Dobro Jutro .14 popih jutros uhm josh 13 dobro je da sutra nije i petak !Pozdravljam sve pa se pishemo posle!Ujutru obaveza milion Poz za jesy ,znachi videla je postove?Poz za Snsaru ma ja se zekim i bolje bi ti bio nick SanSara !Jer nasha lepojka izgleda cheka dragog da je uspavljuje Simonche maliska bubim te ,sanyalicu isto martat i sve lepojke nashe !Pozdrav i posle se pishemo
Sitno shecerko moj Sedoh da se odmorim ,radim vezbitze dusha mi u nosu !Pukla ti je mika tvoja kao lubenica kad ispadne iz ruke na beton! Idem da izbrojim ovih 13 za sutra ujutru dok odmaram se za sledecu vezbu!Ljub te milo moje i tebe i onu pilad nashu ,shta li sad rade? mogu samo zamisliti kako ona maja pravi pichvajz !A simonche sad vezba repertoar za nastup !Ma bezim Ljub Vas!
snsara napisao:miko snsara je skracenica prvo slovo je inicijal devojackog prezimena, n je inicijal udatog prezimena a sara je moje pravo ime al san stvarno zeli sara. Sutra idemo u savetovaliste i dobijamo vakcinu
A danas se bockamo ZLATO MOJE Otkinut cu im ruku ,budu li joj grubo dali botzu Bubni mi je da plodje da ne boji Cmokaaja i to u goozoo
Militze moja Jesi li upala i ti malo ?Bubim te i tebe i dechitzu
A shta Djolja viche !?Videla sam ja upecala je ona Zeljana70 i ushla tamo kaze joj da vidi shta ona radi?Kao da zavodi harriya a on moze sin da joj bude kaze ! Da, da videla sam ja ono odmah jer bas sam sela pre minut dva
Ma maliska Ja zatezem goozoo a ona spala i zategla mi se koza oko ochiju haahah Sad sam kao Japanka !Ja mislila od RIZE ?Ma jok ono doope preteglo i zateglo mi kozu oko ochiju ,samo se plashim da ce mi si*e doci na vrh chela?
Ljudi moji ovo je ludnica !Na temi Sta jedete Boze moj Ovde" zavode zene" klince da,da zeljana to vidi i skrece nam paznju
Hgtyd vckjfs Dj.Olivera bi piletine haha