Prirodnim okruzenjem do zdravlja

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

hunter napisao:Jos nesto, 1 minut mog gusta ne moze pokvariti 1440 minuta nezadovoljstva! Kad to naucis bices carica i prava sefica!
non capisko... :roll:
:wink:

Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Januar mesec, -20 napolju, sneg do kolena, uciteljica pita Vericu: Koje je godisnje doba napolju?
Verica odgovara - leto.
Kako pobogu leto, Verice?
Dosla mi je tetka iz Nemacke, donela lubenicu, lubenice rastu samo leti.
Pita ponovo uciteljica, javlja se Marica, kaze leto.
Kako Marice leto, pita uciteljica. Dosla mi tetka iz Svajcarske, donela jagode, jagode rastu samo leti.
Pita uciteljica malog cigu. Perice, ti nam reci koje je godisnje doba napolju.
Leto, kaze ciga. Dosla mi tetka iz Zemun u sandale.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

pozdrav iz kishne Mitrovice :cry: a kod nas je prolece....pa kisha pada u prolece :D :D :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

zmaj76 napisao:
Hej,a koliko će me koštati ova analiza???
:wink:
Slika

Ljubavi moja kostace te tek onoliko koliko imas, a da ne ostanes gladna! Ako je to mnogo, reci! Pritom * SPAM * ne primam (kartice narocito)! Moze kafa i poljubac???
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Za nedocitane, vazno stivo srpske lektire:
http://www.youtube.com/watch?v=PVYAWDOR ... re=related
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Opet lektira:
http://www.youtube.com/watch?v=mon-zK3ZCW0

Za dame koje imaju problema sa definisanjem pola:
http://www.youtube.com/watch?v=mon-zK3ZCW0
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Feremoni preko zice???

Post od hunter »

Mogu li feremoni osobe suprotnog pola preko "zice" (citajte ohhh preko neta) uticati na osobu s druge strane zice?
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Srevo moja zlato moje, ako sebi nadjes momka, meni pisi pisma duga, ti u meni gledaj druga!

Uhhh kako bih te sproveo do Sunca, tamo negde iza Sumarica!
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

Priča o ljubomori

Muž je već bio bolestan i umoran od svakodnevnog kancelarijskog posla, i sve je više zavideo svojoj ženi zbog njenog ostanka kod kuce. Želeci da ona uvidi sav njegov trud i rad, kao i da razume koliko mu je teško, svaki dan se molio bogu: "Dragi Bože, idem na na posao svaki dan i teško radim 8 sati dok moja žena ostaje kod kuce. Želim da i ona vidi kako mi je teško, pa te molim da mene staviš u njeno telo, a nju u moje."
Bog, u svojoj neogranicenoj mudrosti, odluči da mu usliši molitvu. I tako se sledeće jutro muž se probudio u telu svoje žene.
Ustao je srećan uvidevši to i tako srećan, napravio je dorucak svojoj "saputnici" pre nego sto je "ona" otišla na posao, a zatim je probudio decu, obukao ih za školu, pripremio i njima doručak i uzinu za školu i na kraju odvezao do škole. Po povratku iz škole do banke da podigne novac kako bi platio račune. Zatim je otišao do pijace i prodavnice kako bi kupio potrebne namirnice za kuću. Po dolasku kući, nahranio je kucnog ljubimca, a zatim složio kupljene namirnice. videvši da je već 13:00 časova, na brzinu je namestio krevete, pokupio prljavi veš po kuci, usisao dnevnu sobu, oprao prljave sudove, pa pošistio i oprao kupatilo i hodnik, kao i prljavi pod u kuhinji. Zatim se žurio da pokupi decu iz škole i na povratku kući je sa njima "raspravljao" o školskim problemima, i "majčinski" ih uveravao da greše u svojim postupcima. Kad su dosli kući, dao im je keks i mleko jer su ručali u školi, zatim je pustio TV i dozvolio deci da ga gledaju, a za to vreme "on" je peglao veš za sutra. Već je bilo 17:00, bilo je vreme za pripremu večere. Poslije većere, počistio je kuhinju, oprao suđe, okupao decu i poslao na spavanje. Tada je bilo već 21:00 sat, i bio je toliko umoran, ali nije znao da "njegove obaveze" još nisu gotove za taj dan.
Kada je legao u u krevet, "muž" je hteo da vodi ljubav sa njim, na šta je pristao i nekako uspeo da odnos ne traje dugo, da "muž" ne bude nezadovoljan.
Sutra ujutro ODMAH je kleknuo pored kreveta i zakukao: "O Bože, ne znam gde mi je bila pamet. Tako sam pogrešio zavidevši mojoj ženi na njenom ostanku u kuci. Molim te, o molim te, vrati sve na svoje mesto!"
Bog, u svojoj neograničenoj mudrosti, odgovori mu: "Moj sine, vidim da si naučio lekciju, i biće mi drago da vratim stvari na svoje mesto. Ali nažalost, moraćeš da sačekaš 9 meseci jer si sinoć ostao trudan!!!"
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pirocanac

Došli novogodišnji praznici a Piroćanac smišlja kako da izbegne kupovinu novogodišnjih poklona i na kraju ti smisli.
Uzme pušku sa tavana i pravac kod komšije.
- Komšijo znaš, hteo sam malo da obradujem decu za Novu godinu, da ih iznenadim mnogo vole kad puca.
- Pa ako bi mogao da opališ dva tri puta oko dvanest sati molim te, zbog decu, da se izraduju.
Komšija ko komšija pristade da razveseli malo komšijsku decu i kao što je dogovoreno, on oko dvanest sati opali tri puta s puškom.
A piroćanac u svečanoj atmosferi potrča na prozor i viknu:
- Lele deco, kuku lele, utepaše deda mraza nema ništa od pokloni!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ajmo na pice i pecenje... Castim
http://www.youtube.com/watch?v=BagWfQ1fa_8
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

http://www.youtube.com/watch?v=9ktk95m7KR0&NR=1

'bo te, niko nije za pice u bolnickom restoranu?
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Zaključana tema