mama79va vidim javila si se super,ovo vreme ubija,i mene boli glava,samo ja nemogu popodne da spavam,do sada sam lezhala,shta radi sinchek,ljubni ga,pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
evo ja sam kao pijana curka danas..sredjivalio smo dvoriste malo...mali mi gledao film sam u kuci i va;ljao se od smeha..uskoro idemo kod kume moje na kaficu..kako si ti ?
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
pa zela bljak,ceo dan sam mamurna,kao da dve noci nisam oka sklopila,a ja legla u 23h ustala u 7h,bash sam se naspavala,ali...vreme valjda,nego pocheo nov radnik da radi,paja kao da on nauchi,pa skoro svo vreme radio on
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
vreme ubija ..mene glava ceo dan boli..pozdravljam te draga moja ,idemo u lutane .pa se cujemo veceras ..najavio mi se pop da ce doci...ali nisam sigurna ...u svakom slucaju javicu se ..ljubaim vas..e da danas 32 zrncetaaaaa
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
jesy napisao:pa zela bljak,ceo dan sam mamurna,kao da dve noci nisam oka sklopila,a ja legla u 23h ustala u 7h,bash sam se naspavala,ali...vreme valjda,nego pocheo nov radnik da radi,paja kao da on nauchi,pa skoro svo vreme radio on
Verujem ti josh onaj miris da ne kazem smrad ,ljudi guzva svi hoce svoje ,svi nervozni a ti dobrica pa trpish
Ja danas kao da sam popila flashu viskija !samo se ljuljam i josh bojim se da se ne udarim u prste i hodam kao us*ana !A glava mi puca.Idem samo koi minut izbacila one gume ispod tusha da izribam sa cetkom.Sreca imam one sa drshkom ,pa cu sa shlaufom nekako .Moja jesy nishta od onoga josh mamu im al su skupi.Da niste Vi shta pronjushkali?Znash o chemu pricham mila?Ima ali cene su kuku
Mislim nisam zaboravila mila ali nishta nismo naleteli solidno
Ejjj! Budna sam odavno, nego se penjala na krov da upijem malo Sunca Onda onako u kupacem kostimu krenula da spremam stan i evo-ne da sam vredna, nego ne mogu da vam opishem
P.S. ej nisam luda, zaista se pentram po krovu. Obozavam to usamljeno mesto gore i visinuuuu. Ponesem samo vodu i telefon, turim slusalice u ushi i slusham svoju muziku. Prvi put posle dugoooo vremena sam uspela da odspavam popodne-nakupio mi se umor valjda. E a danas je malo povishen vazdushni pritisak, pa zato su prisutne te smetnje u vidu glavobola, smushenosti itd. Drzzite se, devojke! Nastavljam da spremam, dok me drzzi ovaj napad vrednoce