Sad mi je krivi sto sam i radila jer je bilo bolje da sam ostala na onom prethodnom, bar bih znala da ne smem nista i nadala se, a ovako... Htela bih jos oko 2 kga da skinem pa ne znam da li cu to moci kontrolnim ili da nastavim onaj stari test.
ima ga u DM,u prodavnicama zdrave hrane.Udavaca napisao:Bubika,
kakav je taj Wassa kreker i gde moze da se kupi u Bg? Prvi put cujem za njega.
I daj jos nekih ideja za hranu. hvala unapred!![]()
Pozdrav!
posalji i meni tu tabelu bas me interesuje.Melpomena napisao:Cekala sam mesec dana da zakazem test, pa jos 7 dana rezultate, i sad kad mi je stigao mail sa rezultatima, od rezultata ni traga ni glasa. Umesto toga stigla mi je tabela koliko koja namirnica ima kalcijuma -.- Sad je vikend, pa naravno da se niko od njih ne javlja na mobilni. Hocu li ja vec jednom dobiti te rezultate...