DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

:D Ajmo brojanje!!!!! :D
Dobro jutrrroooo!!!! Ustajanje!!!! :D
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za sve damitze!Jutros sam popila 13 zrna!Josh 12 i bye :) !Celu noc nisam spavala :( !Nikakva sam Vam!Posle cu uci da vidim postove i ima li koga?Kako mi je Simonche proshla na vakcini?I td :-? Ljub Vas sve redom !Pozdrav za SVE!!!!! :wink:
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

POZZZ za sve! Sta je Miko sto si nam kljekava, kao da te voz pregazio :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ej devojchitze :o gde ste bwe?Shta nam je sa snsarom?Da li je Simonche primila vakcinu :roll: ?Ajde raport minut jedan lenjivitze jedne!Ne morate pet sati biti samo ispishite,bash me za maljeno dusha boli a za Vas pichokare briga me kad ste takve, znam da se u zurbi ali bre dve rechi samo primila je vakcinu ,dobro je i ok pichi :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

NIKO nema :o ?ODOH I JA :) I samo li Vas vidim tu nocas pichokare jedne?Vilenite nocu huh :roll: :wink:
___________Pozdravche za sveee :)
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Koja će od vas pirinčara da mi objasni u čemu je fora sa tim pirinčom? Moj kolega je počeo dijetu od 1-30 pa onda 30-1 zrna . Koji pirinač koristite -integralni ili obični? Kiss do sutra!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

JuhUUU ja jutros popih 12 zrna JOSH 11 samo neznam koja jedinica ide prvo?I kako da popijem tih jedanaest? AAAAA setila sam se SLOVIMA CU ISPISATI NA KUTIJICI!STAVIM 11 KUTIJITZA :roll: HM Ali opet na koju prvo da stavim J :wink: Pozdrav za sve moje damitze !Dizte se!Ja sam nekako odradila jedne vezbe i pochela nordijatz da muchim i sishla :( !Odmor ni on mi se neda JAHATI :P !Kazi silazi matora kao da je chovek a ne paciklo :wink: :) Ljub vas pa se pishemo popodne ako bude neta?Kazu bit ce neki vrag :oops: NAAAAPADAJU HAKERI NA NASSSSS :cry: ...
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Miko, ti patis od manije gonjenja :D
Otkud smeju hakeri na alapache??? :wink:
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Miko, ti patis od manije gonjenja :D
Otkud smeju hakeri na alapache??? :wink:
Pa jbg napali su celu Srbiju chak i pravoslane crkve shto nebi i nas ?Pratish li ti politiku :o
Ja sam u toku ,moj cojek mi tako reko da pratim i ja pratim to :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dj.Olivera napisao:Koja će od vas pirinčara da mi objasni u čemu je fora sa tim pirinčom? Moj kolega je počeo dijetu od 1-30 pa onda 30-1 zrna . Koji pirinač koristite -integralni ili obični? Kiss do sutra!
Obichni !Ali nije fora u pirinchu nego o fizichkoj aktivnosti shto vishe shetanja,vezbanja i korigovanja hrane.Shto manje testenine i td i td!Prochitaj malo postove izvini preko 50x sam objasnjavala ,kao papagaj sam!I pije se od 1-100 i nazad od 100-1!A ne 30 :roll: pozzz
Ja sam vec izgurala od 1-100 i od 100-11!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mikalja napisao:
snsara napisao:Miko sta ti bi posle onog silnog trckitisa na pocetku? Jel su ti ono krenule kile dole? Ja sam toliko vec premorena da ocas posla stvari zaboravim, a i ne stizem na vagu .... sto je mozda bolje da se ne obeshrabrim .... :wink: :wink: :wink: :D
Srecko moj ja vec dosadi ovom narodu sa svoim ponavljanjem !Memi si kilie krenule tek nakon 40-og zrna tj 40-og dana!Tad sam se izmerila i pre sam se merila ali nisam se ni nadala nit gubila kilazu!E nakon 40-og dana prvo sam izgubila oko 2 i po kg pa zatim josh 3 i tako je bash krenulo.Jer kod mene je kao ono globalno otopljavanje :lol: !Teshko je bilo krenuti krmachi da se topi salo (mast) ali kad je krenulo ide :wink: Dobro si me podsetila jutros sam se vagala :o i ukupno 18 kg manje VEROVALI ili Ne!E sad pisati necu vishe,da to nije samo od rize.I da se ne ponavljam mrzi me a i chitali ste 100x.
Mogu Vam reci da sam se bash obradovala !Juche svrate kod nas prijatelji iz
Bora i prijateljica gleda u mene kao u chudo :o :o :o ,a meni i muzu chudno shta joj je?Jer ono shto ti je non stop pred ochima i nevidish dobro!Pita me ona ?Izvini da te pitam?Shta je sa tobom :-? je li ti dobro?Reko shta ce biti?Kaze Nisam te videla godinu dana ti si se prepolovila i ona :( , a ja od uva do uva :D :D :D :D !Reko, zar se toliko primeti da sam smrshala?I kazem joj za rizu
i za sve shta sam radila da smrsham.I kaze ?A i si toooooo htela ?Idi u vraga uplashila si me :-? !Jer je znala DA JA JAKO TESHKO MRSHAM A ZARKO SAM ZELELA!
Pa 18 kg i nije malo zar ne?Jeste da je oko 6 meseci i obaveze su to i odricanja!Ali MISLIM da se nece vratiti kilogrami !NEDAM IM NAZAJ :evil: :wink:
I ona sede za komp i iskuca sve kako i sta se pije.Kako sam i koliko vezbala/shta i koliko sam jela i posalje sebi sama mejl .I kaze: E SAD dok dodjem izshprintam i nalepim ispred ogledala i od ujutru na Svvetog Iliju krecem u akciju :D !Ocu i ja tako da budem !Muz joj kaze ,moze samo moje portzije nedam da se smanjuju ,a on mrshav :D a ona ima oko 120 kg.Jutros me zove.Kaze ,popila sam prvo zrno i trchala je oko 30 min ,nije mogla vishe :oops: pa ce vezbe popodne josh,za pocetak dosta.Kaze proju nemasnu za dorucak i kiselu vodu samo uzela hehe.Ljub te ,pishemo se :wink:
_______Pozdrav za sve damitze :wink:
Evo samo jedan post ...........
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:
Dj.Olivera napisao:Koja će od vas pirinčara da mi objasni u čemu je fora sa tim pirinčom? Moj kolega je počeo dijetu od 1-30 pa onda 30-1 zrna . Koji pirinač koristite -integralni ili obični? Kiss do sutra!
Obichni !Ali nije fora u pirinchu nego o fizichkoj aktivnosti shto vishe shetanja,vezbanja i korigovanja hrane.Shto manje testenine i td i td!Prochitaj malo postove izvini preko 50x sam objasnjavala ,kao papagaj sam!I pije se od 1-100 i nazad od 100-1!A ne 30 :roll: pozzz
Ja sam vec izgurala od 1-100 i od 100-11!
Samo još 11? Svaka čast! Ja to ne mogu, mrzi me da brojim. U svakon slučaju hvala ti za objašnjenje ( papagaju). EEEEE a sada idem na drugu temu da te malo napadam jer vidim da si me malo zekila "tamo negde"! :wink: :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ja bezim NEVREME kuku :cry: GRRRMI PADA :-?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Shta te mrzi da brojish lebati :o Nishta te ne kontam !Nije to brojanje zrna samo :-? hm
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laku noc svima ,ako ikog ima?
_______Pozdrav dame bile s`nekim ili same? :wink:
Zaključana tema