Vidim da sam prozvana kao Sremica, pa eto...rachunajte na mene!
Hm ali ja sam pola Sremica, pola Bosanka...sto ce reci nosim i britvu i chakiju...tako ce i shtrudla biti pola od maka, a pola od oraha
tamaraft napisao:eh moje zaraste pa opet pukne pa zaraste pa opet...zeznuto kad je shecer visok!
Ono shto te ne ubije, ojacha te!
Joj rezanci s makom mmmmmmmmmmmmmmmmm
Draga ja mislim da bi tebi prijalo da popiješ ciguru ili čaj od lista zove pojedeš rezanca od heljde, ovsa ili raži sa prelivom od taana, a umesto maka kolač od rogača
Ukusno, reguliše šećer a neee goji iiiiii leči prste
Ja sam tebi napravila lep jelovnik a ne kravi Čaj da piješ, žitarice da klju..mislim jedeš a kolačićem da se sladiš
Btw Ne diraj avatar, moram da vidim koliko dugo možeš da izdržiš to đuskanje na jednoj nozi ( zanimljiva tema za naš doktorski rad )
Stoj na jednoj nozi je prilichno naporan za odrzavanje, zbog jako male povrshine oslonca a zavisi od utreniranosti i opshteg stanja organizma, od centra za ravnotezu u malom mozgu i srednjem uhu, od jachine antigravitacionih mishica, od telesne mase i td.
A ja danas jedem piletinu u senfu i prezlama i pijem pasirani kompot od jabuka! Zitarice ne smem jer sam alergichna na B vitamin
Hvala za jelovnik, ja sam se zezala za kravu, shala na moj rachun uvek seama sebe podsetim na kravu kad jedem puno biljki i zitarica!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.