Pitala sam ginekologa za pilates vezbe u trudnoci. On mi je rekao da nije siguran da li posle treceg meseca moze i da nije upucen da li i koliko te vezbe rastezu stomak.
mozda da pitas jos nekog dr za savet.Ipak nemoj vezbati bez konsultacije sa doktorom.Mada,ako je trudnoca ok i ako se ti dobro osecas,vezbe ce ti samo prijati.Naravno,vazan je i trener,odnosno njegovo iskustvo u radu sa trudnicama.
mozda da pitas jos nekog dr za savet.Ipak nemoj vezbati bez konsultacije sa doktorom.Mada,ako je trudnoca ok i ako se ti dobro osecas,vezbe ce ti samo prijati.Naravno,vazan je i trener,odnosno njegovo iskustvo u radu sa trudnicama.
Konsultovacu jos nekog ginek. Ja se osecam dobro i cini mi se da mogu da vezbam.
zmaj76 napisao:ja sam rešila da ostavim pušenje,tako da nema potrebe više da idem u prirodu,a i u prirodi je bašš hladno...
ipak je zima...
Joj Zmajice draga,ja sada tek videh tvoj post Kako ostavljas pusenje kada si pusila samo 1 cigretu dnevno?Mislim,jel ti tesko pada
Uhhh,al si opasnaaaaaa !!!!!
kako pamtiš !!!
Svaka čast !!!!
paaa,ne pada mi teško,recimo za poslednjih 7 dana ispušila sam jednu,i to bašš juče !!
a počela sam da povećavam dozu,na 2-3 pljuge dnevno...
jel me to svrstava među pušače???
E,Martine,slatko se ismejah !!!
Naravno da te svrstava medju pusace
Ostavljanje istih te svrstava u bivse pusace
Pamtim kao slon,secas se?Rekla sam ja to par puta al ti nisi bila na casu
Jesi li konacno pocela sa vezbanjem?
sludjena mama napisao:ko to ostavlja pusenje?zmajica!!!!blago tebi,zmajce!
meni sad garci jos sladje!
martatice,draga,pa gde si,zeno?
Gde si mamiceee !!!
ma gde blago meni,ja pušila iz zezanja,pa kad sam shvatila da sam počela da uživam i da palim kad se iznerviram(a neće riba u vodu?) ondak sam donela odluku da presečem,kad je najslađe!!!
eto,tako ja,kad je najslađe!!!
e,još da se okanem popodnevne dremke,uh gde će mi biti kraj!
šta ću ondak sa tolikim slobodnim vremenom i nezauzetim rukama!!!
martat napisao:Naravno da te svrstava medju pusace
Ostavljanje istih te svrstava u bivse pusace
Pamtim kao slon,secas se?Rekla sam ja to par puta al ti nisi bila na casu
de da pamtim kad mi misli BILE na drugom kontinentu..
Jesi li konacno pocela sa vezbanjem?
lenja gu****,zahladnelo,al oću,evo obečavam(ja inače nikad ne obećavam,ništa)