I još nešto, i ja sam ranije pila strašno mnogo koka kole, ali sam prestala pre par meseci. Ona ne samo što je kalorična, nego je pogubna za ceo digestivni sistem. Znači od nje, dokazano, strada pankreas, jetra, želudac, a da ne govorim šta dodatno šećer uradi.
Meni ovo ne smanjuje apetit. Mozda zato sto mi je tek 15-to zrno.
Recimo kad imam dve pogacice, ja pojedem jednu i zasitim se, ali moram i drugu.. e tad se vec prejedem.. Oci su mi gladne. Ne mogu da se kontrolisem...
Ovo za crni pirinac mi nije bas jasno. Mislite li na integralni? ja kada kuvam integralni kuvam ga u ekspres loncu, znaci teze bubri. Mozda ima logike uz coca colu posto ona razara. Nisam sigurna da li smemo uzimati integralni da ne napravimo zbrku u stomaku. Ja sam poslusala Kzoju i krenula sa obicnim pirincem, ako neko ima iskustva sa drugim pirincem molim objasnjenje. Meni danas prvi dan 1 pirinac. Cmokic za nove i stare.
Zdravo cure.Baš ste me zaiteresovale sa ovu dijetu.Ja sam je i ranije čula,ali nisam znala nekog koji je držao.Evo i ja vam se priklučujem od sutra i javljam rezultate.Samo sam u nedoumici dali da počnem sa bjelim ili integralnim pirinač. Vama želim veliki uspeh .Pozz!
Pa,tek sad vidim ove vaše poruke kako me ne obavještavaju na mail?Ja mislila vas baš briga i ja mioslim da je bolji crni logično mi ima opnu,vlakna,šta znam...i ja krećem od sutra a koka-kola je samoubistvo,bolje piti đus ako se ne može baš ništa jesti mada je to meni "da se ništa ne može jesti"bajka nad bajkama...
leajjjjjjjjjjjjj, pa ti uzimas integralni, sto ne prijavljujes? a jel ima veze ja uzela danas obicni da sutra krenem sa integralnim? Kzoja, sta ti kazes, ti si nam usadila buvu hehe
grazza,đipali se i ja i komp!Treslo bašššš!!!!Pa,ja od sutra na rižu,od lanenog sjemena celulit dobije nervni slom pa ću i to i razdvajaću hranu kao što i kzoja planira na fazon un dijete ali ne striktno+nera svaki 4.dan.Doduše,kod mene u gradu nema nere već samo javorov sirup ali to je to i pola litra kod nas 9 evra.To u Srbiji mnogo skupo.I zna li neko kako da budem obavještena o porukama da vas ne tražim po forumu? Inače,već mi je fino sa vama
grazza napisao:leajjjjjjjjjjjjj, pa ti uzimas integralni, sto ne prijavljujes? a jel ima veze ja uzela danas obicni da sutra krenem sa integralnim? Kzoja, sta ti kazes, ti si nam usadila buvu hehe
Ja uzimam beli, ali razmišljam da pređem na intergralni. Verovatno ću brzo osetiti ako ima razlike pošto sam na 43.zrnu. Videću.
malo pre sam izracunala da u toku ovog uzmanja pirinca pojedemo tacno 10.000 zrna! zamislite!
vjera... pa nismo toliko napredni. jedini nacin je da ulazis s vremena na vreme, a ako ti stranica stoji onda je refreshuj cesce. za sada koliko znam nema tog sto bi ti htela hehe
ili administratore gresim? (odgovori nam ako citas)
leajj grazza svejedno vam hvala.Onda se nemojte ljutiti ako mi nekada budu kasnili odgovori,ne mogu upadati svakih 10 minuta ovde.Ali kad upadnem neću se gasiti