Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
ako sam promasila nesto u receptu (valjda nisam:) pogledaj jos ovde na forumu, mislim da sam ga ovde i nasla...
Ziveo www.donesi.com:)
HVALA
Hvala Vam puno. Nisam ni znala da moze puding.martat napisao:Koliko vidim dozvoljen ti je kukuruz.Ako je tako,onda mozes da skuvas puding jer je od kukuruznog skroba.Naravno skuvas ga na vodi,dodas npr.dextrozu i dozvoljeno voce.
Mozes da skuvas i kukuruzni griz i da ga zasladis dozvoljenim secerom.

thanks
HVala puno. Probacu, samo meni kao izbor ostaje samo kukuruzno, heljdino i sojino brasno... ne znam bas kakve bi bile sa tim vrstama.cicamaca4 napisao:napravi posne palacinke, sa dzemom. Imas Foodland dzem koji je napravljen iskljucivo od voca i fruktoze (mislim da se zove Diet). Palacinke se prave ovako:
1 solja dozvoljenog brasna (ja sam pravila od ovsenog i odlicne su)
1 solja vode (ili malo vise, zavisi od brasna, da bude testo za palacinke)
1 kasicica soli
1 kasicica secera
malkice dozvoljenog ulja (ja smem samo ulje grozdjanih kostica).
Treba ih peci na vrelom (ali veoma vrelom) tiganju, premazanom uljem (naravno dozvoljenim), i to ne okretati previse (samo jednom) jer testo nije zilavo kao kad su sa jajim i mlekom.
Meni su ukusnije nego one standardne, i cesto ih pravim, a deca jedu samo te moje dijetalne, dok one standardne uopste nece:)
moje iskustvo
Ja sam vec 10 dan na ovom rezimu i jako mi prija. Prvi rezultati izbaci se visak vode, bolje mi je varenje i imam mnogo vise energije. NIje bitno gde se radi... mislim da je bitno uraditi test. Meni je CEA u Zemunu vise odgovarao zbog alergijskih reakcija, jer testiraju i na aditive, konzervanse, emulgatore, boje itd tjna sve dodatke kupovnim namirnicama pored redovnih namirnica pa sada znam sta smem kupiti a sta ne...samo pratim one cuvee oznake "E". 

Ovako ja sam radila u Holitimedu....
dali su mi spisak hrane koje smem da konzumiram,medjutim od jogurta mi izlaze plihovi tj uvece mi se pojavi kao alergija.... crvenilo i Svrab...
Zvala sam doktorku i rekla je da je to zbog detoksiacije organizma,
Mene zanima dali se nekom to desavalo
Inace meni je 16 dan i super mi je
Jedem sve ..u bilo koje doba dana ili noci....vise pijem vode..posto neke sokove 100% ne mogu da podenesem
Nego me zanima gde mogu naci testeninu od heljdinog i razanog cistog brasna
Svi koji su radili test intolerancije posebno oni koji su Nulta grupa
trebaju uzimati hrom u tableticama..to mi je preporucila jedna fitnes instruktorka...jer hrom ubrzava proces i brze se skidaju kilogrami,a pri tom ti se ne osecas iscrpljenim
PozZ
dali su mi spisak hrane koje smem da konzumiram,medjutim od jogurta mi izlaze plihovi tj uvece mi se pojavi kao alergija.... crvenilo i Svrab...
Zvala sam doktorku i rekla je da je to zbog detoksiacije organizma,
Mene zanima dali se nekom to desavalo
Inace meni je 16 dan i super mi je
Jedem sve ..u bilo koje doba dana ili noci....vise pijem vode..posto neke sokove 100% ne mogu da podenesem
Nego me zanima gde mogu naci testeninu od heljdinog i razanog cistog brasna
Svi koji su radili test intolerancije posebno oni koji su Nulta grupa
trebaju uzimati hrom u tableticama..to mi je preporucila jedna fitnes instruktorka...jer hrom ubrzava proces i brze se skidaju kilogrami,a pri tom ti se ne osecas iscrpljenim
PozZ
Vi ste dobro prošli,meni su sve vrste žitarica zabranjene. Čak ni česmovaču ne smem da pijem već flaširanu vodu. Sve vrste mlaka,jaja i sve zamene za mleka su mi zabranjene,so
.
Otprilike je ispalo živi na jabukama,kruškama,naru,brokoliju,karfiolu,ćurećem belom mesu i nekim vrstama ribe i sve to neslano. Kako bre?

Otprilike je ispalo živi na jabukama,kruškama,naru,brokoliju,karfiolu,ćurećem belom mesu i nekim vrstama ribe i sve to neslano. Kako bre?

zdravo
pozdrav svima

ja se vec jako dugo nosim mislju da uradim nesto po pitanju moje kilaze a i sa problemom varenja

recite mi iskreno da li je vama ( koji ste isli na testiranje) zaista ovo resilo neke probleme.....???
hvala.....
milamila najisrenija pomaze! Ja sam bila na ovom rezimu 2 meseca i smrsala preko 5kg pa sam bila na putu 23 dana i nisam se bas pridrzavala ali sam pazila i sada se opet vracam na ovaj rezim da bih uradila kontrolni test ili ovaj novi koji rade u Analizi za 2900. Meni je ovakva ishrana resenje za problem nadutosti, zatvora i viska kg i primetila sam 2 dana se hranim po starom, pica, slatkisi .. i =+1 ili cak 2 kg (odmah se zadrzava voda). Moj savet ti je pokusaj pa ako budes videla rezultate (a hoces) posle 2 nedelje ti nastavi.
I mene interesuje da li je neko radio u Analizi test 230 namirnica 2900 din. Pretpostavaljam da je isto kao u Holitimed samo sto rade vise namirnica (mozda se ne ceka dugo)?
I mene interesuje da li je neko radio u Analizi test 230 namirnica 2900 din. Pretpostavaljam da je isto kao u Holitimed samo sto rade vise namirnica (mozda se ne ceka dugo)?
Ja sam radila u Analizi, 2.970 din,ovih 70 je kao za vađenje krvi.
Oni testovi sa još jednom nulom više,kako mi objasniše, se više rade zbog nekih alergija nego zbog kg.U tim skupljm varijantama više se pažnje posvećuje aditivima a ovde konkretnoj hrani.
Ne čeka se ništa niti se zakazuje. Jedino kad odete da vadite krv mora biti na prazan želudac,popunite neki upitnik i za 2 dana rezultati.
Oni testovi sa još jednom nulom više,kako mi objasniše, se više rade zbog nekih alergija nego zbog kg.U tim skupljm varijantama više se pažnje posvećuje aditivima a ovde konkretnoj hrani.
Ne čeka se ništa niti se zakazuje. Jedino kad odete da vadite krv mora biti na prazan želudac,popunite neki upitnik i za 2 dana rezultati.