DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

sanyalica napisao:Evo ja cu da ispricham kako se drzi dijeta pirinchana! :D
100 dana jedes pirinach i onda josh 100 dana jedesh rizzu. Ne sme se nishta drugo jesti. Samo smesh da pijesh sve vrste alkohola, kako ne bi pirinach bubrio previshe :wink: I da, josh morash da se bavish sportom, a od svih sportova najvishe sexom, i to maratonskim. Dakle, kakvi Kueljo i njegovih 11 minuta, to mora biti tantrichki sex koji treba da traje bar 11 sati. :D
Eto toliko od mene :D Malo cu da legnem, chini mi se da svi oko mene buncaju od temperature...a narochito ova moja Martat, koja ima apstinencijalnu krizu jer ne ide na kupanjac :wink:
EJJJ MIKALJOOO, pa nisi me pohvalila shto sam bila dobra , pa objasnila svetu pirinchanu dijetu :D :P :D :P :lol: :lol: :lol:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Evo ja cu da te pohvalim kako si ti divna i pazljiva a ja nadzak pa nisam htela da napisem par reci i dijeti.Sram me bilo,odoh da se stidim :cry:

Cmokim vas sve pa se kuckamo veceras-osim ako mi se posreci pa budem schipovana,ups sprecena :D
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

PIRincane damice, sta se radi!? Neke drze dijete, neke uzivaju gledajuci nas kako se mucimo! SAlim se! Danas sam popila 5 zrnaca!
Sutra mi dolaze majstiori Ma imam lagano da se ubijem, ako mi ne prekrece komp- kuckamo se! :lol: POZZZ
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

SANYALICE, dijeta ti je odlicna!!Jos kad bi imali nekoga za tolikom sati sex, mi zenske bi i nekako izdrzale!!A i lako je primenjiva pa ne moras da brojis zrna!ALI tek to sa sexom, super stvar! Bravo Sanyalice!! :wink: POZZZ
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

maliska napisao:PIRincane damice, sta se radi!? Neke drze dijete, neke uzivaju gledajuci nas kako se mucimo! SAlim se! Danas sam popila 5 zrnaca!
Sutra mi dolaze majstiori Ma imam lagano da se ubijem, ako mi ne prekrece komp- kuckamo se! :lol: POZZZ
Hahahah ako ti ne prekreche komp? :D
Oce oni sve shto ne treba pozdrav militze moja bubim te
:P i tebe i dechitzu!Daj njima kante farbe chetke i videt cesh umetnichkih radova :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:SANYALICE, dijeta ti je odlicna!!Jos kad bi imali nekoga za tolikom sati sex, mi zenske bi i nekako izdrzale!!A i lako je primenjiva pa ne moras da brojis zrna!ALI tek to sa sexom, super stvar! Bravo Sanyalice!! :wink: POZZZ
Ma da brojati klikere lakshe je eheheheh :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:
100 dana jedes pirinach i onda josh 100 dana jedesh rizzu. Ne sme se nishta drugo jesti. Samo smesh da pijesh sve vrste alkohola, kako ne bi pirinach bubrio previshe :wink: I da, josh morash da se bavish sportom, a od svih sportova najvishe sexom, i to maratonskim. Dakle, kakvi Kueljo i njegovih 11 minuta, to mora biti tantrichki sex koji treba da traje bar 11 sati. :D
Eto toliko od mene :D Malo cu da legnem, chini mi se da svi oko mene buncaju od temperature...a narochito ova moja Martat, koja ima apstinencijalnu krizu jer ne ide na kupanjac :wink:
EJJJ MIKALJOOO, pa nisi me pohvalila shto sam bila dobra , pa objasnila svetu pirinchanu dijetu :D :P :D :P :lol: :lol: :lol:
Lujkitze jedna :D !Neka necu ,pa da misle da nisu dobrodoshli!Ali da nije u redu i da nema efekta ?Nebih ja gubila tu vreme 170 dana tako neshto.Ko voli nek izvoli.Prochita dve tri prve strane a ovo pokoju prochita i takotz :wink: !Ali ajde,de' povaljujem te sanyalice :wink:
sanjaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:46 am

Post od sanjaaa »

Ja se izvinjavam, stvarno nisam mislila da moze da vam smeta pitanje. Ali pokusala sam da citam i na nekoliko poslednjih strana ne mogu da nadjem ni jednu informaciju o tome da li je neko sa prvih nekoliko strana zaista uspeo da popije sav pirinac i da li je imalo efekta. A 225 strana je stvarno mnogo, zato sam vas zamolila ako neko zna da li dijeta ima rezultata, da napise.

Hvala jos jednom
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

sanyalica napisao:
martat napisao:
sanyalica napisao:Martatice, opet te jbe libido :wink:
Sta ces kad ovaj moj,bas kao i Mikaljin zahrce cim prva kisa padne!
Zato ja volim susno leto :D
A zashte se onda stalno mochish u jezeru? Ja mislila da je to dobro za chip, tj.libido, pa krenula i ja u mochanje :wink: i eto vi'sh kako sam nadrljala...ali boli me uVo :D
P.S.Ne smem da kazem 'boli me dupe'...kako mi krenulo dobicu shuljeve...pa ce mi neko sesti u fotelju :D :P :P :lol: :lol:
neee nemoj molim te ,,boli me dupe,,odmah ce se javiti neki pesha,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

sanjaaa mislim da se tako zovesh,mislish da bismo mi bili na dijeti da nema efekta,ima sigurno,pirinach bubri i smanjuje ti se osecaj gladi,a uz to poboljshaj fizichku aktivnost i posle 30 zrnceta cesh videti rezultate,a josh jedna povoljnost druzhicesh se sa milim damama,pozzz....
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

martat napisao:Evo ja cu da te pohvalim kako si ti divna i pazljiva a ja nadzak pa nisam htela da napisem par reci i dijeti.Sram me bilo,odoh da se stidim :cry:

Cmokim vas sve pa se kuckamo veceras-osim ako mi se posreci pa budem schipovana,ups sprecena :D
jesi li pichovana martat,ja drzhim palcheveee,a sprechenost opravdavamooo
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

jaoooj a ja radila sasvim suprotno,zeznula sam seeee,od sutra krecem sa tvojom dijetom,bolja je od nashe,mika,sara,mama79va,maliska od SUTRAAAA a mozhda i VECHERASS,odoh u krevet,boli me glavudza,jbg dijeta me unishti,pozzz
sanjaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:46 am

Post od sanjaaa »

Ne sumnjam da su dame divne, samo sam pomislila da ste negde na pola teme shvatile da nema efekta pa nastavile samo da se druzite :)

Znaci, neka od vas je vec popila svih 100?
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Devojke imam jedno pitanjce .... a sto me terate na bludne misli :oops: :oops: jer bo nikako da stignem do dela :D :D :D Te chipovane, te sex na eks ... isl. :oops: :oops: :D :D . A ja sa srusim u krevet i ako bi i bila neka akcija verovatno je prespavam, al zato kad krene da hrce sve mislim probudice bebu pa ga tresnem da se budi :evil: . Sto matoriji to gori ..... :wink: :wink: (jest da je 6 godina stariji.... :lol: :lol: )
Korisnikov avatar
mirjana-mima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 3:03 pm

Post od mirjana-mima »

DOBRO VECE SVIMA,A POSEBNO M A R T I
Izvini :oops: nisam namerno bila neljubazna,hvala na opomeni.Procitala sam sve od 1. do zadnje,ali ...sve manje je price o pirincu.Doduse ni ovo nije lose,svaka cast.Nama nocobdijama prija da procitamo i nesto lepse i bolje od dijete.Svaka cast devojke,ulepsale ste mi vece :D
Zaključana tema