Nisam opasnica ,samo volim da se igram s`jajima .A grazza Bogami i tebi se brchici smeju na jajca .rami ja hapy?A grazza se ladi sa lego kockicama .Samo znaju se one i zapaliti ne stavljaj ih graza izmedju nogu dok vezbash .Da ne bude pozara u shumitzi .rami jesil smrshala lutko ?Mene svi pitaju ?Polako ljudi moji
Cmokara za sve Vas Idem brojiti rizu uh 38 zrna ima da brojim 100x .Samo mi ispadaju lepe se za prste kao da sam madjionichar
grazza napisao:Mikalja najvise volim jaja sa kobasicom izmedju, ali zabranila mi teta sa intolerancije i jaja i kobasicu
HaHaHa luditze moja .Meni su isto zabranili kobaju a tako je vooolemm,jaje smem ali bareno ili ti skuvano .Pa besh zivot bez kobasica a skuvanim jajima
A simunovz i ljudska jaja nekad znaju biti kao zivotinjska .Sretzno ti prvo zrnce
U sho grmi misha mu .Idem zabiti glavu pod jastuk a dupe izbacim vani.Vazno samo da shto manje chujem jao ovo "vreme" polomo nas u pm
Bezim cmokitjak
grazza napisao:ovde isto nevreme. ja zatvorila i prozore i vrata i nalozila kamin i pecem kestenje i kukuruz
Mmmmmmmmm kukuruz .Ma i ja sam ,zima bote vishe i vreme i sve .Kamin ja lozim samo kad je bash zima ,ono praznicima jer tad stavimo panjine unutra a moze stati u njega pola metra drva jbt.Tad stavim i krompira u zar i roshtilj i svashta neshto.Ovako grejanje na plin i dobro.laq notz Mile moje
ja reko da wam se jawim da ne mislite da sam was zabotavila
juce ja popila swojih 18 zrncica i tako...
sto se mrsanja tice ne prijmecujem nista, a nemam wagu tako da nemam pojma dal ima icega...
manje jedem, ali owo za slatko... u i meni je bio period da mi se jede samo slatko
odoh sad spawati. Sjutra me ceka 19 zrncica
jub za sve!
Pozdrav lepe moje .Jutros sam popila 38 zrna .rami dushitze moja,bitno je da se ti osecash dobro i prijatno.A ici ce i kilice videt cesh.Ja sam grozna danas .Lepe moje sve me zivo boli.Od kostiju do koze.Jedva kuckam verujte mi.Ali reko da Vam se javim i da Vam poshaljem jeedan veeliki pojubac.ledenice moja ,bolje da nemash vagu .Polako kad se budesh osetila potrebu i vidno bude za oko tad cesh se vagati.Meni cera poslala slichicu kako se treba vagati?Zao mi shto Vam ne mogu pokazati?Ali karikatura je i tipa ono,zena lezi a digla noge u vis i na noge stavila vagu i tako se meri .grazza cmokim te mila moja .Idem prileci bash sam kao proliv .Caos, pishemo se i chuvajte mi se cmokk.......