Veća kilaža
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Veća kilaža
Koju bi hranu trebao da uzimam ako zelim povecati masu. Inace ne jedem malo ali tezina se nikako ne povecava. Ne bih zelio uzimati nikakve preparate ili slicno. 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobro ja da neko ima isti problem kao i ja! Svi samo pricaju o nekim dijetama i pitaju se kako da smrsaju!!!!
Prvo treba da uradis sve analize da se utvrdi da nemas gliste ili vec neke bakterije, pa ako je sve u redu, onda SAMO JEDI!!! STO CESCE TO BOLJE!!
NEMOJ DA IMAS MNOGO OBILNE OBROKE, A JEDI SVAKI PUT KAD TI SE UKAZE PRILIKA!!
Prvo treba da uradis sve analize da se utvrdi da nemas gliste ili vec neke bakterije, pa ako je sve u redu, onda SAMO JEDI!!! STO CESCE TO BOLJE!!

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 8:37 pm
E pa niste jedini s`tim problemom,imam ga i jamajja napisao:Dobro ja da neko ima isti problem kao i ja! Svi samo pricaju o nekim dijetama i pitaju se kako da smrsaju!!!!

Kako da jedem 5 puta dnevno kad nemam apetit?
...panta rei...
Evo preporuke od "iskusnog"...
Kako dobiti cak 25 kg u tezini :
Jedite sto kasnije uvece, poseta frizideru je veoma pozeljna posle ponoci. Nemojte da birate, ali najbolje je - sendvici sa kackavaljem, sunkom, margarinom, tartarom...a odozgo obavezno kecap, jer podize apetit do prozdrljivosti.
Ako volite spagete, debljanje je neizbezno...kao prilog napraviti sto bogatiji sos i - udrite. Kada ste siti, a ostalo vam je jos malo u serpi - cemu zaustavljanje, gre'ota je da se baci.
Neredovna ishrana je takodje vazna...i obavezno grickanje izmedju obroka.
Cokolada je zakon - jedite one sa lesnicima...i zaboga, ne zaustavljajte se na onoj od 100 grama.
Ako volite da odete u McDonald's, birajte ChickenMcNuggets (porcija od 9 komada) sa puno karija i uz to opletite jedan veliki pomfrit i BigMac....zalijte Coca-Colom.
A fizicka aktivnost ? Ma sta ce vam to, samo se dzabe umarate !
E, sad...ako mislite da se salim sa vama, prevarili ste se !
Takav je bio moj nacin ishrane od 1994 do januara ove godine. Vec nakon dve godine, sa 80 kg skocio sam na 105 (visina 192) !!!! I to sam bez problema "odrzavao" narednih 10 godina (prosle zime cak 110 kg).
Sada se zestoko kajem zbog toga !
Kada pogledam svoje fotke na kojima sam imao 80 kg, dodje mi da zaplacem.
A kilogrami se veoma tesko skidaju...
Kako dobiti cak 25 kg u tezini :
Jedite sto kasnije uvece, poseta frizideru je veoma pozeljna posle ponoci. Nemojte da birate, ali najbolje je - sendvici sa kackavaljem, sunkom, margarinom, tartarom...a odozgo obavezno kecap, jer podize apetit do prozdrljivosti.
Ako volite spagete, debljanje je neizbezno...kao prilog napraviti sto bogatiji sos i - udrite. Kada ste siti, a ostalo vam je jos malo u serpi - cemu zaustavljanje, gre'ota je da se baci.
Neredovna ishrana je takodje vazna...i obavezno grickanje izmedju obroka.
Cokolada je zakon - jedite one sa lesnicima...i zaboga, ne zaustavljajte se na onoj od 100 grama.
Ako volite da odete u McDonald's, birajte ChickenMcNuggets (porcija od 9 komada) sa puno karija i uz to opletite jedan veliki pomfrit i BigMac....zalijte Coca-Colom.
A fizicka aktivnost ? Ma sta ce vam to, samo se dzabe umarate !
E, sad...ako mislite da se salim sa vama, prevarili ste se !
Takav je bio moj nacin ishrane od 1994 do januara ove godine. Vec nakon dve godine, sa 80 kg skocio sam na 105 (visina 192) !!!! I to sam bez problema "odrzavao" narednih 10 godina (prosle zime cak 110 kg).
Sada se zestoko kajem zbog toga !
Kada pogledam svoje fotke na kojima sam imao 80 kg, dodje mi da zaplacem.
A kilogrami se veoma tesko skidaju...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Ijao ljudi, ja se ne bih usudila da jedem sve ovo sto i BlimBlim!!!!
Jel si davao skoro krv na analizu????!!! Kakav ti je holesterol i trigliceridi??!!
Funkcije jetre???
Bolje je onda biti mrsav nego deb'o sa ovakvim nacinom ishrane!!!
Blimblim, sorry, nista licno, ali ja se ne bih usudila. Pa tek celulit??!!!!!!!
Jel si davao skoro krv na analizu????!!! Kakav ti je holesterol i trigliceridi??!!
Funkcije jetre???
Bolje je onda biti mrsav nego deb'o sa ovakvim nacinom ishrane!!!
Blimblim, sorry, nista licno, ali ja se ne bih usudila. Pa tek celulit??!!!!!!!

Cao tuti.....
BlimBlim, reci da se salis...... ne za bonus kilazu, nego da to preporucujes ljudima?!!!
NEEEEEEEEEE, NIKAKO!!!
Kakav crni Mc Donalds?
Za sve koji su u dilemi kako se potpuno zdrav organizam unistava za samo 2 meseca redovne ishrane u Meku (ili slicnim menijem) neka pogledaju dokumentarac "Supersize me".
BlimBlim, je l' to ono: ko tebe hlebom ti njega kamenom? Cccc.
Pozdrav i prijatno,
jane_doe - apetitus
BlimBlim, reci da se salis...... ne za bonus kilazu, nego da to preporucujes ljudima?!!!
NEEEEEEEEEE, NIKAKO!!!
Kakav crni Mc Donalds?
Za sve koji su u dilemi kako se potpuno zdrav organizam unistava za samo 2 meseca redovne ishrane u Meku (ili slicnim menijem) neka pogledaju dokumentarac "Supersize me".
BlimBlim, je l' to ono: ko tebe hlebom ti njega kamenom? Cccc.

Pozdrav i prijatno,
jane_doe - apetitus
Hehe....nije nego - ko tebe hlebom, ti njega slaninomjane_doe napisao:BlimBlim, je l' to ono: ko tebe hlebom ti njega kamenom? Cccc.

Just kidding, naravno.
E, sad malo ozbiljnosti...ja sam iskreno, bez lazi napisao kako sam sebe godinama upropastavao. Najvise me je "udebljao" posao (veoma gadno rasporedjene smene, "sedeci" posao) i vec pomenuti obilni i neredovni obroci...
Jednom sam skidao kilazu (1998.), veoma uspesno, 12 izgubljenih kilograma, ali se to vratilo kada sam ponovo poceo "po starom".
Evo, u poslednjih mesec i po dana, od kada sam definitivno odlucio da moram da smrsam, 6 kilograma (za pocetak) se istopilo. Ali je tesko, tezak udar narocito na psihu, jer ne mozete da zamislite koliko je tesko sebe ubediti da se vise ne pretrpavate jelom (ovo se moze uporediti sa narkomanijom), nego da samo pojedete onoliko koliko je potrebno da ne gladujete.
Da ne pominjem onaj problem o kome sam pisao u jednoj temi i koji se drasticno pogorsao nakon sto sam poceo da drzim dijetu....a to je - opstipacija. Pa zamislite kakav je to atak na organizam - prvo se pretrpavati 12 godina, a onda naglo sve svesti na normalu.
Na svu srecu, situacija se prilicno poboljsala.
Zato, pazite kako se debljate...da posle odredjenog vremena mozak ne pocne da vam naredjuje: "jedi jos, sta si stao" u trenutku kada ste toliko siti da vam je muka. Posle cete tesko moci da se vratite na normalu. Verujte mi, veoma je tesko.
Hranite se zdravo i umereno i budite srecni sto niste debeli.
Moj najbolji ortak je imao isti problem (ako se to moze nazvati problemom)...on kad bi seo da jede, ta kolicina se cak i meni cinila previse...a imao je izvanrednu liniju, nikako da se udeblja. Tek posle nekoliko godina ga je "stiglo", i sad ima solidno parce sala na stomakuBUM napisao:ja imam apetit i jedem ali kile se ne stvaraju

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
za one koji jedu a ne goje se,mozda je ubrzan metabolizam...mozda treba odstraniti sve organske uzroke...
za one koji nemaju apetit toplo preporucujem,iz sopstvenog iskustva,kada sam imala smanjeni apetit,a i po preporuci lekara 3X1 tableticu Beviplexa.
takodje preporucujem i strpljenje,Beviplexu treba dati vremena da pocne da 'radi svoj posao'.
nekada se desava da kada se dosta jede,tezina stagnira po dva meseca a onda pocne naglo da raste.
dakle,samo napred.
druga je stvar sto cete se jednog dana kajati ,pa cete onda traziti nesto za mrsavljenje.
za one koji nemaju apetit toplo preporucujem,iz sopstvenog iskustva,kada sam imala smanjeni apetit,a i po preporuci lekara 3X1 tableticu Beviplexa.
takodje preporucujem i strpljenje,Beviplexu treba dati vremena da pocne da 'radi svoj posao'.
nekada se desava da kada se dosta jede,tezina stagnira po dva meseca a onda pocne naglo da raste.
dakle,samo napred.
druga je stvar sto cete se jednog dana kajati ,pa cete onda traziti nesto za mrsavljenje.