Veća kilaža

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Maja-jovana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 26, 2006 12:27 pm

Post od Maja-jovana »

Ne znam zasto svi forsirate beviplex,od njega mozete da dobijete mucninu na mlecne proizvode.Ja sam bila obolela od anoreksije i imla sam jako slab apetit,pa sam pila biljne sirupe i povecao mi se apetit.Pokusajte tako.
P.S.Biljana ne mogu nikako da udjem na tvoj sajt pise da nesto nisi dobro napisala.
Kiss :oops:
roseox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od roseox »

Alo, ljudi imam utisak da je ovaj forum kao nečije rame za plakanje.Svima nudim rešenje problema ali izgleda da više volite da se žalite nego da stvarno krenete u rešavanje.To ipak zahteva malo više angažovanja.Ništa nećete postići time što samo pišete o problemima ako nemate volje da ih rešite.
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

alo roseox.....
da, rame za plakanje, so what???????????????

a mesto za komercijalnu zloupotrebu sigurno nije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ili mozda jeste??????????????????????????

ljudima sa problemom se ne obraca sa "ALO"..... i ne manipulise se njima!!!!!! Slika Slika Slika

Slika ljudi (kojima treba rame za plakanje), jane_doe
iness
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2005 7:19 pm

Post od iness »

mucnina od beviplexa je vrlo retka kontraindikacija.

ja sam se (kao mrsavica) pijuci beviplex (3 puta po jedna tableta prvih 6 meseci,kasnije..dva puta po jedna tableta...ili cak dve tablete u jednom gutljaju),ugojila 11 kg za godinu dana.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

iness napisao:mucnina od beviplexa je vrlo retka kontraindikacija.

ja sam se (kao mrsavica) pijuci beviplex (3 puta po jedna tableta prvih 6 meseci,kasnije..dva puta po jedna tableta...ili cak dve tablete u jednom gutljaju),ugojila 11 kg za godinu dana.

Sta, pila si beviplex godinu dana bez prekida??!! :o :o :o
iness
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 03, 2005 7:19 pm

Post od iness »

ne,pila sam sa prekidima naravno ,ali uglavnom onako kako sam objasnila.

(preporuka lekara :wink: )
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

iness napisao:ne,pila sam sa prekidima naravno ,ali uglavnom onako kako sam objasnila.

(preporuka lekara :wink: )

A ha!! :wink: Ok. Jer znam da ne sme da se uzima preterano dugo bez prekida (a ne znam na koliko se pravi pauza)!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

A pivski kvasac,ipak beviplex(jesu vitamini ) ali je hemija-a ja sam tako skeptična na bilo koju vrstu lekova pa i vitamina.
Da, i pivski kvasac je odvratan ali ja sam ga na silu jela nekada zbog i kilaže i tena(kože) :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:A pivski kvasac,ipak beviplex(jesu vitamini ) ali je hemija-a ja sam tako skeptična na bilo koju vrstu lekova pa i vitamina.
Da, i pivski kvasac je odvratan ali ja sam ga na silu jela nekada zbog i kilaže i tena(kože) :wink:

:lol: :lol: :lol: ha ha ha,opet se ti i ja srecemo na temu tabletica!! :lol: :lol: :lol:

I ja jedem pivski kvasac (doduse ne redovno!! :oops: ), al ga jedem i sve pevam i pitam da li ima jos, samo da ne uzmem te malene braon.........pilulice!! :lol: :lol:

Pozdrav, Majja :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Grozim se lekova, da su svi ko ti i ja narko mafija bi propala i ai farmaceutska takodje :P
Pozdrav majjo :wink:
Jenny83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm

Post od Jenny83 »

Cao svima! Ja sam u pubertetu imala visak kilograma (na visinu od 173cm imala sam 62-64kg) i pokusavala sam sa svakakvim dijetama - bezuspesno!

Pre dve godine dozivela sam jako stresnu situaciju i naglo izgubila vise od 15kg. Ljudi nisu mogli da me prepoznaju.

Sada su se vec navikli na mene ovakvu, kilazu sam uspela da svedem na 52kg. Neki mi govore da super izgledam, a drugi me kritikuju da sam i dalje premrsava.

Ja bih volela da se ugojim do 55 kg, ali nikako ne mogu.

Imam jako slab metabolizam, ali i slab apetit.

Pokusavala sam sve i svasta: biomed 6, beviplex, jela na silu... ali uzalud.

Jel cuo neko mozda za neku zdravu dijetu za gojenje, kojom bih mogla povecati tezinu za 3-4 kg ili jel zna neko nekakav trik za povecanje apetita?

Napominjem da sam pokusavala i sa "bapskim" receptima tipa ujutru kasika meda za povecanje apetita, ali nista.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa probaj pivski kvasac,meni je nabio kilažu :wink:
Odgovori