zeljela bi da dam ovu dijetu svim zenama i muskarcima koji zele brzo da se rijese viska kilograma....prije svega zelim reci da je dijeta teska,barem meni bila ne zbog kolicine unosa vec zbog namirnica i to zbog piletine necete vjerovati...svi volimo piletinu jako ali kad se sama jede i to kuvana ili pecena u sopstvenom soku meni je bila uzasna ...mozda vama i ne bude prva 3 dana pije se samo mlijeko(koje vi god hocete ja sam pila kravicu 2,8%),znaci ne jogurt vec mlijeko i samo to pijete prva tri dana kad odjetite glad,uz to moze kafa i caj bez secera........4,5,6 dan jede se piletina moze bijelo meso ili bataci po izboru,vazno je da budu kuvani ili peceni vatrostalno u svom soku bez kapi ulja...to jedete i nista vise sem tog naravno voda kafa i caj moze.....zadnja tri dana jede se pirinac....on mora biti spreman na vodi,samo na taj nacin...malo je to bzv ali ja sam recimo dodala malo limuna i vegete sto mu je popravilo ukus i moglo se jesti...to bi bilo to...nije lako ali je efikasno...ja sam makla 9 kg za 9 dana...naravno pila sam dosta vode i uz to sam uzimala sumece vitamine da ne bi narusila svoje zdravlje ili da organizmu ne bi nista falilo.....i 5 kg ako izgubite i to je uspjeh...da li ce se kilogrami vratiti to ne znam....tek je proslo dva dana od mog zavrsetka...javicu vam
Super, svaka cast! Nije uopste malo!
Jedino sto je malo jednolicna dijeta, po tri dana ista stvar, verovatno je dosadno, mada mislim da se moze izdrzati...
Verovatno uspeva ako se sa vremena na vreme ponavlja, jer ovako ako ne promenis prehrambene navike i ne vodis racuna o tome sta jedes i koliko se kreces (trosis), vrlo je verovatno da ce se u prvih 5 dana vratiti polovina, a malo kasnije i ostatak...
Obavezno se javi za nekoliko dana, da podelis sa nama kakvi su rezultati na duzi rok! Nadam se nepromenjeni!
Treba se cuvati takvih dijeta jer nikako ne mogu biti dobre za zdravlje! Znas li koji je to shok za organizam? Zar nije bolje skinuti te kilograme postepeno pravilnom i uravnotezenom ishranom?
...ali ako slucajno za 10 dana imate neku premijeru filma ili snimanje u kupacem kostimu za naslovnu stranu nekog prestiznog casopisa, moglo bi da pomogne!
salu na stranu...pretpostavljam da su rezultati kratkog daha, jedino cekamo i nellu da javi kako je nakon proteklog vremena...
e sad je i pitanje stetnosti...ako se preporucuje gladovanje samo na vodi do 60 dana...ne verujem da je ovo bas toliko stetno...
ipak da se drzimo one jedi cesce po malo, ukljuci neku aktivnost ( ne jesti vise nego sto telo potrosi) i to bi bilo sasvim dovoljno ! ostaje jos to i da se sprovede u praksi! srecno!
nelaa napisao:zeljela bi da dam ovu dijetu svim zenama i muskarcima koji zele brzo da se rijese viska kilograma....prije svega zelim reci da je dijeta teska,barem meni bila ne zbog kolicine unosa vec zbog namirnica i to zbog piletine necete vjerovati...svi volimo piletinu jako ali kad se sama jede i to kuvana ili pecena u sopstvenom soku meni je bila uzasna ...mozda vama i ne bude prva 3 dana pije se samo mlijeko(koje vi god hocete ja sam pila kravicu 2,8%),znaci ne jogurt vec mlijeko i samo to pijete prva tri dana kad odjetite glad,uz to moze kafa i caj bez secera........4,5,6 dan jede se piletina moze bijelo meso ili bataci po izboru,vazno je da budu kuvani ili peceni vatrostalno u svom soku bez kapi ulja...to jedete i nista vise sem tog naravno voda kafa i caj moze.....zadnja tri dana jede se pirinac....on mora biti spreman na vodi,samo na taj nacin...malo je to bzv ali ja sam recimo dodala malo limuna i vegete sto mu je popravilo ukus i moglo se jesti...to bi bilo to...nije lako ali je efikasno...ja sam makla 9 kg za 9 dana...naravno pila sam dosta vode i uz to sam uzimala sumece vitamine da ne bi narusila svoje zdravlje ili da organizmu ne bi nista falilo.....i 5 kg ako izgubite i to je uspjeh...da li ce se kilogrami vratiti to ne znam....tek je proslo dva dana od mog zavrsetka...javicu vam
Hvala na dijeti !!!
Za ovu dijetu nisam иula, primjenit жu je i javiti vam rezultate.
nelaa napisao:zeljela bi da dam ovu dijetu svim zenama i muskarcima koji zele brzo da se rijese viska kilograma......nije lako ali je efikasno...ja sam makla 9 kg za 9 dana...naravno pila sam dosta vode i uz to sam uzimala sumece vitamine da ne bi narusila svoje zdravlje ili da organizmu ne bi nista falilo.....i 5 kg ako izgubite i to je uspjeh...da li ce se kilogrami vratiti to ne znam....tek je proslo dva dana od mog zavrsetka...javicu vam
Hvala na dijeti !!!
Za ovu dijetu nisam иula, primjenit жu je i javiti vam rezultate.
uuuu vidim dosta negativnih komentara...zao mi je zbog toga...ako vi koji pljujete po tome izdrzite 2 dana ja cu vama kapu da skinem.... ....ja sam imala 78 kg kad sam pocela tu dijetu,dosla sam na 69 kg...nakon toga sam dala sebi oduska 2 dana sa tim sto se nisam prezderavala...posle toga sam pocela dijetu sa javorovim sirupom i drzala je 6 dana...za tih 6 danan sam makla 5 kg...bavila sam se i fizickom aktivnoscu....znaci sada imam 64 i odlicno se osjecam,s obzirom da sam visoka 175 cm ne izgledam ni malo lose...zadovoljna sam..od sada cu izbaciti veceru i smanjiti hleb,tako cu odrzavati liniju i picu dosta tecnosti...ne osjecam se ni malo lose,vadila sam krvnu sliku da vidim u kakvom sam stanju i mogu vam reci ni holesterola,ni secera ni triglicerida pa vi vidite...nije lako ali samo jaka volja i malo muke...jako je to kratak period nije za pohvalu,ali ja ne mogu po 3 mjeseca da drzim i maknem 7 kg...vecina vas bi odustala posle 2 nedelje kad vidi da je makla 2,3 kg