ДА НАМ ЈОШ ДУГО ДУГО ПОЖИВИ У ЗДРАВЉУ,СРЕЋИ,ВЕСЕЉУ И НАПРЕТКУ КАКО СЕБИ ТАКО И СВОЈИМ РОДИТЕЉИМА !

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Lujkice moja fala ti puuuuuno, puno ,puunolujka napisao:СРЕТАН РОЂЕНДАН КЋЕРИ ОД МИКАЉЕ, ЖЕЛИ МОЈА МАЛЕНКОСТ.
ДА НАМ ЈОШ ДУГО ДУГО ПОЖИВИ У ЗДРАВЉУ,СРЕЋИ,ВЕСЕЉУ И НАПРЕТКУ КАКО СЕБИ ТАКО И СВОЈИМ РОДИТЕЉИМА !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oprosti ako sam te uvredio, nije mi bila namera! Granitno srcelujka napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хунтићу, баш си ме расплакао, шмрц, шмрц, шмрц, зар ти мене није жао.
![]()
![]()
![]()
Од сада си ти Хунтић, то ти паше.
како имаш тврдо срце, од гранита. Пуко си ми начисто, гори си од мене, не разликујеш ствари , или невидиш добро.
Шмрц, Шмрц, Шмрц, ево ни ја сада невидим од суза, што ме извријеђа.
![]()
![]()
Јјјааа сссаам сссеее ммиииссслллииилллааа ооррааасссппооллооожжиитттии у ллоооввввууу.![]()
Verovatno te je smorila / uvredila ova cinjenica! JA lovim i krupnu i sitnu - pod uvjetom da je zdrava. Volim i ljisicehunter napisao:
Pritom, 'ebo te, pa ne udvaram ti se. JA sam ozenjen covek, a poslednja osoba kojoj bi se udvarao je osoba sa nickom Lujka. Dosta mi Lujki u zivotu!
hunter napisao:Verovatno te je smorila / uvredila ova cinjenica! JA lovim i krupnu i sitnu - pod uvjetom da je zdrava. Volim i ljisicehunter napisao:
Pritom, 'ebo te, pa ne udvaram ti se. JA sam ozenjen covek, a poslednja osoba kojoj bi se udvarao je osoba sa nickom Lujka. Dosta mi Lujki u zivotu!