Cesmovaca, samo ako nije fluorisana. Ako bih bio prinudjen da pijem flasiranu vodu izbor bi bio naravno bilo koja bez fluora i sa sto manjim suvim ostatkom...
PROLOM VODU mozes da pijes neograniceno. Fantasticna je za mokracne kanale i kozu-mozes da se umivas sa njom.
Osim ako neko ima problema sa visokim pritiskom, ni sa jednom banjsku vodom ne traba da preteruje.
Ne rashladjuj je. Inace, prolom voda sa izvora je poprilicno topla, pa zato nema potrebe da se rashladjuje, sto se inace ne preporucuje ni za jednu vodu.
Da li je neko cuo za flasiranu Odmensku vodu? Interesuje me nesto vise o toj vodi, sastav, kvalitet, za sta se preporucuje,gde se moze kupiti i slicno?
Pozdrav svima
Gorangoka
gorangoka napisao:Da li je neko cuo za flasiranu Odmensku vodu? Interesuje me nesto vise o toj vodi, sastav, kvalitet, za sta se preporucuje,gde se moze kupiti i slicno?
Pozdrav svima
Gorangoka
ima je po prodavnicama...
dobra je, gledala sam sastav, i sada pijem nju.
a pila sam akva vivu pa mi se bukalno 4 puta u mesec dana desilo da je pokvarena tj da je mirisala na plastiku i smučila mi se, sada samo odmenjska i jana
Pa bogamu, postoje i druge vrste flasiranih voda sem, Duboke,Rose,Aqua Vive,VodeVode,Gorske,Vujicvode,Prolom, i VodaVrnjci na svetu, kako sad da glasam???