DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobar dan.Jutros 98 zrncadi popih.Uh bash se zabunim unazad
.Uvek neke novosti.Ovde je vreme grooozno.Sad je oblachno.A sinoc je tako padala kisha i grrrmelo qq
.Ne volim kad grmi
.Chak je i struje bilo nestalo na kratko.Imam osecaj da ce i danas popodne kisha sa grmljevinom.Nadam se da nece led opet
.Draga jesy a Vi ste domacini za S Trojitzu?Da li je to za mesto ili porodichno.Pa mnogo je to brate
.Ali kako god da u zdravlju i veselju to prodje.Proci ce sve i bit ce svega samo nas nece
.Dobro je da mozete toliko to izfinansirati?Idem nisam josh doruckovala
.Ali ona bakitza me zvala da mi javi da je dobila one kreme i ja joj nakupovala josh neke eliksire kafe cokoladica,svasta i poslala joj>Ona zove jutros ,nemoze da progovori koliko joj se plache da se zahvali.Pa sam joj rekla da cu je ja zovnuti posle.Ona sirotitza neka
.I osecam se i srecna i zadovoljna shto sam joj to poslala a i nekako
.Shta znam?Idem mila jesy i ovako ce da lude shto ovde pishemo o tom i S Trojitzi
..Ali eto povuche choveka rech,po rech i tako.Ljub te i nemoj se mnogo umoriti .vecheras drugi deo eurovizije pa da gledamo
..Caos.Cmokitj za tebe i za sve pirinchane dame ma gde bile?
- mikalja
- Stalni član

Dobro juutroooo
!Jutros 97 zrncadi popijenih.Pozdrav za moju jesy a i sve damoitze pirinchane
!OOO vidim imamo i goste jutros ili se sinoc malo vishe pilo ,pa se zalutalo?Ili je neko pobegao iz ludare bez terapije?
Pishemo se posle idem da pijem drugu kafitzu po redu(Ne planirano ali stize mi gost
) PoZZz....
- mikalja
- Stalni član

Dusho moja jesy,shta si mi se zbunila?
Tachno sam znala da cesh se pogubiti ajoj pa progutala si pola slova .Tachno sam imala osecaj da si drhtala
.Dushitze moja ne obratjaj paznju na provokatzije,ili je neko derishte nekulturno?A mozda je neko i iz ljubomore podmetnuo nick neki ihhhhh. Vidish da je kucano iz besa a i depresivno u isti mah
.Ne obracaj paznju mila, nego se lepo provedi i nemoj se puno umoriti
.Pozzzz za sve a posebno za nick kafka

Mikalja eto ti si stigla skoro do carobnog broja 100 pa da te pitam jesili skinula koje kilce sa pirincom ili uz pomoc pirinca kako se vec pravilnije kaze? Jeli iko stvarno uspeo da smrsa samo uz pomoc tog carobnog pirinca(naravno bez dijete i naravno bez preterivanja u hrani)? Ako ima u tom pirincu onda da probam, bar je najeftinije ako nista drugo, zar ne 
-
ledenica
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
EEEEEEEEEEEE! Ewo opet i ja 
Ma s biwsim je horor ziwi... taman kad sam se nawikla bez njega i ono kao polako ga zaborawljam, on pametan sinoc se jawi, salje mi poruke... i bla bla da bi mi rekao kako on nije za mene i kako mi nista ne treba... pa koji q se onda jawljao! sto me nije ostawio na miru... i tako sam wam od sinoc swa sebana... ali eto maloprije me je drugarica malo oraspolozila jer je widjeh na cam, a nisam je widjela ima mjesec i nesto dana...
i odlucila sam da njega isqliram jer mi se danas nije jawio, tj odgovorio na poruke i poziw... i samo da se moji presele i eto mene nazad u bg, pa da se svi ebu!
A dijetica.... pa jutros 9zrncica, i nekako mi swe to ide brzo... i uziwam, i nemam namjeru da odustajem i bla bla...
bila sam i na plazu... iskupala se ko prawa... znaci kad sam usla u more tako sam bila srecna ko neka ribica koja je bila odwojena od mora 100 godina!
i takoo..
sad odoh da se tushnem i za Budwu, malo kuci... i da uzmem malo da ucim za ispite i tako...
Jub was pa se cujemo owih dana.
Ma s biwsim je horor ziwi... taman kad sam se nawikla bez njega i ono kao polako ga zaborawljam, on pametan sinoc se jawi, salje mi poruke... i bla bla da bi mi rekao kako on nije za mene i kako mi nista ne treba... pa koji q se onda jawljao! sto me nije ostawio na miru... i tako sam wam od sinoc swa sebana... ali eto maloprije me je drugarica malo oraspolozila jer je widjeh na cam, a nisam je widjela ima mjesec i nesto dana...
i odlucila sam da njega isqliram jer mi se danas nije jawio, tj odgovorio na poruke i poziw... i samo da se moji presele i eto mene nazad u bg, pa da se svi ebu!
A dijetica.... pa jutros 9zrncica, i nekako mi swe to ide brzo... i uziwam, i nemam namjeru da odustajem i bla bla...
bila sam i na plazu... iskupala se ko prawa... znaci kad sam usla u more tako sam bila srecna ko neka ribica koja je bila odwojena od mora 100 godina!
sad odoh da se tushnem i za Budwu, malo kuci... i da uzmem malo da ucim za ispite i tako...
Jub was pa se cujemo owih dana.