Dobro jutrrroooo!!!! Ustajanje!!!!
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
 - Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
 - Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ej devojchitze  
 gde ste bwe?Shta nam je sa snsarom?Da li je Simonche primila vakcinu  
 ?Ajde raport minut jedan lenjivitze jedne!Ne morate pet sati biti samo ispishite,bash me za maljeno dusha boli a za Vas pichokare  briga me kad ste takve, znam da se u zurbi ali bre dve rechi samo primila je vakcinu ,dobro je i ok pichi 

- Dj.Olivera
 - Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

- mikalja
 - Stalni član

JuhUUU ja jutros popih 12 zrna JOSH 11 samo neznam koja jedinica ide prvo?I kako da popijem tih jedanaest? AAAAA setila sam se SLOVIMA CU ISPISATI NA KUTIJICI!STAVIM 11 KUTIJITZA  
 HM Ali opet na koju prvo da stavim J 
 Pozdrav za sve moje damitze !Dizte se!Ja sam nekako odradila jedne vezbe i pochela nordijatz da muchim i sishla  
 !Odmor ni on mi se neda JAHATI  
 !Kazi silazi matora kao da je chovek a ne paciklo  

Ljub vas pa se pishemo popodne ako bude neta?Kazu bit ce neki vrag  
 NAAAAPADAJU HAKERI NA NASSSSS 
 ...

- mikalja
 - Stalni član

Obichni !Ali nije fora u pirinchu nego o fizichkoj aktivnosti shto vishe shetanja,vezbanja i korigovanja hrane.Shto manje testenine i td i td!Prochitaj malo postove izvini preko 50x sam objasnjavala ,kao papagaj sam!I pije se od 1-100 i nazad od 100-1!A ne 30Dj.Olivera napisao:Koja će od vas pirinčara da mi objasni u čemu je fora sa tim pirinčom? Moj kolega je počeo dijetu od 1-30 pa onda 30-1 zrna . Koji pirinač koristite -integralni ili obični? Kiss do sutra!
Ja sam vec izgurala od 1-100 i od 100-11!
- mikalja
 - Stalni član

Evo samo jedan post ...........mikalja napisao:Srecko moj ja vec dosadi ovom narodu sa svoim ponavljanjem !Memi si kilie krenule tek nakon 40-og zrna tj 40-og dana!Tad sam se izmerila i pre sam se merila ali nisam se ni nadala nit gubila kilazu!E nakon 40-og dana prvo sam izgubila oko 2 i po kg pa zatim josh 3 i tako je bash krenulo.Jer kod mene je kao ono globalno otopljavanjesnsara napisao:Miko sta ti bi posle onog silnog trckitisa na pocetku? Jel su ti ono krenule kile dole? Ja sam toliko vec premorena da ocas posla stvari zaboravim, a i ne stizem na vagu .... sto je mozda bolje da se ne obeshrabrim ....![]()
![]()
![]()
!Teshko je bilo krenuti krmachi da se topi salo (mast) ali kad je krenulo ide
Dobro si me podsetila jutros sam se vagala
i ukupno 18 kg manje VEROVALI ili Ne!E sad pisati necu vishe,da to nije samo od rize.I da se ne ponavljam mrzi me a i chitali ste 100x.
Mogu Vam reci da sam se bash obradovala !Juche svrate kod nas prijatelji iz
Bora i prijateljica gleda u mene kao u chudo![]()
![]()
,a meni i muzu chudno shta joj je?Jer ono shto ti je non stop pred ochima i nevidish dobro!Pita me ona ?Izvini da te pitam?Shta je sa tobom
je li ti dobro?Reko shta ce biti?Kaze Nisam te videla godinu dana ti si se prepolovila i ona
, a ja od uva do uva
![]()
![]()
![]()
!Reko, zar se toliko primeti da sam smrshala?I kazem joj za rizu
i za sve shta sam radila da smrsham.I kaze ?A i si toooooo htela ?Idi u vraga uplashila si me!Jer je znala DA JA JAKO TESHKO MRSHAM A ZARKO SAM ZELELA!
Pa 18 kg i nije malo zar ne?Jeste da je oko 6 meseci i obaveze su to i odricanja!Ali MISLIM da se nece vratiti kilogrami !NEDAM IM NAZAJ![]()
![]()
I ona sede za komp i iskuca sve kako i sta se pije.Kako sam i koliko vezbala/shta i koliko sam jela i posalje sebi sama mejl .I kaze: E SAD dok dodjem izshprintam i nalepim ispred ogledala i od ujutru na Svvetog Iliju krecem u akciju!Ocu i ja tako da budem !Muz joj kaze ,moze samo moje portzije nedam da se smanjuju ,a on mrshav
a ona ima oko 120 kg.Jutros me zove.Kaze ,popila sam prvo zrno i trchala je oko 30 min ,nije mogla vishe
pa ce vezbe popodne josh,za pocetak dosta.Kaze proju nemasnu za dorucak i kiselu vodu samo uzela hehe.Ljub te ,pishemo se
![]()
_______Pozdrav za sve damitze
- Dj.Olivera
 - Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Samo još 11? Svaka čast! Ja to ne mogu, mrzi me da brojim. U svakon slučaju hvala ti za objašnjenje ( papagaju). EEEEE a sada idem na drugu temu da te malo napadam jer vidim da si me malo zekila "tamo negde"!mikalja napisao:Obichni !Ali nije fora u pirinchu nego o fizichkoj aktivnosti shto vishe shetanja,vezbanja i korigovanja hrane.Shto manje testenine i td i td!Prochitaj malo postove izvini preko 50x sam objasnjavala ,kao papagaj sam!I pije se od 1-100 i nazad od 100-1!A ne 30Dj.Olivera napisao:Koja će od vas pirinčara da mi objasni u čemu je fora sa tim pirinčom? Moj kolega je počeo dijetu od 1-30 pa onda 30-1 zrna . Koji pirinač koristite -integralni ili obični? Kiss do sutra!pozzz
Ja sam vec izgurala od 1-100 i od 100-11!