e baš neću!!!
princip je u pitanju,ne menjam ja tako lako...ko neki tamo...
Martice,pozdravi mi drugarice i ostale žene i muževe,upssss,mislim,nema veze što se muževi ne računaju u onu našu poligamiju...
Mislim sreco moja da si ti osoba koja zudi za slepim Vozdom!
'ebo te razbij tu auru, stakleno zvonce oko sebe, udahni zraka, zadjeni "pistolj", upalis "motor" i kreni ziveti!
Kod tebe sam primetio nekoliko nivelacija psihickog stanja od kad si me prvi put cacnula za lov! Volim te, ali moras poraditi na sebi! Znam da ces dobiti bar 4 PM u kojoj ce ovaj moj post biti omalovazen, ali da nisam hteo tako poslao bi ti ga na PM
sludjena mama napisao:PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE
lovac,dragi,znala sam da ce ti jednog dana puci film......sta bi oni bez tvojih analitickih sposobnosti???!!!
Da da Snajke, samo moja psiholoska saznanja nisu bazirana na onom inpotentnom mentolu Frojdu! Srpska skola psihologije, ucio sam od prof Brace Petrovica i Laleta Panovica!
hunter napisao:Mislim sreco moja da si ti osoba koja zudi za slepim Vozdom!
'ebo te razbij tu auru, stakleno zvonce oko sebe, udahni zraka, zadjeni "pistolj", upalis "motor" i kreni ziveti!
Kod tebe sam primetio nekoliko nivelacija psihickog stanja od kad si me prvi put cacnula za lov!
uu,jbt,ispado ja multipla ličnost!!!!
Jeee!!!
Još samo da dobijem to crno na belo ,pa da imam pokriće za svoje postupke!!!
Volim te, ali moras poraditi na sebi! Znam da ces dobiti bar 4 PM u kojoj ce ovaj moj post biti omalovazen, ali da nisam hteo tako poslao bi ti ga na PM
ne laskaj sebi...
"A početak svakog višeg humora je da čovek više ne shvata ozbiljno svoju sopstvenu lučnost."H.H.
"Stepski vuk",samo za ludake..