Pomoc, postajem anoreksicna i/ili bulumicna...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 9:09 pm
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
Au sada sam se ja zabrinula :Morgan La Fey napisao:au, sad sam se zabrinula, ja sam visoka 175cm, a imam 53 kg.... Ali dobro, ja ne izgledam ovako strasno![]()

Možda bi mogla da se popraviš neki kilogramčić.
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Uto Avg 19, 2008 11:56 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Dj.Olivera
- Stalni član
Misliš?harry_mason napisao:sta lupas djoli ti imas fenomenalnu tezinu za svoju visinu a pogotovu za godine !!!

- harry_mason
- Aktivan član
- harry_mason
- Aktivan član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Dj.Olivera
- Stalni član
I taaaaako smuči se Oliveri da cepa drva ( sebi i komšiluku), napusti svoje rodno selo, ode u "obećanu zemlju" a taaamo divota. Nigde drva za cepanje, sve na dugme, nigde opanak.... mislim... štiklice da isprlja....a ooooona "jaka žena" puna snage, nema gde da se troši i šta će kud će mora da gladujeMARS napisao:aaaaauuuuuuuuuuu dodje jesen pocese drva, muz cepa drva al gle cuda povredi covek ledja sta ce kudce, mora da legne, deca mala, neko mora da zavrsi posao, komsije ne mogu jer i oni imaju svoja drva, vano tamo i uze Olivera da cepa drva.![]()

- Dj.Olivera
- Stalni član
Reče Sanyalica , uzjaha konja vranca i odeeee da ubije aždahu!sanyalica napisao:Mogu li ja da cepam drva?Ja sam i koschata i mishicava i trebalo je da se rodim na selu i da radim teshke fizichke poslove, a ne ovako da ne znam sta cu sa vishkom energije
![]()
Sad vi mislite da sam ja neozbiljna opet, a nisam

U životu nisam procitala bolju stva!!!!!!!!!!harry_mason napisao:naravno da mozes sebi da priustis nezdravu hranu, tipa da odes u mek ili da pojedes cokoladu a da se to ne primeti na tvom struku ali sve dok je to u normalnim kolicinama, da nije to 300g milke, ili veliki big mac obrok sa sejkomValleri4 napisao: mogu da priustim sebi nekad nesto "nezdravo" a da se ne ugojim,i da smsam samo jos malo.i naravno ne svaki dan. Bavis se sportom sto je super tako da ako nastavis da treniras rezultate ces videti vrlo brzo. Sto se mene tice poenta je da devojka izgleda zgodno a ne mrsavo (ruzno je kad vidis "anoreksicnu" devojku) ali to je moje misljenje, ne znam za druge...
pozdrav i sve najbolje