Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Juce sam po prvi put dobila rezultate testa!Radila sam ih u Holte....
Nije mi tako strasno ali imam neka pitanja!
Da li neko zna ako mi je dozvoljeno grozdje da li smem suvo grozdje?
Cula sam za taj ovseni jogurt ali niko ne zna gde ga ima i da li je cis ovas bez dodataka soje ili neceg drugog.Soju ne smem!
Nemojte mi se smejati u totalnoj sam panici!
Ljubim vas sve saborci moji!Od ponedeljka krecem!(stvarno)
Da li neko zna ako mi je dozvoljeno grozdje da li smem suvo grozdje?

Suvo grozdje je samo osuseno tako da moze da se jede i ja to konzumiram, a sto se tice jogurta, mozes da ga narucis u prodavnici zdr. hrane u Takovskoj ulici, to ti je potez izmedju Svetogorske i 27marta,odlican je.pandica napisao:Juce sam po prvi put dobila rezultate testa!Radila sam ih u Holte....
Da li neko zna ako mi je dozvoljeno grozdje da li smem suvo grozdje?Cula sam za taj ovseni jogurt ali niko ne zna gde ga ima i da li je cis ovas bez dodataka soje ili neceg drugog.Soju ne smem!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 5:27 pm
Cao svima.
Evo da vam se i ja pridruzim.
Na ovom rezimu ishrane sam od 03.11.
Za prvih osam dana skinula sam 3kg
za sledecih pet jos 1,5kg
. Ali onda se nesto desilo, sta - ne znam. Vratio mi se taj 1.5kg
i tako za sada stojim na ovoj kilazi.
Inace sam radila test u Holitimed-u, i to zato sto sam duplirala kilazu POSLE porodjaja. U drugom stanju sam ostala sa nekih 60kg, i tada sam imala visak 4kg, a na porodjaj sam otisla sa 89kg. Ali sam 4 meseca nakon porodjaja krenula naglo da se gojim, tako da sam pre pocetka ovog rezima ishrane imala 98kg
Da li neko od vas ima problema sa probavom i pored postovanja svih pravila?
Evo da vam se i ja pridruzim.
Na ovom rezimu ishrane sam od 03.11.
Za prvih osam dana skinula sam 3kg

Inace sam radila test u Holitimed-u, i to zato sto sam duplirala kilazu POSLE porodjaja. U drugom stanju sam ostala sa nekih 60kg, i tada sam imala visak 4kg, a na porodjaj sam otisla sa 89kg. Ali sam 4 meseca nakon porodjaja krenula naglo da se gojim, tako da sam pre pocetka ovog rezima ishrane imala 98kg

Da li neko od vas ima problema sa probavom i pored postovanja svih pravila?
nixi bas ti je opasna lista, u Holiti nisam cula da je neko imao zabranjene sve zitarice (pa to ne sme biti). meni se cini ok to sto je po bojama ja cu sigurno otici kod njih samo da nadjem vremena pa cu da uporedim liste i javim vam. Ja bih na tvom mestu malo to korigovala, so bi koristila ali sto manje i neku zitaricu, uglavom su ovas i jecam ok svima (ponekad kukuruz i pirinac) nikako psenica i raz i to je ok. Sve ostalo moze, imas bar neko meso ribu povrce i voce, mozes da izdrzis 2 meseca i posle polako po nesto vrati, kad vidis da se gojis izbacis i tako....
tako ja radim. Meni su ovi testovi super zato sto otkriju sta nam od povrca i voca ne prija, a sto je preporukama vema zdravo a svi znamo da secer, prenica i mleko i nisu bas zdravi.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Mislim da je u Superveru nesto jevtiniji!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
Biliana,baš me zanima kad uporediš liste kakav će biti rezultat. Koliko god da ima poboljšanja moraće se nešto poklopiti u te dve liste.
Što se žitarica tiče ima logike jer ja dobijam gorušicu na skoro sve žitarice npr.i na integr,kiflu,belu,crnu,kukuruznu kiflu. I to kad ih jedem same,ne kao sendvič sa nečim.
Meni je soli najteže da se odreknem iako nisam od onih što presoljavaju,na uštrb soli ja obično puno biberim a i on mi je NIKS.
I dozvoljeno mi je većina povrća koju ne volim.
Sa ćuretinom i ribom mogu da izađem na kraj.
Što se žitarica tiče ima logike jer ja dobijam gorušicu na skoro sve žitarice npr.i na integr,kiflu,belu,crnu,kukuruznu kiflu. I to kad ih jedem same,ne kao sendvič sa nečim.
Meni je soli najteže da se odreknem iako nisam od onih što presoljavaju,na uštrb soli ja obično puno biberim a i on mi je NIKS.
I dozvoljeno mi je većina povrća koju ne volim.
Sa ćuretinom i ribom mogu da izađem na kraj.
e pozZ bubika...i ja sam nesto vise od mesec dana isto toliko kg skinula....bubika napisao:vec mesec dana sam na ovom rezimu ishrane(Holitimed).
super se osecam jedino me muci hleb.
skinula sam do sad 4,5 kg.
pozdrav svima
Hleb uglavnom muci sve

Nemoj da to brine uzmi vitamin B u sumecim tabletama..i bice sve ok ....
Ili jednostavno od vise dostupnih brasna napravi hlebice