Ne znam zasto svi forsirate beviplex,od njega mozete da dobijete mucninu na mlecne proizvode.Ja sam bila obolela od anoreksije i imla sam jako slab apetit,pa sam pila biljne sirupe i povecao mi se apetit.Pokusajte tako.
P.S.Biljana ne mogu nikako da udjem na tvoj sajt pise da nesto nisi dobro napisala.
Kiss
Alo, ljudi imam utisak da je ovaj forum kao nečije rame za plakanje.Svima nudim rešenje problema ali izgleda da više volite da se žalite nego da stvarno krenete u rešavanje.To ipak zahteva malo više angažovanja.Ništa nećete postići time što samo pišete o problemima ako nemate volje da ih rešite.
mucnina od beviplexa je vrlo retka kontraindikacija.
ja sam se (kao mrsavica) pijuci beviplex (3 puta po jedna tableta prvih 6 meseci,kasnije..dva puta po jedna tableta...ili cak dve tablete u jednom gutljaju),ugojila 11 kg za godinu dana.
iness napisao:mucnina od beviplexa je vrlo retka kontraindikacija.
ja sam se (kao mrsavica) pijuci beviplex (3 puta po jedna tableta prvih 6 meseci,kasnije..dva puta po jedna tableta...ili cak dve tablete u jednom gutljaju),ugojila 11 kg za godinu dana.
A pivski kvasac,ipak beviplex(jesu vitamini ) ali je hemija-a ja sam tako skeptična na bilo koju vrstu lekova pa i vitamina.
Da, i pivski kvasac je odvratan ali ja sam ga na silu jela nekada zbog i kilaže i tena(kože)
minjab napisao:A pivski kvasac,ipak beviplex(jesu vitamini ) ali je hemija-a ja sam tako skeptična na bilo koju vrstu lekova pa i vitamina.
Da, i pivski kvasac je odvratan ali ja sam ga na silu jela nekada zbog i kilaže i tena(kože)
ha ha ha,opet se ti i ja srecemo na temu tabletica!!
I ja jedem pivski kvasac (doduse ne redovno!! ), al ga jedem i sve pevam i pitam da li ima jos, samo da ne uzmem te malene braon.........pilulice!!
Cao svima! Ja sam u pubertetu imala visak kilograma (na visinu od 173cm imala sam 62-64kg) i pokusavala sam sa svakakvim dijetama - bezuspesno!
Pre dve godine dozivela sam jako stresnu situaciju i naglo izgubila vise od 15kg. Ljudi nisu mogli da me prepoznaju.
Sada su se vec navikli na mene ovakvu, kilazu sam uspela da svedem na 52kg. Neki mi govore da super izgledam, a drugi me kritikuju da sam i dalje premrsava.
Ja bih volela da se ugojim do 55 kg, ali nikako ne mogu.
Imam jako slab metabolizam, ali i slab apetit.
Pokusavala sam sve i svasta: biomed 6, beviplex, jela na silu... ali uzalud.
Jel cuo neko mozda za neku zdravu dijetu za gojenje, kojom bih mogla povecati tezinu za 3-4 kg ili jel zna neko nekakav trik za povecanje apetita?
Napominjem da sam pokusavala i sa "bapskim" receptima tipa ujutru kasika meda za povecanje apetita, ali nista.