Valleri4 napisao: mogu da priustim sebi nekad nesto "nezdravo" a da se ne ugojim,i da smsam samo jos malo.
naravno da mozes sebi da priustis nezdravu hranu, tipa da odes u mek ili da pojedes cokoladu a da se to ne primeti na tvom struku ali sve dok je to u normalnim kolicinama, da nije to 300g milke, ili veliki big mac obrok sa sejkom i naravno ne svaki dan. Bavis se sportom sto je super tako da ako nastavis da treniras rezultate ces videti vrlo brzo. Sto se mene tice poenta je da devojka izgleda zgodno a ne mrsavo (ruzno je kad vidis "anoreksicnu" devojku) ali to je moje misljenje, ne znam za druge...
pozdrav i sve najbolje
U životu nisam procitala bolju stva!!!!!!!!!! iZGLEDATI ZGODNO, A NE MRŠAVO!!!!kako Hari da napravimo razliku'? Ja sam dosta oslabila, ali ni dalje da budem zadovoljna! I dalje pokusavam da kontrolisem ishranu! i ako mislim da lepota, je relativan pojam i zavisi iz koga se ugla gleda, mi to žene kažemo lepa = mršava i nikako da sakrijemo nasu neopisivu želju da izledamo lepo i privlacno! To naravno nije greh! Imam dosta prijeteljica koje se hrane zdravo, vežbaju, a niako mi ne izgledaju bas toliko lepo koliko se ''muče'' POZ, i ti si jedan od retkih muskaraca koji pravi razliku
hvala ti sto si uocila na razlici mada mislim da mnogo mnogo vise muskaraca uocavaju takvu razliku, izmedju mrsave i zgodne devojke. Ne mogu da ti generalno opisem takvu razliku, dosta ju je tesko napraviti jer svi smo mi razliciti (konstitucija:visina,tezina,gradja tela). Tako da se kod nekih osoba na drugaciji nacin ispoljava "ta" gradja. Sad kad si spomenula tvoje prijateljice koje se dosta muce oko vezbi a nikako da izgledaju "lepo", problem je u tome da ako vec zelis da ti se primecuju "obline" (zadnjica,butine,kukovi, stomak ali ne u smislu debljine ) onda je potrebno da i te misice hranis kako bi se oni zaista povecali i zategli. Mozes da treniras aerobik,pilates,teretana itd itd godinama ali ako se na pogresan nacin hranis onda su dzaba svi treninzi jer uspeh u oblikovanju tela je 70% ishrana a 30% trening. Ono sto ocu da ti kazem jesta da je dzaba da ti treniras ako nakon toga pojedes za ceo dan svega 600kcal... to je suvise malo tako se samo gube misici,masno tkivo i samim tim izgeldas sve mrsavije umesto zategnutije, vitkije (sad sve zavisi od licnih ciljeva, neko zeli da smrsa a neko zeli da se "zategne")
" Ćud je ženska smiješna rabota...." Žene nikada nisu zadovoljne svojim izgledom. Kada sam bila skoro anoreksična svi su se sablažnjavali a ja sam bila prezadovoljna što sam konačno mršava. Sada kada mi svi kažu da izgledam odlično ja nisam zadovoljna?!
I ja glasam za "zgodne" a ne za "mršave". Samo... kada dođeš u neke godine za "zgodne" kažu " dobro izgleda za svoje godine" a za mršave " mnooogo je mršava da nije bolesna?"
harry_mason napisao:bas te briga sta drugi kazu, vazno je to kako se ti osecas i da li si zadovoljna sobom...
Hari, ja se osecam suppeeer, volim da sam fizicki aktivna, jer mi to stvarno prija, a mogu ti reci da nije da se ne vidi!!! Evo vec 3 nedelje 3 puta nedeljno( ranije nisam mogla zbog obaveza oko bebe) idem na Adu, roleri bajs bar 2sata i i sto je najvaznije ne gladujem, i meni je suuupeer, nisam bas mrsava, ali mi fizicka aktivnost zaista pomaze da izgledam sveze i u formi, ali za muski pojam ja i ne znam, da li to znaci ''ZGODNO'', jos jednom kazem, zadovoljna sam!! I ovde sam vise zbog druzenja, i vremenom sam navikla, tacnije sam se ''navukla'' POZZZZZ
Dj.Olivera napisao:" Ćud je ženska smiješna rabota...." Žene nikada nisu zadovoljne svojim izgledom. Kada sam bila skoro anoreksična svi su se sablažnjavali a ja sam bila prezadovoljna što sam konačno mršava. Sada kada mi svi kažu da izgledam odlično ja nisam zadovoljna?!
I ja glasam za "zgodne" a ne za "mršave". Samo... kada dođeš u neke godine za "zgodne" kažu " dobro izgleda za svoje godine" a za mršave " mnooogo je mršava da nije bolesna?"
Ja imam slican problem, ali mom muzu nikad dovoljno mrsava!!!
harry_mason napisao:hvala ti sto si uocila na razlici mada mislim da mnogo mnogo vise muskaraca uocavaju takvu razliku, izmedju mrsave i zgodne devojke. Ne mogu da ti generalno opisem takvu razliku, dosta ju je tesko napraviti jer svi smo mi razliciti (konstitucija:visina,tezina,gradja tela). Tako da se kod nekih osoba na drugaciji nacin ispoljava "ta" gradja. Sad kad si spomenula tvoje prijateljice koje se dosta muce oko vezbi a nikako da izgledaju "lepo", problem je u tome da ako vec zelis da ti se primecuju "obline" (zadnjica,butine,kukovi, stomak ali ne u smislu debljine ) onda je potrebno da i te misice hranis kako bi se oni zaista povecali i zategli. Mozes da treniras aerobik,pilates,teretana itd itd godinama ali ako se na pogresan nacin hranis onda su dzaba svi treninzi jer uspeh u oblikovanju tela je 70% ishrana a 30% trening. Ono sto ocu da ti kazem jesta da je dzaba da ti treniras ako nakon toga pojedes za ceo dan svega 600kcal... to je suvise malo tako se samo gube misici,masno tkivo i samim tim izgeldas sve mrsavije umesto zategnutije, vitkije (sad sve zavisi od licnih ciljeva, neko zeli da smrsa a neko zeli da se "zategne")
HA HA nikad ne pojedem tako malo kalorija, kad to pretvoris u poene, to bude skoro duplo!!!!! Mozda zato sporo mrsavim
maa opusti se, to je sasvim dovoljno (ukoliko unosis 1200kcal)cak i da vise unosis mrsavices ukoliko biras prave namernice.. meni npr treba oko 2500kcal dnevno samo da bi odrzavao moju kilazu a ja treba da dobijem na masi pa sad ti vidi koliko tu mora da se zdere mada ne bi trebalo da se svede samo na puko brojanje karolija
harry_mason napisao:bas te briga sta drugi kazu, vazno je to kako se ti osecas i da li si zadovoljna sobom...
Osećam se odlično, ne znam šta ću sa viškom energije, a i zadovoljna sam jer sam pobedila sebe ( to je bila teška borba )
Auuuuu Harry koliko ti jedeš????? Ja toliko kalorija ne unesem za tri dana.( sada sledi ribanje )
harry_mason napisao:maa opusti se, to je sasvim dovoljno (ukoliko unosis 1200kcal)cak i da vise unosis mrsavices ukoliko biras prave namernice.. meni npr treba oko 2500kcal dnevno samo da bi odrzavao moju kilazu a ja treba da dobijem na masi pa sad ti vidi koliko tu mora da se zdere mada ne bi trebalo da se svede samo na puko brojanje karolija
Blago tebi, pa ti ne moras uopste da brojis, samo ruckas, ruckas i uzivas, e to je prava stvar, pa onda malo vezbice i na kraju, blago vama muskarcima!!! Privilegovani rodjeni!!!
Salim se naravno, samo ti nama ruckaj te tvoje silne kalorije i uzivajjjjj!!!!
Dj.Olivera napisao:
Auuuuu Harry koliko ti jedeš????? Ja toliko kalorija ne unesem za tri dana.( sada sledi ribanje )
keva se vata za glavu kad vidi da joj za 2 dana oljustim ceo frizider
Maaa necu ja vise da te ribam, dovoljno sam te smarao za ono gladovanje onoliko koliko ti prija toliko i unesi kcal