EJJJ MIKALJOOO, pa nisi me pohvalila shto sam bila dobra , pa objasnila svetu pirinchanu dijetusanyalica napisao:Evo ja cu da ispricham kako se drzi dijeta pirinchana!![]()
100 dana jedes pirinach i onda josh 100 dana jedesh rizzu. Ne sme se nishta drugo jesti. Samo smesh da pijesh sve vrste alkohola, kako ne bi pirinach bubrio previsheI da, josh morash da se bavish sportom, a od svih sportova najvishe sexom, i to maratonskim. Dakle, kakvi Kueljo i njegovih 11 minuta, to mora biti tantrichki sex koji treba da traje bar 11 sati.
![]()
Eto toliko od meneMalo cu da legnem, chini mi se da svi oko mene buncaju od temperature...a narochito ova moja Martat, koja ima apstinencijalnu krizu jer ne ide na kupanjac
DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- sanyalica
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Hahahah ako ti ne prekreche komp?maliska napisao:PIRincane damice, sta se radi!? Neke drze dijete, neke uzivaju gledajuci nas kako se mucimo! SAlim se! Danas sam popila 5 zrnaca!
Sutra mi dolaze majstiori Ma imam lagano da se ubijem, ako mi ne prekrece komp- kuckamo se!POZZZ
Oce oni sve shto ne treba pozdrav militze moja bubim te
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Lujkitze jednasanyalica napisao:EJJJ MIKALJOOO, pa nisi me pohvalila shto sam bila dobra , pa objasnila svetu pirinchanu dijetusanyalica napisao:Evo ja cu da ispricham kako se drzi dijeta pirinchana!![]()
100 dana jedes pirinach i onda josh 100 dana jedesh rizzu. Ne sme se nishta drugo jesti. Samo smesh da pijesh sve vrste alkohola, kako ne bi pirinach bubrio previsheI da, josh morash da se bavish sportom, a od svih sportova najvishe sexom, i to maratonskim. Dakle, kakvi Kueljo i njegovih 11 minuta, to mora biti tantrichki sex koji treba da traje bar 11 sati.
![]()
Eto toliko od meneMalo cu da legnem, chini mi se da svi oko mene buncaju od temperature...a narochito ova moja Martat, koja ima apstinencijalnu krizu jer ne ide na kupanjac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se izvinjavam, stvarno nisam mislila da moze da vam smeta pitanje. Ali pokusala sam da citam i na nekoliko poslednjih strana ne mogu da nadjem ni jednu informaciju o tome da li je neko sa prvih nekoliko strana zaista uspeo da popije sav pirinac i da li je imalo efekta. A 225 strana je stvarno mnogo, zato sam vas zamolila ako neko zna da li dijeta ima rezultata, da napise.
Hvala jos jednom
Hvala jos jednom
- jesy
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
neee nemoj molim te ,,boli me dupe,,odmah ce se javiti neki pesha,pozzzsanyalica napisao:A zashte se onda stalno mochish u jezeru? Ja mislila da je to dobro za chip, tj.libido, pa krenula i ja u mochanjemartat napisao:Sta ces kad ovaj moj,bas kao i Mikaljin zahrce cim prva kisa padne!sanyalica napisao:Martatice, opet te jbe libido
Zato ja volim susno letoi eto vi'sh kako sam nadrljala...ali boli me uVo
![]()
P.S.Ne smem da kazem 'boli me dupe'...kako mi krenulo dobicu shuljeve...pa ce mi neko sesti u fotelju![]()
![]()
![]()
![]()
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član

- Kontakt:
sanjaaa mislim da se tako zovesh,mislish da bismo mi bili na dijeti da nema efekta,ima sigurno,pirinach bubri i smanjuje ti se osecaj gladi,a uz to poboljshaj fizichku aktivnost i posle 30 zrnceta cesh videti rezultate,a josh jedna povoljnost druzhicesh se sa milim damama,pozzz....
- jesy
- Stalni član

- Kontakt:
jesi li pichovana martat,ja drzhim palcheveee,a sprechenost opravdavamooomartat napisao:Evo ja cu da te pohvalim kako si ti divna i pazljiva a ja nadzak pa nisam htela da napisem par reci i dijeti.Sram me bilo,odoh da se stidim![]()
Cmokim vas sve pa se kuckamo veceras-osim ako mi se posreci pa budem schipovana,ups sprecena
- jesy
- Stalni član

- Kontakt:
jaoooj a ja radila sasvim suprotno,zeznula sam seeee,od sutra krecem sa tvojom dijetom,bolja je od nashe,mika,sara,mama79va,maliska od SUTRAAAA a mozhda i VECHERASS,odoh u krevet,boli me glavudza,jbg dijeta me unishti,pozzzsanyalica napisao:Evo ja cu da ispricham kako se drzi dijeta pirinchana!![]()
![]()
- snsara
- Aktivan član

- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Devojke imam jedno pitanjce .... a sto me terate na bludne misli
jer bo nikako da stignem do dela
Te chipovane, te sex na eks ... isl.
. A ja sa srusim u krevet i ako bi i bila neka akcija verovatno je prespavam, al zato kad krene da hrce sve mislim probudice bebu pa ga tresnem da se budi
. Sto matoriji to gori .....
(jest da je 6 godina stariji....
)
- mirjana-mima
- Novi član

- Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 3:03 pm
DOBRO VECE SVIMA,A POSEBNO M A R T I
Izvini
nisam namerno bila neljubazna,hvala na opomeni.Procitala sam sve od 1. do zadnje,ali ...sve manje je price o pirincu.Doduse ni ovo nije lose,svaka cast.Nama nocobdijama prija da procitamo i nesto lepse i bolje od dijete.Svaka cast devojke,ulepsale ste mi vece 
Izvini