DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Ledenice moja, ima ona stara poslovica posle kise dolazi sunce. Ti si tako dobra dusica da ce i tebi svanuti sunce. Drzi se hrabro,a kazi mi odakle si mislim da nisi iz Beograda ili mozda jesi. Ja sam direktna necu da zavlacim, ako mogu ikako da ti pomognem posalji mi pp i nemoj se ustrucavati. I ja sam bila u tvojoj situaciji i potpuno te razumem. Glavu gore i javi se 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E drage moje evo i ja da vam se javim. Ja tek sad vidim koliko sam se raspisala sinoc
Danas popila svojih 22 crnica i to sam 3 puta brojala, jer nisam bila sigurna da ima 22 nego ili manje ili vise
Eto poblesawila sam skroz 
Bolje sam malo. Za sad nemam temperaturu, i glava me malo popustila, ali grlo drzi svoju igru i tako... Bila na faxu. Sad zavrsila drugarici seminarski na englesom... i tako
Sad cu malo da ucim za sebe
E mikalja nije mi jos stigao mail... jesi dobro otkucala... aj poslacu ti ja jos jednom moj, za slucaj da sam pogrijesila
Grazzo jesam iz bg-a, mada sam crnogorka
Ustvari sam rodjena u bgu i zivim ovdje vec 12 godina, u prekidima
A trenutno sam na Autokomandi
Ftoo?
Oces da me spiJuniras? 
I tak... Idem da ucim. Da ne prawim weliki racun za telefon
Pa pa

Danas popila svojih 22 crnica i to sam 3 puta brojala, jer nisam bila sigurna da ima 22 nego ili manje ili vise

Bolje sam malo. Za sad nemam temperaturu, i glava me malo popustila, ali grlo drzi svoju igru i tako... Bila na faxu. Sad zavrsila drugarici seminarski na englesom... i tako

Sad cu malo da ucim za sebe

E mikalja nije mi jos stigao mail... jesi dobro otkucala... aj poslacu ti ja jos jednom moj, za slucaj da sam pogrijesila

Grazzo jesam iz bg-a, mada sam crnogorka

I tak... Idem da ucim. Da ne prawim weliki racun za telefon

Pa pa

-
- Stalni član
E ja napisala dobro mail... ne znam zasto nije jos stiglo 
P.S. da ne kucam 100 postova
Owo za strajk gladju zbog bankrota... U ja navikla tako
jos kad sam planirala da dodjem, znala sam da necu zivjeti bas najbolje. ali ja sam dosla sa ciljem da zavrsim fax, pa makar gladovala ne znam koliko... tako da se ja mnogo ne cimam oko toga. bitno mi je samo da zavrsim fax
a svakako nismo nesto finansijski najbolje, pa grabim kad god mogu da radim nesto, a da ne remetim fax... i tako.
dosta o mojoj zivotnoj prici, necu da smaram. jub vas i idem da ucim
CMOOOK! 

P.S. da ne kucam 100 postova

Owo za strajk gladju zbog bankrota... U ja navikla tako

jos kad sam planirala da dodjem, znala sam da necu zivjeti bas najbolje. ali ja sam dosla sa ciljem da zavrsim fax, pa makar gladovala ne znam koliko... tako da se ja mnogo ne cimam oko toga. bitno mi je samo da zavrsim fax

dosta o mojoj zivotnoj prici, necu da smaram. jub vas i idem da ucim

- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Pa bem mu misha
.Ja sam poslala jutros bwe ,i nije mi povratni bio kao neispravan e-mail ili billo shto?Mislim ?Neznam shta je to?Mozda je crnogorski e-mail pa pospor
.Malo se zekim dushitze to za lenju poshtu.Ako je adresa bila dobra moralo je stitzi?
.Drago mi je da ti je malo bolje,a sreco moja faks smo zavrshavali svi, skoro , raduckajuci uz put.Veruj da oni' koima je fax pored doopeta ,da ga retko zavrshe .Jer im je sve teshko.A nemoj da gladujesh mila .Pa ljudi smo delit cemo bem mu misha
.Jest da danas ljudstvo izumire ali nije bash tako 100%.Chutcemo se milice moja.Ja cu ti poslati opet ono na istu adresu ,mislim nije mi teshko.A ako ti treba neshto javi se .Sve ,sve ali gladovati nesmesh
.Ipak srecko nasha ti si josh uvek dete.Imat cesh kad se nervirati i muchiti i zashto 100 fakulteta da se zavrshi .U ovakvim uslovima i ovakvoj "zemlji"muke ce biti TEK!Daj Boze da nebude.I da bude sveeee kao u bajci .
Chujemo se sreckice ..Samo ti uchi pametnice nasha .Da budesh svoj chovek od srca ti zelim

Chujemo se sreckice ..Samo ti uchi pametnice nasha .Da budesh svoj chovek od srca ti zelim

-
- Stalni član
Joj ja sad popila neke kapi sa propolisom, a to treba da se razblazi u vodu ili caj, ali na nisam htjela da pokvarim ukus caju, jer su kapi gorke, i onda popila onako... JAo kako sam se imala ugusiti kad me je zveknulo po grlu
Al ziva sam!
Malo kasljuckam i tako 
Ucila, al mnogo informacija odjednom, pa reko da domorim da odgledam film, i da wam se jawim
Posto ja kad krenem da ucim, ja znam po 6 sati da sjedim za knjigom i da ne dignem glawu...

Stigo mi mail! SUuuuuuuuuper je slika! hehehehehehehehe!!!

Ucila, al mnogo informacija odjednom, pa reko da domorim da odgledam film, i da wam se jawim

Stigo mi mail! SUuuuuuuuuper je slika! hehehehehehehehe!!!

- mikalja
- Stalni član
Superishka i hodanje je vezba i te koja?simunovz napisao:Ma danas peto zrnce, a sutra sesto![]()
![]()
Meni je ok i necu da odustanem.
P.S. Nisam bas tip koji vezba ali sam koji puno hoda otprilike oko sat dnevno, vise manje pa i na odbojku jednom nedeljno dva sata i tako.
Ljubim vas

Ljubim Vas kosoOke moje ,i lepo mi lalkajte kad odete na lalanje?

- mikalja
- Stalni član
Ma to nam je samo i ostalo! Samo da saaaaanjamosimunovz napisao:Laku noc i lepo pavajte, tipove sanjajte
ps rudicu se da budem cesca

Laka vam notz bila
Neka Vas Andjeli chuvaju od svakoga zla....
Voli Vas vasha JA!

- mikalja
- Stalni član
Dej ste?
Popih ja jutros 42 zrna i vec kolichinski Bogami,dobar doruchkitz
Ljubim Vas spavalitze moje samo Vi lalkajte
.I ja bi da sam mogla?Ali nisam neshto poesbno jutros
sve me zivo boli .Tako da nespavam josh od 5h jutros.Duva ova vetrina ,lupa drnda a chovek kad nije dobro sve mu smeta.Cmokim Vass kosoOke moje