klasifikacija ishrane po godistima ljudi ,tezini posla i td!

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

hunter napisao::lol: Jutros uzivam. Citam humor, a i ti si mi nesto extra raspolozena. Elem, tema je hrana! Sutra idem na Jastrebac u lov, pa te pozivam na mnogo lepu hranu u restoran na putu za PK. Pokupicu te ja negde od centra prema KP domu i vraticu te!
:) Neynam kome si uputio ovaj poyiv.

Ako je meni , bas sam radosna sto cu sa udvaracem u lov.

:lol: :lol: KOGA TO LOVIMO. aaaaa?

KRUPNU ILI SITNU LOVINU.

HUNT-ERU.

:D :D :D SAD SAM SE NESTO SJETILA. DA LI ZNAS STA SE KOD MENE ZVE HUNT, ODNOSNO HUNTICI.

TO TI JE MALI VAGON KOJI SE KORISTI U RUDNICIMA.
:) E SADA MI OBJASNI KAKO SI DOSAO NA IDEJU DA SEBE PRESTAVIS SA HUNTER.
:x MI SMO TI LUJKE SLABO U KAPIRANJU , A POSTO MI SE UDVARAS, JA MORAM VISE O TEBI ZNATI, JER SE SSSSTTTTIIIDDDIIIMMM. :oops: :oops:
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

lujka napisao::D
Поздрав Змају на твојој теми о чишћењу организма, иомам једну допуну која се односи на гладовање на води и на соковима.

Наиме тамо је изнесено да се на води гладује само 1 дан. Колико сам ја упозната тај дан је најбоље узети када је мијена, тј једном мјесечно или када су мијене 4 пута мјесечно.
Мада ја сматрам пост на води, не само да се уноси вода но и поврће кувано на води без додатка масноћа.

и без уноса сокова са додатком шећера.

Да ли се слажеш са мојом маленкости. :oops: :lol:
slazem se ,mada ja iskreno nisam to probala,nemam problem sa viskom kilograma,ali iz mnoogo knjiga koje sam procitala o zdravoj hrani,lecenju presnom hranom i postovima smatram,da ko moze da izdrzi taj jedan dan,bar taj dan da psoti samo navodi,to je stvar volje,dobro je za ciscenje , a da nastavi sa presnom hranom ,ili kuvanim povrcem,bez ikakvvih dodataka,ipak je to samo periodicno i pozeljno za svakog,da procisti organizam,jer je sve,bas sve sto jedemo danas zagadjeno,posledica razvoja industrije,bombardovanja i sl.
ja inace nemam problem sa tezinom,iako su mi,kad sam bila mladja matori i rodbina pokusali nabiti komplex mrsavosti,izrasla sam u zgodno devojce,na stranu lazana skromnost,pa uglavnom imam oko55-57 kg,na visinu od 1,74 ,a volim da jedem,uh,skoro sve osim masne hrane jer mi je bljak,ne prija mi,davim se ;okoladom iako ne bi trebalo,jer tako cesto iritiram desni a i zbog gastrita,tako da sam i zbog tog uzivanja u velikim kilicinama hrane bila mobingovana od starne koleginica,zavidnih,naravno,nikako nidsu mogle da shvate a , ni da se pomire sa tim da toliko jedem a imam extra ,zavidnu liniju...
ipak je to stvar metabilzma,a sve je to lujkice ,na zalost nasledno,kao i sklonost mnogim oboljenima..
malo kasnije cu jos nesto malo pisati o ishrani,iskopala sam neke stare beleske,ja se kao pridrzavama nekih principa zdrave ishrane ,ali povremeno pokleknem...
odo da pijuckam kaficu pa pisem...
pozzz
http://www.youtube.com/watch?v=WdBc0Giz_5Q
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

hunter napisao:
mikalja napisao:.
A sada lujka chujemo se tamo .Idem ,da posaljem cerki Telegram za rodjendan.I leti vecheras jedan dechko tamo ,pa ce joj poneti neshto!Sad ce mi muz doci da odnesemo to.Da koliko toliko obradujem chedo moje u tudjem svetu :-?
!!!!
Caooo
Srecan rodjendan kcerki!
Danas nam je divan dan divan dan, mikuljinoj kceri rodjendan, rodjendan! Zivela!
Hvala na lepim zeljama za moje dete !
Prijatno!
mikalja*
Poslednja izmena od mikalja u Sre Nov 26, 2008 3:12 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maj76 pozdravljam te puno !Vidish ti nashu lujku ?Odma bi u biznis za tanjire?Moze ali meni 20% za patent :wink: :D Pozdrav i idem,neshto sam se bash smorila !A i kad joj je rodjendan mene uhm :(
Pozdrav posle se kuckamo !
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

http://www.youtube.com/watch?v=3rpaRR66xKs

Miko sta cera voli da slusa,da joj i ja pozelim sve najlepse,da diplomira i bude samo svoja ,uvek,srecna i da osmehom uvek otera demone od sebe,a ima ih mnogo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:maj76 pozdravljam te puno !Vidish ti nashu lujku ?Odma bi u biznis za tanjire?Moze ali meni 20% za patent :wink: :D Pozdrav i idem,neshto sam se bash smorila !A i kad joj je rodjendan mene uhm :(
Pozdrav posle se kuckamo !
E moja zmajice ,izvini ja umesto zmaj76 napisa maj !Veruj da sva drhtim :( !Tako svake god kad joj je rodjendan ili Bozic ili veci praznici,ja poludim !Uhvati me tuga a suze pijem umesto vina :cry: .Huh izvini i pozdrav!Ljub te....Tako mi je kilometarski daleko ?A tako bi zelela da je zagrlim ?SAMO! E "zivote" bem te ....... :cry:
Slika
Neruda
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

lujka napisao:
hunter napisao::lol: Jutros uzivam. Citam humor, a i ti si mi nesto extra raspolozena. Elem, tema je hrana! Sutra idem na Jastrebac u lov, pa te pozivam na mnogo lepu hranu u restoran na putu za PK. Pokupicu te ja negde od centra prema KP domu i vraticu te!
:) Neynam kome si uputio ovaj poyiv.

Ako je meni , bas sam radosna sto cu sa udvaracem u lov.

:lol: :lol: KOGA TO LOVIMO. aaaaa?

KRUPNU ILI SITNU LOVINU.

HUNT-ERU.

:D :D :D SAD SAM SE NESTO SJETILA. DA LI ZNAS STA SE KOD MENE ZVE HUNT, ODNOSNO HUNTICI.

TO TI JE MALI VAGON KOJI SE KORISTI U RUDNICIMA.
:) E SADA MI OBJASNI KAKO SI DOSAO NA IDEJU DA SEBE PRESTAVIS SA HUNTER.
:x MI SMO TI LUJKE SLABO U KAPIRANJU , A POSTO MI SE UDVARAS, JA MORAM VISE O TEBI ZNATI, JER SE SSSSTTTTIIIDDDIIIMMM. :oops: :oops:
Zemljakinjo, teko te nazivam zbog ijekavice koji uporabljavas, Hunter je od engleske reci hunt- lov, pa je hunter=lovac sto ja i jesam, a mozes ukapirati po slikama i postovima! Poziv je upucen Sludjenoj Mami, a baziran na dobrom restoranu i mom raspolozenju. KAd budem u tvoje mesto, pozvacu i tebe, ili kad ti budes u moje mesto... 'eb ga, volim dobru klopu...

Sta te muci u vezi mene jer velis (kazes):
Pritom, 'ebo te, pa ne udvaram ti se. JA sam ozenjen covek, a poslednja osoba kojoj bi se udvarao je osoba sa nickom Lujka. Dosta mi Lujki u zivotu!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

SAVET DANA:
"Neka ti hrana bude lek,a lek hrana" -Hipokrat

"Neki ljudi žive da bi jeli,a ja jedem da bih živeo"-Sokrat

"Ako želiš da budeš jak kao bik hrani se njegovom hranom,ali njega nemoj pojesti."
"Nikada se nemoj kajati što si malo jeo"
"Zdravo telo je domaćin,a bolesno tamničar"-Frensis Bekon

http://www.youtube.com/watch?v=HXuTxN__ ... re=related
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

zmaj76 napisao:SAVET DANA:
"Neka ti hrana bude lek,a lek hrana" -Hipokrat

"Neki ljudi žive da bi jeli,a ja jedem da bih živeo"-Sokrat

"Ako želiš da budeš jak kao bik hrani se njegovom hranom,ali njega nemoj pojesti."
"Nikada se nemoj kajati što si malo jeo"
"Zdravo telo je domaćin,a bolesno tamničar"-Frensis Bekon

http://www.youtube.com/watch?v=HXuTxN__ ... re=related
Bwawo Zmajchek, bice covek od tebe!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

"Na svetu postoje samo dve rase ljudi,rasa ljudskih i rasa neljudskih ljudi"
-Niče

"U čoveku se kriju dve mogućnosti-da bude svinja i da bude svetac.Šta će postati zavisi od odluke a ne od uslova"
Viktor frankl

http://www.youtube.com/watch?v=7Dd-vJ32Fbs
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

zmaj76 napisao:"Na svetu postoje samo dve rase ljudi,rasa ljudskih i rasa neljudskih ljudi"
-Niče

"U čoveku se kriju dve mogućnosti-da bude svinja i da bude svetac.Šta će postati zavisi od odluke a ne od uslova"
Viktor frankl

http://www.youtube.com/watch?v=7Dd-vJ32Fbs
'ebo te, jos bi se i zaljubio, samo da je muzika srpska!!! Fino curica zbori, a?
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Sometimes You Can't Make It On Your Own
Tough, you think you've got the stuff
You're telling me and anyone
You're hard enough

You don't have to put up a fight
You don't have to always be right
Let me take some of the punches
For you tonight

Listen to me now
I need to let you know
You don't have to go it alone

And it's you when I look in the mirror
And it's you when I don't pick up the phone
Sometimes you can't make it on your own

We fight all the time
You and I... that's alright
We're the same soul
I don't need... I don't need to hear you say
That if we weren't so alike
You'd like me a whole lot more

Listen to me now
I need to let you know
You don't have to go it alone

And it's you when I don't pick up the phone

I know that we don't talk
I'm sick of it all
Can you hear me when I Sing,
you're the reason I sing
You're the reason why the opera is in me

Where are we now?
I've got to let you know
A house still doesn't make a home
Don't leave me here alone

And it's you that makes it hard to let go
Sometimes you can't make it
The best you can do is to * SPAM * it

Lyrics: Bono

http://www.youtube.com/watch?v=hAhFCksQ ... re=related
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Zaključana tema