za 9 dana 9 kg
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- connencion
- Novi član
- Pridružio se: Sub Maj 02, 2009 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
pomaze takodje za skidanje kilograma, logicno kada se telo oslobodi svih stetnih i suvisnih materija iz organizma , automatski dolazi i do gubljenja na tezini
ovo sa vodom je zdrav nacin, ja nazivam "post" ne samo da se igubi neki kilogram vec i da budemo zdravi
moralo bi se poceti od pre dorucka i postovati vreme na svakih 60 minuta popiti casu vode
ponekad osoba i neoseti glad jer organizam uzima rezerve i trosi ih
e u tome je poenta
rezerve utrositi koje se nalaze bas u nasem salu
probaj, videces kako ces lagano da se osecas
a ako nastavis jedanputa nedeljno za mesec dana bices mnogo laksi i zdraviji
uz ovu terapiju podrazume va se i kretanje
ovo sa vodom je zdrav nacin, ja nazivam "post" ne samo da se igubi neki kilogram vec i da budemo zdravi
moralo bi se poceti od pre dorucka i postovati vreme na svakih 60 minuta popiti casu vode
ponekad osoba i neoseti glad jer organizam uzima rezerve i trosi ih
e u tome je poenta
rezerve utrositi koje se nalaze bas u nasem salu
probaj, videces kako ces lagano da se osecas
a ako nastavis jedanputa nedeljno za mesec dana bices mnogo laksi i zdraviji
uz ovu terapiju podrazume va se i kretanje
...oslobodi sebe svega sto te opterecuje
i napravi mesto za novo sto dolazi"
i napravi mesto za novo sto dolazi"
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
kakvo pitanje! ako je namjera bila provokacija onda bas nema smisla! a ako aludiras na onu da mi ovdje umisljamo i gubimo "samo vodu" onda se malo bolje informisi...blahhh napisao:A 9 kg cega se gubi, ako moze neko da mi odgovori ?
i ovaj forum i tema nije namijenjen da provociramo jedni druge vec da se savjetujemo i pomazemo!
Meni je generalno teže da držim bilo kakvu dijetu, pošto sam operisala štitnu žlezdu, a T3 mi je i dalje malo snižen, pa sve što radim povodom gubitka kilaže, treba da se pomučim.. za prvih godinu dana sam teškom mukom izgubila 10-ak kilograma i sada se već 5 meseci vrtim oko iste kilaže, ali nikako da krene na dole.. baš ću da pokušam sa ovim dijetom.. ako bude i upola "proradilo" kod mene onda će kod bilo koga 
krećem danas pa ću da obaveštavam kako napreduje
pozdrav!

pozdrav!
Sretno! I javi nam rezultate!veca_i napisao:Meni je generalno teže da držim bilo kakvu dijetu, pošto sam operisala štitnu žlezdu, a T3 mi je i dalje malo snižen, pa sve što radim povodom gubitka kilaže, treba da se pomučim.. za prvih godinu dana sam teškom mukom izgubila 10-ak kilograma i sada se već 5 meseci vrtim oko iste kilaže, ali nikako da krene na dole.. baš ću da pokušam sa ovim dijetom.. ako bude i upola "proradilo" kod mene onda će kod bilo koga
pozdrav!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 02, 2009 11:45 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 10:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 28, 2009 3:56 pm