DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Ledenice moja, ima ona stara poslovica posle kise dolazi sunce. Ti si tako dobra dusica da ce i tebi svanuti sunce. Drzi se hrabro,a kazi mi odakle si mislim da nisi iz Beograda ili mozda jesi. Ja sam direktna necu da zavlacim, ako mogu ikako da ti pomognem posalji mi pp i nemoj se ustrucavati. I ja sam bila u tvojoj situaciji i potpuno te razumem. Glavu gore i javi se :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

E pa sada vidim ti si iz Beograda, koji deo? :lol:
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ledenica »

E drage moje evo i ja da vam se javim. Ja tek sad vidim koliko sam se raspisala sinoc :-?
Danas popila svojih 22 crnica i to sam 3 puta brojala, jer nisam bila sigurna da ima 22 nego ili manje ili vise :D Eto poblesawila sam skroz :)
Bolje sam malo. Za sad nemam temperaturu, i glava me malo popustila, ali grlo drzi svoju igru i tako... Bila na faxu. Sad zavrsila drugarici seminarski na englesom... i tako :)

Sad cu malo da ucim za sebe :)

E mikalja nije mi jos stigao mail... jesi dobro otkucala... aj poslacu ti ja jos jednom moj, za slucaj da sam pogrijesila :D

Grazzo jesam iz bg-a, mada sam crnogorka :D Ustvari sam rodjena u bgu i zivim ovdje vec 12 godina, u prekidima :) A trenutno sam na Autokomandi :) Ftoo? :) Oces da me spiJuniras? :)

I tak... Idem da ucim. Da ne prawim weliki racun za telefon :(
Pa pa :)
ledenica
Stalni član
Stalni  član

Post od ledenica »

E ja napisala dobro mail... ne znam zasto nije jos stiglo :(

P.S. da ne kucam 100 postova :D
Owo za strajk gladju zbog bankrota... U ja navikla tako :) :cry:

jos kad sam planirala da dodjem, znala sam da necu zivjeti bas najbolje. ali ja sam dosla sa ciljem da zavrsim fax, pa makar gladovala ne znam koliko... tako da se ja mnogo ne cimam oko toga. bitno mi je samo da zavrsim fax :) a svakako nismo nesto finansijski najbolje, pa grabim kad god mogu da radim nesto, a da ne remetim fax... i tako.
dosta o mojoj zivotnoj prici, necu da smaram. jub vas i idem da ucim :) CMOOOK! :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pa bem mu misha :( .Ja sam poslala jutros bwe ,i nije mi povratni bio kao neispravan e-mail ili billo shto?Mislim ?Neznam shta je to?Mozda je crnogorski e-mail pa pospor :lol: .Malo se zekim dushitze to za lenju poshtu.Ako je adresa bila dobra moralo je stitzi? :oops: .Drago mi je da ti je malo bolje,a sreco moja faks smo zavrshavali svi, skoro , raduckajuci uz put.Veruj da oni' koima je fax pored doopeta ,da ga retko zavrshe .Jer im je sve teshko.A nemoj da gladujesh mila .Pa ljudi smo delit cemo bem mu misha :oops: .Jest da danas ljudstvo izumire ali nije bash tako 100%.Chutcemo se milice moja.Ja cu ti poslati opet ono na istu adresu ,mislim nije mi teshko.A ako ti treba neshto javi se .Sve ,sve ali gladovati nesmesh :evil: .Ipak srecko nasha ti si josh uvek dete.Imat cesh kad se nervirati i muchiti i zashto 100 fakulteta da se zavrshi .U ovakvim uslovima i ovakvoj "zemlji"muke ce biti TEK!Daj Boze da nebude.I da bude sveeee kao u bajci . :-?
Chujemo se sreckice ..Samo ti uchi pametnice nasha .Da budesh svoj chovek od srca ti zelim :)
ledenica
Stalni član
Stalni  član

Post od ledenica »

Joj ja sad popila neke kapi sa propolisom, a to treba da se razblazi u vodu ili caj, ali na nisam htjela da pokvarim ukus caju, jer su kapi gorke, i onda popila onako... JAo kako sam se imala ugusiti kad me je zveknulo po grlu :( Al ziva sam! :D Malo kasljuckam i tako :D
Ucila, al mnogo informacija odjednom, pa reko da domorim da odgledam film, i da wam se jawim :) Posto ja kad krenem da ucim, ja znam po 6 sati da sjedim za knjigom i da ne dignem glawu... :) :D

Stigo mi mail! SUuuuuuuuuper je slika! hehehehehehehehe!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ma bit ce tebi bolje! :)
Znachi stiglo je?Eno videla si kako se vagaju zene i posle srecne :D :D :D :D .Dobra im fora hhhhhheehehheh :lol: :lol: :lol: .Idem i ja malo se pracaknem i gledam neshto na TV-u pa se chujemo .Laq notz
Ljubac i lepo pavkajte :D :D :D
simunovz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 7:04 pm

Post od simunovz »

Ma danas peto zrnce, a sutra sesto :lol: :lol:
Meni je ok i necu da odustanem.

P.S. Nisam bas tip koji vezba ali sam koji puno hoda otprilike oko sat dnevno, vise manje pa i na odbojku jednom nedeljno dva sata i tako.

Ljubim vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

simunovz napisao:Ma danas peto zrnce, a sutra sesto :lol: :lol:
Meni je ok i necu da odustanem.

P.S. Nisam bas tip koji vezba ali sam koji puno hoda otprilike oko sat dnevno, vise manje pa i na odbojku jednom nedeljno dva sata i tako.

Ljubim vas
Superishka i hodanje je vezba i te koja? :o .Samo ti shtrapac .Ja i kad lezim ili jedem rachunam u vezbanje :wink: .
Ljubim Vas kosoOke moje ,i lepo mi lalkajte kad odete na lalanje? :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ledenice draga necu da te spijuniram, ali obecaj ako ti nesto treba da ces se javiti. Vazi? Nemoj da se mucis molim te, za to uvek ima vremena. Ajde ljubim te i lepo spavaj :lol:
simunovz
Novi član
Novi član

Post od simunovz »

Laku noc i lepo pavajte, tipove sanjajte

ps rudicu se da budem cesca :D
simunovz
Novi član
Novi član

Post od simunovz »

Ljubim vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

simunovz napisao:Laku noc i lepo pavajte, tipove sanjajte

ps rudicu se da budem cesca :D
Ma to nam je samo i ostalo! Samo da saaaaanjamo :( i da se seeecaaamo !Zato Vi mladji troshite se i troshite ih shto vishe :D :D .Kaze jedna moja prijateljica :Eh koja sam ja budala bila?Ceo zivot je shtedela i sedela na njoj .Retko kom davala. :( A ona se debljala i tovila i tovila i matorila! A sad je nudim i niko je netze .I na tacnu da je serviram i ukrasim kao najlepshi cvet da je upakujem ?NE VREDI MI :cry: !Zato Vi mlade PAMET U GLAVU !Zivot je jedan a prodje kao tren.Kao da udjesh u jednu prostoriju, sa dvoje vrata .Udjesh na jedna vrata i odma prodjesh i izadjesh kroz druga vrata vani ,okrenesh se i vidish da je to u stvari tvoj zivot toliko trajao :-? .Zato zivite ga kvalitetno i uzivajte u njemu ,radujte se svakom danu .I ne umivajte se sa :cry: nego sa :D :D :D .Mnogo je lepshe sa :D to vashe mlado litze ,drage nashe devojchitze :wink:
Laka vam notz bila
Neka Vas Andjeli chuvaju od svakoga zla....
Voli Vas vasha JA! :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dej ste? :D Popih ja jutros 42 zrna i vec kolichinski Bogami,dobar doruchkitz :lol: :lol: Ljubim Vas spavalitze moje samo Vi lalkajte :D .I ja bi da sam mogla?Ali nisam neshto poesbno jutros :( sve me zivo boli .Tako da nespavam josh od 5h jutros.Duva ova vetrina ,lupa drnda a chovek kad nije dobro sve mu smeta.Cmokim Vass kosoOke moje :lol: :lol: :lol:
Milann
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 1:01 am

Post od Milann »

Devojka je skinula 25kg i nakon četiri godine nije vratila ništa. Izgleda fantastično.
A jel jela samo zrna pirinca?
Salu na stranu, prosto mi je neverovatno da je ova tema dogurala do 50+ strana !
Inace, pirinac(integralni) jedem svakodnevno, naravno kuvani i u kombinaciji sa ostalim zitaricama.
Zaključana tema