paaaaa mogla bi jednu pirueticu da napraviš ali na alapačama ( tu je mesto okupljanja veselih duša ) Ovde niko ne bi ni primetio da se nešto dešava Najeli smo se štrudle sa makom koju je naša draga Sremica napravila i svi smo.... blago omamljeni
Nesanice su posledice vrtoglavice, a vrtoglavice su posledica piruetisanja...aman tamaraft dokle ces tako u krug, u krug, u krug u krug tralalalala...pa naravno da ne mozes da spavash, dusho
Idi spavaj bona!
Kad mene vec muche nesanice, nemoj i tebe da pochnu [/quote]
Nesanica i ja se družimo duuuugo, duuugo
" Ono što me ne ubije ojača me"
Btw Poslušala sam Martat i pročitala sve što si napisala. Boooože nisam znala da su balerine toliko pametne
Poslednja izmena od Dj.Olivera u Sub Sep 06, 2008 12:33 am, izmenjeno 1 put ukupno.
ah, jeste...i ja sam tako u nekom stvaralachkom zanosu trenutno. Chula si sigurno za moj projekattttt snimam film, tj.pripremam ga sad. Znash ono, scenario, produkcija, kastinzi...
martat napisao:Tamaraft,jel to znaci da ako jedes mak kada si mali,to moze da ostavi posledice kada porastes?Mislim,ako je ovo tacno,onda su mi sada neke stvari moooooogo jasnije .
Pa koliko vidiљ da nije tako nebi ja bila ovakva.
Ma ja pitam zbog sebe.Pokusavam da otkrijem od cega sam ovakva sad kad sam velika
sanyalica napisao:ah, jeste...i ja sam tako u nekom stvaralachkom zanosu trenutno. Chula si sigurno za moj projekattttt snimam film, tj.pripremam ga sad. Znash ono, scenario, produkcija, kastinzi...
Sanyalice, Martat mi je upravo javila da je pronašla plavušu i bildera E sada je ekipa kompletna Nisi ni sanjala kada si je poslala na put da će tako brzo odraditi posao