Pomoc, postajem anoreksicna i/ili bulumicna...

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

:) pa eto, razume se.
Morgan La Fey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 9:09 pm

Post od Morgan La Fey »

au, sad sam se zabrinula, ja sam visoka 175cm, a imam 53 kg.... Ali dobro, ja ne izgledam ovako strasno :P :)
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Morgan La Fey napisao:au, sad sam se zabrinula, ja sam visoka 175cm, a imam 53 kg.... Ali dobro, ja ne izgledam ovako strasno :P :)
Au sada sam se ja zabrinula : :lol: wink: I ja sam visoka 175 ali sam 13 kg teža od tebe ( 66 kg.). Ili si ti mnogo mršava ili sam ja deeebela :wink:
Možda bi mogla da se popraviš neki kilogramčić.
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Uto Avg 19, 2008 11:56 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

sta lupas djoli ti imas fenomenalnu tezinu za svoju visinu a pogotovu za godine !!! :wink:
impossible is nothing
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

:D Sve zavisi kako vam je to rasporedjeno.Nit si ti debela,nit je ona mrsava ako se tako dobro osecate :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:sta lupas djoli ti imas fenomenalnu tezinu za svoju visinu a pogotovu za godine !!! :wink:
Misliš? :wink: Zezam se, u pravu si ,mislim na ovo za godine. Kada sam imala 62kg. izgledala sam užasno ( kost i koža) . Ne znam kako ova devojčica izgleda ali za njenu visinu mislim da treba da nabaci neki kilogram ?
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

pa tu se slazem, ja sam uvek govorio da je devojka privlacnija kada je zgodna a ne mrsava :wink:
impossible is nothing
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član

Post od harry_mason »

Morgan La Fey napisao:au, sad sam se zabrinula, ja sam visoka 175cm, a imam 53 kg.... Ali dobro, ja ne izgledam ovako strasno :P :)
a ti si nju videla kako izgleda ? pa ne znam ko izgleda strasnije, dal ona sa svojih 160 i kusur cm ili ti sa 175cm a ista tezina ? :-? :-?
impossible is nothing
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

ova je koscata, ova misicava, Dj je malo jaca zena i eto ti odgovora.
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: E zbog ovog "jača žena" ja gladujeeeem!
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član

Post od MARS »

aaaaauuuuuuuuuuu dodje jesen pocese drva, muz cepa drva al gle cuda povredi covek ledja sta ce kudce, mora da legne, deca mala, neko mora da zavrsi posao, komsije ne mogu jer i oni imaju svoja drva, vano tamo i uze Olivera da cepa drva. :lol: :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Mogu li ja da cepam drva? :oops: Ja sam i koschata i mishicava i trebalo je da se rodim na selu i da radim teshke fizichke poslove, a ne ovako da ne znam sta cu sa vishkom energije :oops:
Sad vi mislite da sam ja neozbiljna opet, a nisam :(
Slika
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

MARS napisao:aaaaauuuuuuuuuuu dodje jesen pocese drva, muz cepa drva al gle cuda povredi covek ledja sta ce kudce, mora da legne, deca mala, neko mora da zavrsi posao, komsije ne mogu jer i oni imaju svoja drva, vano tamo i uze Olivera da cepa drva. :lol: :D
I taaaaako smuči se Oliveri da cepa drva ( sebi i komšiluku), napusti svoje rodno selo, ode u "obećanu zemlju" a taaamo divota. Nigde drva za cepanje, sve na dugme, nigde opanak.... mislim... štiklice da isprlja....a ooooona "jaka žena" puna snage, nema gde da se troši i šta će kud će mora da gladuje :wink:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

sanyalica napisao:Mogu li ja da cepam drva? :oops: Ja sam i koschata i mishicava i trebalo je da se rodim na selu i da radim teshke fizichke poslove, a ne ovako da ne znam sta cu sa vishkom energije :oops:
Sad vi mislite da sam ja neozbiljna opet, a nisam :(
Reče Sanyalica , uzjaha konja vranca i odeeee da ubije aždahu! :lol: :lol: :lol: Pa gde si ti spavalice?
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

harry_mason napisao:
Valleri4 napisao: mogu da priustim sebi nekad nesto "nezdravo" a da se ne ugojim,i da smsam samo jos malo.
naravno da mozes sebi da priustis nezdravu hranu, tipa da odes u mek ili da pojedes cokoladu a da se to ne primeti na tvom struku ali sve dok je to u normalnim kolicinama, da nije to 300g milke, ili veliki big mac obrok sa sejkom :) i naravno ne svaki dan. Bavis se sportom sto je super tako da ako nastavis da treniras rezultate ces videti vrlo brzo. Sto se mene tice poenta je da devojka izgleda zgodno a ne mrsavo (ruzno je kad vidis "anoreksicnu" devojku) ali to je moje misljenje, ne znam za druge...

pozdrav i sve najbolje
U životu nisam procitala bolju stva!!!!!!!!!! :P :P iZGLEDATI ZGODNO, A NE MRŠAVO!!!!kako Hari da napravimo razliku'? Ja sam dosta oslabila, ali ni dalje da budem zadovoljna! I dalje pokusavam da kontrolisem ishranu! i ako mislim da lepota, je relativan pojam i zavisi iz koga se ugla gleda, mi to žene kažemo lepa = mršava i nikako da sakrijemo nasu neopisivu želju da izledamo lepo i privlacno! To naravno nije greh! Imam dosta prijeteljica koje se hrane zdravo, vežbaju, a niako mi ne izgledaju bas toliko lepo koliko se ''muče'' :roll: :roll: :roll: POZ, i ti si jedan od retkih muskaraca koji pravi razliku 8)
Odgovori